Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(tuliaa @ 2008 03 07, 11:38)
aisku, aciu  4u.gif
Papildyta:
niu va pasidariau ir as toki sau projekteli, isdrisiu ikelti  biggrin.gif ten virs kaitlentes paprasta spinteleideta, bet turi but su gartraukiu imontuojamu, tik neradau alno programoj blush2.gif tik nemoku apsukt kad tiesiai matytusi  g.gif

user posted image

virsutines stiklines spinteles tokias ir darysi? su tuo mediniu remu? rolleyes.gif . virs kriaukles spinteles irgi daryciau horizantalias. o ten kur mikrobange, spintele aukstesne bus? neiseina suvienodint visu spinteliu aukscio?
pats isdestymas thumbup.gif , ir, kad darbastalis ilgas thumbup.gif , tikrai bus patogiau, nei kriaukle stumt arciau ir turet du darbastalius trumpesnius schmoll.gif .
o spalva tai man vienareiksmiskai sviesi wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shpika: 07 kovo 2008 - 11:21
QUOTE(emrata @ 2008 03 07, 11:53)
maniske cia  ax.gif  spalva fino bronza jei idomu, tik va stalvirsio spalvos nezinau

Man labai patiko virsutiniu spinteliu forma ir dydis... galetum parasyti ismatavimus ju (cia tu stiklinemis durelemis) ? 4u.gif
Atsakyti
Atsizvelgian i kritika, palengvinau kampa ir pamazinau geltonuma lotuliukas.gif

Ziurekit kas gavosi. Tak nezinau ar reikia tos lentos prie gartraukio, kad vientisuma kazkaip padaryti? g.gif Del rudos dalies dar nesu tikra.
user posted image

p.s. klause kazkas del lentineliu, tai jos prie Niche concept ---> paneel boards
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2008 03 07, 11:38)
ir dar tarp spalvu metomes, ar tokia tamsia, bet kazkaip linkstu i sia spalva kaip sioji virtuve, cia kuzkurios is jusu virtyvyte  blush2.gif

user posted image

Mačiau šitą virtuvytę realiai. Atrodo laaaabai gražiai, beveik kaip nuotraukoj, tik dar gražiau wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 07 kovo 2008 - 11:36
QUOTE(Iriska @ 2008 03 07, 12:32)
Atsizvelgian i kritika, palengvinau kampa ir pamazinau geltonuma  lotuliukas.gif

Ziurekit kas gavosi. Tak nezinau ar reikia tos lentos prie gartraukio, kad vientisuma kazkaip padaryti?  g.gif  Del rudos dalies dar nesu tikra.
user posted image
p.s. klause kazkas del lentineliu, tai jos prie Niche concept ---> paneel boards

Niu čia tik mano nuomonė, kad tos spintelės dabar dešinėje žyyymiai geriau atrodo, nei prieš tai, tokios neapsunkina virtuvėlės. Nesuprantu tik kas ten po jomis ant stalviršio stovi? Aš tai mikrobange nestatyčiau tokioje matomoje vietoje, kiščiau po tom spintelėm iš dešinės, šalia duoninės. Nes iš kairės tos stiklinės lentynos tokios švelnios, gražios, ten reikėtų kokius gražius puodukus su lėkštutėm pastatyti, žvakę kokią ir viskas, o ta mikrobangė prie jos biškį ne į temą. blush2.gif Čia tik mano nuomonė, tik nesupyk.. .
Papildyta:
O kas gerai išmano tą ALNO programą ir turi laiko ir galėtų man padėti? Aš nupasakočiau ką ir kaip noriu, ir iš atskirų paveiksliukų parodyčiau ko noriu, o kas nors man suprogramuotų su ta ALNO programa? Prašau merginos, padėkite... blush2.gif
Atsakyti
Kiek zmoniu tiek nuomoniu apie Voke. Pvz. mano tevai turi jau 10 metu baldus ir niekas niekur nei isklero, nei atsilupo.
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 03 07, 12:12)
virsutines stiklines spinteles tokias ir darysi? su tuo mediniu remu?  rolleyes.gif .  virs kriaukles spinteles irgi daryciau horizantalias. o ten kur mikrobange, spintele aukstesne bus? neiseina suvienodint visu spinteliu aukscio?
pats isdestymas  thumbup.gif , ir, kad darbastalis ilgas  thumbup.gif , tikrai bus patogiau, nei kriaukle stumt arciau ir turet du darbastalius trumpesnius  schmoll.gif .
o spalva tai man vienareiksmiskai sviesi  wub.gif  biggrin.gif

