Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(AŠA @ 2008 03 07, 11:26)
galima (mes taip darom blush2.gif ), tik reikia žinoti konkretų modelį, nes jų visų dydžiai skiriasi unsure.gif

aisku, aciu 4u.gif
Papildyta:
niu va pasidariau ir as toki sau projekteli, isdrisiu ikelti biggrin.gif ten virs kaitlentes paprasta spinteleideta, bet turi but su gartraukiu imontuojamu, tik neradau alno programoj blush2.gif tik nemoku apsukt kad tiesiai matytusi g.gif

user posted image

ir dar tarp spalvu metomes, ar tokia tamsia, bet kazkaip linkstu i sia spalva kaip sioji virtuve, cia kuzkurios is jusu virtyvyte blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuliaa: 07 kovo 2008 - 10:39
QUOTE(oziarage @ 2008 03 07, 11:20)
Vokeje gali keisti kiek nori ir kaip nori. Super ju baldai.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sakai super jų baldai? O kokios kainos? Normalios, įmnaoma į 10 000 įsipaišyti? Na, aišku, priklauso ko noriu... Blyyn... Turiu galvos skausmą...
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2008 03 07, 10:22)
o kazi vokeje, jei nusiunti savo projekteli, jie paskaiciuoja preliminariai ir atraso? ar tuom neusiima? nes as siunciau bet jooookio ats. negavau  g.gif

Geriausia nueiti i salona ir paduoti savo projekteli. Mes tai darem: issimatavom, pasipaisem grubiai, kur kas stoves, ir nusinesem. Kazkur per savaite padare projekteli, bet kadangi nelabai patiko, buvo brangu (ps mus daug visko nestandartisko, kaip pvz stalvirsio plotis(o gal ne plotis, vienzo, ta dalis nuo krasto iki sienos), gilesnes spinteles, ir t..t, ) tai mes ejom dar i kelis salonus, kol apsistojom ties "Diforma" g.gif
Atsakyti
Tulia - kaitlente per toli nuo kriaukles, mano manymu reiktu keisti vietomis kaitlente su stalciais :mirksiukas:ir orkaite galima kelti i virsu, vietos tai yra,pvz. i tas aukstas spintas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumis: 07 kovo 2008 - 10:47
QUOTE(pumis @ 2008 03 07, 11:45)
Tulia - kaitlente per toli nuo kriaukles, mano manymu reiktu keisti vietomis kaitlente su stalciais mirksiukas.gif

mmm, nelabai noriu, atstumas nera labai jau didelis 1,55 m, pas mane dabar 80 cm, man per mazas kai ka nors darau, o jei dar MB atsistoja kokiu salotu padaryt, netelpam, tai dariau didesni atstuma, nes pati taip norejau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuliaa: 07 kovo 2008 - 10:48
QUOTE(tuliaa @ 2008 03 07, 12:47)
mmm, nelabai noriu, atstumas nera labai jau didelis 1,55 m, pas mane dabar 80 cm, man per mazas kai ka nors darau, o jei dar MB atsistoja kokiu salotu padaryt, netelpam, tai dariau didesni atstuma, nes pati taip norejau  smile.gif

Nu jei tik pusantro metro, tada norma,del orkaites ,nenori kelti i virsu,matau vietos atsirastu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 03 07, 11:20)
Vokeje gali keisti kiek nori ir kaip nori. Super ju baldai.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

na, super ar ne super ju baldai, cia jau is vieno(ar keliu)atvejo nereiketu spresti.Mano draugeVilniuje, Vokeje gaminosi- nepaisant to, kad tasesi jie su ta virtuve pora menesiu (pagamino greitai, bet paskui vis taise si bei ta)tai ir galutinis variantas su sleivumais ir kreivumais liko.Jos beda- kad ,,pasidave" ir principu iki galo neislaike.O Vokes beda- kad uz zenkliai didesne nei kitur kaina jie toli grazu negarantuoja kokybes.Kitos imones gal irgi jos negarantuoja simtu procentu (kaip suprantu, priklauso nuo to, ant kokiu konkreciai meistreliu ,,uzsirausi"), bet ir tokios kainos neplesia...

Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 07, 08:54)
Pakabinamas dziovykles rekomenduojama daryt su kiaura apaica, kad vedintusi mirksiukas.gif

tai va, kad dazniausiai taip nedaro, ypac jeigu virs kriaukles nekabina jokiu spinteliu...zodziu kiekvieno reikalas ir pasirinkimas smile.gif yra keli pazystami kurie nedare jokiu vedinimu, tai iki siol niekuom nesiskundzia
Atsakyti
QUOTE(pumis @ 2008 03 07, 11:49)
Nu jei tik pusantro metro, tada norma,del orkaites ,nenori kelti i virsu,matau vietos atsirastu rolleyes.gif

aj nepaaiskinau, ten kur spinta, tai ten saldytuvas bus neimontuojamas, kazkaip is alno programos man jis be rysio neimontuotas atrode, o spintos tokios dideles nebus..
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2008 03 07, 09:38)
aisku, aciu  4u.gif
Papildyta:

ir dar tarp spalvu metomes, ar tokia tamsia, bet kazkaip linkstu i sia spalva kaip sioji virtuve, cia kuzkurios is jusu virtyvyte  blush2.gif

maniske cia ax.gif spalva fino bronza jei idomu, tik va stalvirsio spalvos nezinau
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 03 07, 11:51)
tai va, kad dazniausiai taip nedaro, ypac jeigu virs kriaukles nekabina jokiu spinteliu...zodziu kiekvieno reikalas ir pasirinkimas smile.gif yra keli pazystami kurie nedare jokiu vedinimu, tai iki siol niekuom nesiskundzia

pas mane irgi bus dziovykla virs kriaukles, bet kiauros apacios nedarysiu, tai ka tada viskas varves ant spinteles (indu nesluostau blush2.gif ) pas mus dabar uzdara, apacioj padekliukas, vandeniui plastikinis, o ir nelabai daug jau ten privarva kazkaip, nieko baisaus, nera schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(emrata @ 2008 03 07, 11:53)
maniske cia  ax.gif  spalva fino bronza jei idomu, tik va stalvirsio spalvos nezinau

Tada nuosatabi tavo virtuvyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2008 03 07, 11:56)
pas mane irgi bus dziovykla virs kriaukles, bet kiauros apacios nedarysiu, tai ka tada viskas varves ant spinteles (indu nesluostau blush2.gif ) pas mus dabar uzdara, apacioj padekliukas, vandeniui plastikinis, o ir nelabai daug jau ten privarva kazkaip, nieko baisaus, nera  schmoll.gif

Na as nerizikavau ir dariau atvira dziovykla. O varvet niekas nevarves, nes ten irgi dedasi padekliukas smile.gif
Atsakyti