Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Iriska @ 2008 03 07, 10:37)

user posted image

As kazkaip neisivaizduoju kaip indai dzius stalciuje. NA gerai po indaploves sudeti i stalciu, bet o jeigu reikia tiesiog isplauti. Tada nebent tolkia pastatoma dziovykle.  g.gif

Man grazu, bent jau kiek galima isivaizduoti is brezinio 4u.gif Tiktai tas spinteles virs duonines siek tiek pakeisciau... po ta kur su stiklu irgi padaryciau taip paciai is apacios atidaroma tik be stiklo ax.gif
Atsakyti
Na nezinau kiek man tai kainuos, bet virtuve gavosi laaabai diele ir kaip man atrodo labai daili. Laukiu kritikos  4u.gif

user posted image

As kazkaip neisivaizduoju kaip indai dzius stalciuje. NA gerai po indaploves sudeti i stalciu, bet o jeigu reikia tiesiog isplauti. Tada nebent tolkia pastatoma dziovykle.  g.gif

Na, didelė, bet super atrodo, tik man geltono per daug. Aš mačiau, kai buvai vieną kraštą rudai palikus iš dešinės tas dideles spinteles - man labiau patiko, nes ta geltona akį rėžia. Daryčiau kai kuriuos stalčiukus rudus.

O dėl džiovinimo - aš irgi darysiuos stalčiuje, o jei kažką rankom ir išplausi, galima su rankšluostuku nusausinti ir sudėti į spintelę. O jei jau daaaug indų plausi, tai vis tiek kiši į indaplovę ir iš ten trauksi jau sausus. blush2.gif
Papildyta:
Iriska gal gali paaiškinti kur rasti tas lentynėles kur pas tave kaba ant sienos iš kairės toje ALNO programėlėje? Mna irgi tokia labai patinka. Dar apšvietimą padaryti, tai iš viso super. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 03 07, 10:43)
Del dziovykles as nesuprantu kuom skiriasi jos stalciuose ir pakabinamose spintelese, nu niekaip neisivaizduoju, gal kas gali paaiskint? juk tiek stalcius uzsidaro tiek ir spintele jeigu kalbet apie vedinimasi...

Pakabinamas dziovykles rekomenduojama daryt su kiaura apaica, kad vedintusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, gal kas darėtės Voke3 virtuvės baldelius, ar šiiap žinote - tarkim man patinka kažkokia virtuvė, ar įmnaoma ją koreguoti pagal savo išmatavimus? Ar kokią matau, tokią ją ir galiu pirkti, tarkim SBA yra kelios virtuvės, kur negalima nieko keisti, ką matai, tą perki. O kaip su Vokė3???
Atsakyti
Na nezinau kiek man tai kainuos, bet virtuve gavosi laaabai diele ir kaip man atrodo labai daili. Laukiu kritikos  4u.gif

user posted image

siandien mano virtuvinis irgi atkeliavo, mesitrai dar renka. bus kazkas panasaus kaip tavo, t.y. oranzinis. siaip labai norejau kokio ryskesnio, nenuobuodaus, bet spalva sakiausi pagal kataloga, t.y. realiai nei spinteles nemaciau padarytos ta spalva, tai baisoka buvo tiesa sakant. bet kiek matau dabar tai labai patinka thumbup.gif
imesiu nuotraukyte kita savaite mirksiukas.gif
p.s. plyteles klijavau tokios tamsiai melynos, i juoduma spalvos, tai labai tinka prie oranzines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 03 07, 11:03)
Norėjau paklausti, gal kas darėtės Voke3 virtuvės baldelius, ar šiiap žinote - tarkim man patinka kažkokia virtuvė, ar įmnaoma ją koreguoti pagal savo išmatavimus? Ar kokią matau, tokią ją ir galiu pirkti, tarkim SBA yra kelios virtuvės, kur negalima nieko keisti, ką matai, tą perki. O kaip su Vokė3???

Savo virtuves baldus gaminau Vokes salone Siauliuose. Ten dirba profesionalus dizaineriai, kurie suprojektuoja virtuve pagal kliento pageidavimus. Tik reikia paciai mazdaug zinoti, ko nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 07, 09:26)
O ar teisybė, kad įmontuojamų šaldytuvų daug trumpesnis "gyvenimo" laikas? Aš labai norėjau įmontuojamo, bet MB prieštarauja  g.gif

montuojamiem saldytuvam yra nurodyta instrukcijoj kaip padaryt ta "kvepavima". Nera ju gyvavimo laikas trumpesnis. va jei paprasta imontuotumet - tada taip.

Del mikrobangiu...yra grazi metalo spalvos ardo uz 699

user posted image

samsungu montuojamu metalo yra iki 800 atrodo.
Jei retai naudojates ir nesat kazkokios vienos firmos "manjakai" tai koks skirtumas kokia firma. As jau 4 metus vido turiu...ir liux thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(mama2004 @ 2008 03 07, 11:11)
montuojamiem saldytuvam yra nurodyta instrukcijoj kaip padaryt ta "kvepavima". Nera ju gyvavimo laikas trumpesnis. va jei paprasta imontuotumet - tada taip.

Del mikrobangiu...yra grazi metalo spalvos ardo uz 699

user posted image

samsungu montuojamu metalo yra iki 800 atrodo.
Jei retai naudojates ir nesat kazkokios vienos firmos "manjakai" tai koks skirtumas kokia firma. As jau 4 metus vido turiu...ir liux  thumbup.gif

o dabar man iskilo klausimas, argalima tarkim pasidaryt spintele imontuojamai mikrobangei, o ja tarkim imontuot veliau, o ne iskart kai virtuvini montuoja, nu gal ir durna klausimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2008 03 07, 11:11)
Savo virtuves baldus gaminau Vokes salone Siauliuose. Ten dirba profesionalus dizaineriai, kurie suprojektuoja virtuve pagal kliento pageidavimus. Tik reikia paciai mazdaug zinoti, ko nori smile.gif

O kiek kainavo tau virtuve be buitinės technikos? Šiaip aš MAŽDAUG žinau ko noriu, tad būtų gerai pasikonsuluoti su kuom nors išmanančiu. mirksiukas.gif O šiaip patenkinta esi kokybe ir pačiu darbu?
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 03 07, 11:03)

Vokeje gali keisti kiek nori ir kaip nori. Super ju baldai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o kazi vokeje, jei nusiunti savo projekteli, jie paskaiciuoja preliminariai ir atraso? ar tuom neusiima? nes as siunciau bet jooookio ats. negavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2008 03 07, 10:18)
Sveikos  4u.gif
o dabar man iskilo klausimas, argalima tarkim pasidaryt spintele imontuojamai mikrobangei, o ja tarkim imontuot veliau, o ne iskart kai virtuvini montuoja, nu gal ir durna klausimas  lotuliukas.gif

galima (mes taip darom blush2.gif ), tik reikia žinoti konkretų modelį, nes jų visų dydžiai skiriasi unsure.gif
Atsakyti