Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Beiker @ 2008 02 21, 09:32)
Pagaliau ir mes turim savo baldus.
Demonstuojames  ax.gif
user posted image user posted image
user posted image

grazi virtuvyte rolleyes.gif
musu virtuve tokio pat isplanavimo, tai dabar ieskau ivairiu variantu, bet kadangi su tuo nesusidurus nei karto, tai jei ne paslaptis kiek kainavo sis virtuvinis (be buitines technikos), kur daret? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 02 21, 09:39)
vat šiuose žodžiuose tiesos yra drinks_cheers.gif
tad kaip ten su baro apšvietimu ir "pribumbasais" ant jo... neturėjau tokio daikto, tai įdomu ax.gif

Nelabai žinau kokios galimybės tavoj virtuvėlėj, bet jei dėl apšvietimo - gražu nuleidžiami virš baro smulkūs šviestuviukai (jokiu būdu nekabinkit baldinės plokštės virš baro doh.gif ).
O jei jau kas apsispręstų kabinti stiklo taures tai labai tinka halogeniukai lubose tiesiai virš jų, kad indai spindėtų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2008 02 21, 10:10)
Nelabai žinau kokios galimybės tavoj virtuvėlėj, bet jei dėl apšvietimo - gražu nuleidžiami virš baro smulkūs šviestuviukai (jokiu būdu nekabinkit baldinės plokštės virš baro doh.gif  ).
O jei jau kas apsispręstų kabinti stiklo taures tai labai tinka halogeniukai lubose tiesiai virš jų, kad indai spindėtų cool.gif

galimybių nedaug... neskaitant 1,6 m praėjimo į ilgį per visą kambarį, laisvas lieka kampas 2x1 m... jame ir planuoju bariuką 0,4 x 1,2 m, tai dar liks 0,8 cm užėjimas už jo ir ten apie 0,5 cm atsisėdimui ...
šviestuvai bus lubose įleidžiami aplink mažiukai, o per vidurį dienos šviesos ax.gif nuleidžiamų kažkaip nelabai noriu ax.gif
galvoju apie tokio tipo, tik kitokio dizaino (tiesus, be spintelės apačioj ir be veidrodžio) barą
user posted image
ir dar su papildomu "staliuku" kaip čia
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 21 vasario 2008 - 10:39
QUOTE(AŠA @ 2008 02 21, 10:30)
galimybių nedaug... neskaitant 1,6 m praėjimo į ilgį per visą kambarį, laisvas lieka kampas 2x1 m... jame ir planuoju bariuką 0,4 x 1,2 m, tai dar liks 0,8 cm užėjimas už jo ir ten apie 0,5 cm atsisėdimui ...
šviestuvai bus lubose įleidžiami aplink mažiukai, o per vidurį dienos šviesos ax.gif nuleidžiamų kažkaip nelabai noriu ax.gif

Tai ir "pribumbasais" neapsikrauk irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pele: 21 vasario 2008 - 10:40
na taip... bet man baras be tos viršutinės "lentos" ne baras blush2.gif o vyrui be šoninės lotuliukas.gif
labai noriu to papildomo paaukštinto staliuko, bet neįtariu, kaip jis derės su tuo apvaliu padėkliuku stiklinėm ir pan. g.gif
ir mąstau, ar verta dėt apšvietimą g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 21 vasario 2008 - 10:45
QUOTE(AŠA @ 2008 02 21, 10:43)
na taip... bet man baras be tos viršutinės "lentos" ne baras blush2.gif o vyrui be šoninės lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu, supratau... Jei kada rasiu tinkamą pavyzdį - įmesiu čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2008 02 21, 10:47)
lotuliukas.gif nu, supratau... Jei kada rasiu tinkamą pavyzdį - įmesiu čia 4u.gif

wub.gif ačiū 4u.gif
o gal turinčios panašaus tipo barus pasakys, ar užtenka virtuvinio apšvietimo, ar reik ir papildomai barui? vedžiosimės laidus, tai reik žinot, palikt ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 02 21, 10:51)
wub.gif ačiū 4u.gif
o gal turinčios panašaus tipo barus pasakys, ar užtenka virtuvinio apšvietimo, ar reik ir papildomai barui? vedžiosimės laidus, tai reik žinot, palikt ar ne g.gif

jei nori tos lentos virš baro, tai tada reiks ir apšvietimo atskiro, nes užgoš visą šviesą ta lenta
o dar tavo toje įkeltoje foto ta lenta taip žemai, nu nesamonė, slegia man atrodo
ir tie buteliai ten sudėti nugerti tai visai nekaip atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
labai tinkamas ir man sis spokalbis apie barus ax.gif thumbup.gif taip pat darysiu bara. na pirma foto su baru tai man schmoll.gif ne. kazkiap jau man atrodo nemadinga(bent man negrazu tas gelezinis kuolas biggrin.gif ) ir kuo maziau pribumbasu tuo skoningiau atrodo, bent man taip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2008 02 21, 09:59)
grazi virtuvyte  rolleyes.gif
musu virtuve tokio pat isplanavimo, tai dabar ieskau ivairiu variantu, bet kadangi su tuo nesusidurus nei karto, tai jei ne paslaptis kiek kainavo sis virtuvinis (be buitines technikos), kur daret?  blush2.gif

Baldai kainavo beveik 5000Lt, o dare firma aitra, kaune
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2008 02 21, 08:32)
Pagaliau ir mes turim savo baldus.
Demonstuojames  ax.gif
user posted image user posted image
user posted image

labai grazi wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2008 02 21, 11:01)
jei nori tos lentos virš baro, tai tada reiks ir apšvietimo atskiro, nes užgoš visą šviesą ta lenta
o dar tavo toje įkeltoje foto ta lenta taip žemai, nu nesamonė, slegia man atrodo
ir tie buteliai ten sudėti nugerti tai visai nekaip atrodo  lotuliukas.gif

visada malonu su protingais žmonėm padiskutuot blush2.gif kažkaip apie tai, kad šviesą užstos nepagalvojau doh.gif galvoju vis tiek iš šono kris, gal užteks ax.gif
na, o nuotrauka ne mano, be to, kas ten stovi tai čia jau kiekvienam savo blush2.gif off topic, bet pamenu, kaip viena mamytė buvo "sudirbta", kai naujo WC nuotrauką įkėlė, o ten šikanas neuždengtas buvo lotuliukas.gif
Atsakyti