Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 07, 12:49)
Sutinku su Neffertite, mikrobange reiktu perkelt i desine. O del stikliniu stalciu, tai  g.gif  as gal nedaryciau. Per daug skirtingu detaliu apacioj - geltona, ruda, stiklas.

Nea, jie iskure Draugystes g. ax.gif Ir butent jie mums daro virtuve, todel ir klausiau, gal kas turi aptirties su jais , kokia kokybe buvo g.gif

Iriska, kur kairiam kampe apatines stiklines spinteles, tai man asmeniskai nesiziuri blush2.gif . Ir del praktiskumo abejoniu kyla, o jei stuktelsi koja? Kiek patvarus tas stiklas?
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 03 07, 14:01)
Nea, jie iskure Draugystes g.  ax.gif Ir butent jie mums daro virtuve, todel ir klausiau, gal kas turi aptirties su jais , kokia kokybe buvo  g.gif

Iriska, kur kairiam kampe apatines stiklines spinteles, tai man asmeniskai nesiziuri  blush2.gif . Ir del praktiskumo abejoniu kyla, o jei stuktelsi koja? Kiek patvarus tas stiklas?

o dar jeigu vaikas kokiu samciu ar seip kuo pavanos, tuos stiklinius apatinius satlcius..
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2008 03 07, 14:04)
o dar jeigu vaikas kokiu samciu ar seip kuo pavanos, tuos stiklinius apatinius satlcius..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

P.S. Tai niekas negali man padėti paprojektuoti virtuvę? Mergytės, padėkite, ką?? blush2.gif

Papildyta:
Ok, tuomet išmanačios ALNO patarkite kur rasti aukštą spintą, kad per vidury būtų įmontuota orkaitė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 03 07, 14:11)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

P.S. Tai niekas negali man padėti paprojektuoti virtuvę? Mergytės, padėkite, ką?? blush2.gif

nu cia rimtas bajeris lotuliukas.gif , maniske kur tik neilenda, ko tik neprisigalvoja, ir groja su puodais, ir seip, nu zodziu gal ir nusisnekejau, bet tikimybe yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2008 03 07, 13:14)
nu cia rimtas bajeris  lotuliukas.gif , maniske kur tik neilenda, ko tik neprisigalvoja, ir groja su puodais, ir seip, nu zodziu gal ir nusisnekejau, bet tikimybe yra  biggrin.gif

Tikiu. Maniskei irgi atidarineja viska, ka pasiekia, o jei neatidaro- tai tikrai su kokiu kietu daiktu dauzo atsisedusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2008 03 07, 14:14)
nu cia rimtas bajeris  lotuliukas.gif , maniske kur tik neilenda, ko tik neprisigalvoja, ir groja su puodais, ir seip, nu zodziu gal ir nusisnekejau, bet tikimybe yra  biggrin.gif

Tikrai nenusišnekėjai, nes pas mus irgi viskas panašiai labai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 03 07, 14:17)
Tikiu. Maniskei irgi atidarineja viska, ka pasiekia, o jei neatidaro- tai tikrai su kokiu kietu daiktu dauzo atsisedusi  biggrin.gif

kartais pavojinga su tokiais gyvent lotuliukas.gif aisku cia jau mano poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2008 03 07, 14:20)
kartais pavojinga su tokiais gyvent  lotuliukas.gif  aisku cia jau mano  poster_offtopic.gif

Kazin ir manes tas pats laukia... mastau.gif bijau.gif reikes risti prie stalo kojos hihihi.gif topsecret.gif
Atsakyti
Nu o jei i tema biggrin.gif , kas pas mus cia daresi salas? g.gif Mes diedo pageidavimu ir uzsispyrimu daromes bara, bet dabar ziurineju salu nuotraukas, ir man taaaip grazu, o saukstai po pietu blush2.gif

Ai, dar, nuraminkit mane, kad nedidele problema, kad montuojant virtuve, nebus dar musu imontuojamo dvidurio saldytuvo blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už pagalbą... blush2.gif
Jau radau tą spintelę su orkaite. O kur dabar rasti apatinę kampinę spintelę? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
emrata, help.gif kur tu? Prasau parasyti savo virsutiniu spinteliu ismatavimus ir nesislepti... 4u.gif man labai patiko vaizdas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 07, 14:24)
Kazin ir manes tas pats laukia...  mastau.gif  bijau.gif  reikes risti prie stalo kojos  hihihi.gif  topsecret.gif

aisku cia juokas buvo, tai jegu neapskaiciuoja ir uzvozia su kuom, ari kanda, ar po kojom ne tycia prabega kaip nezinau kas, taip ir buna biggrin.gif
Atsakyti