ne jos bus tiesiog stiklines su "aliuminio" sp remeliais, neradau tokiu alno programoj, o spientele su mikrobange tai ir bus vienodo dydzio, tik su alno nemoku profesionaliai dirbti, tai taip gavosi, o del indu spinteles, jei darysiu dvi horizontalias, tai i apatine tik lekstes tilps, o puodelius tada i kita? virsutine? kazkaip atskirai darinet ne labai patogu atrodo g.gif , bet dar svarstau sia galimybe g.gif o del spalvos ir as linkstu link tos sviesios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2008 03 07, 12:55)
o del indu spinteles, jei darysiu dvi horizontalias, tai i apatine tik lekstes tilps, o puodelius tada i kita? virsutine? kazkaip atskirai darinet ne labai patogu atrodo  g.gif , bet dar svarstau sia galimybe  g.gif o del spalvos ir as linkstu link tos sviesios  smile.gif

tai dek mechanizma, kuris atidaro abi spinteles is karto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shpika: 07 kovo 2008 - 11:58
QUOTE(oziarage @ 2008 03 07, 12:52)
Kiek zmoniu tiek nuomoniu apie Voke. Pvz. mano tevai turi jau 10 metu baldus ir niekas niekur nei isklero, nei atsilupo.

cia ne nuomone, cia faktas. Pas drauge irgi niekas, matyt, neisklers - nes medziagos tai kokybiskos, tiesiog kreiva sleiva viskas (rankeneles nevienodame aukstyje, stalciainevienodai issikise).
Tuo labiau as nesiruosiu paneigti to, kad Voke padaro ir gerai.Tiesiog uz tokius pinigus, kokius jie ima, nekokybisku atveju turetu is viso nepasitaikyti.
Atsakyti
niu va issiaiskinus, ir aptarus visus niuansus pasirodo visai neprasta as projektuotoja biggrin.gif tik kad va su programa man nelabai iseina profesionaliai dirbti biggrin.gif aciu mergaites uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 03 07, 08:40)

Niekas nesidare virtuves "Diformoj" Kaune?  g.gif

parasyk, kur ji randasi, mes kazkokioj panasiai skambancioj daremes biggrin.gif ji netoli vilijampoles tilto, o registruota lyg partizanuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 03 07, 12:45)
Niu čia tik mano nuomonė, kad tos spintelės dabar dešinėje žyyymiai geriau atrodo, nei prieš tai, tokios neapsunkina virtuvėlės. Nesuprantu tik kas ten po jomis ant stalviršio stovi? Aš tai mikrobange nestatyčiau tokioje matomoje vietoje, kiščiau po tom spintelėm iš dešinės, šalia duoninės. Nes iš kairės tos stiklinės lentynos tokios švelnios, gražios, ten reikėtų kokius gražius puodukus su lėkštutėm pastatyti, žvakę kokią ir viskas, o ta mikrobangė prie jos biškį ne į temą.  blush2.gif Čia tik mano nuomonė, tik nesupyk.. .

Sutinku su Neffertite, mikrobange reiktu perkelt i desine. O del stikliniu stalciu, tai g.gif as gal nedaryciau. Per daug skirtingu detaliu apacioj - geltona, ruda, stiklas.
Atsakyti