Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(AŠA @ 2008 03 06, 21:39)

o pas juos pasrinkimas tikiuosi didesnis nei internetiniame psl. unsure.gif

Gyvai pasirinkimas ne per didžiausias, bet galima vartyti katalogus. Kitą vertus, tai, kas yra, yra ne blogai. Mes pirkom atrodo berker firmos rozetes.

Atsakyti
Smagu, kad jums patiko mano virtuve.
Pabandysiu atsakyti i jusu klausimus.

Taip, ta smelio spalvos kriaukle yra akmens mases "Franke" firmos, maisytuvas taip pat. Ne sekundes nepasigailejau, kad tokia pasirinkau. Pirmiausia, labai paprasta ja priziureti. Uztenka vandeniu nuskalaut ir viskas. Na, menesi karta du su kokiu svelniu valikliu pavalau profilaktiskai. Ant jos nesimato jokio purvo, nelabai jis ir kaupiasi smile.gif

Virs kriaukles spinteliu nera. Dizainere patare ju nedaryt, nes apsunkintu bendra virtuves vaizda. Turejo buti tik stikline lentynele, tokia, kaip ir po spintelemis. Bet montuotojai pabijojo grezti i ta siena laikikliu, nes uz jos vonios siena - galejo nulakstyt vonioj plyteles nuo sienos. Zodziu, siena per plona. Tad ta stikline lentynele perkeliau virs pietu stalo. Ikelsiu nuotraukele.

Stalvirsio spalva - smulkiu juosteliu Wenge medis X08 (tamsiai ruda)
Dureliu fasado spalva - H03 Direktformingas (vaniles spalva)
Karkaso spalva - Wenge imitacija MDP 5252

O cia lentynos nuotraukele (tik ta puokste gadina vaizda)
user posted image
Papildyta:
O dabar apie stala ir kedes.

Mes ji pirkome atskirai. Klaipedoje , baldu parduotuveje Dubysos g. Minijos baldu centre. Stalas vadinasi "Modern". Jis dar pasididina. Kedes vadinasi "Viena16". Man rodos, jie lenku gamybos. Bet kokybe tikrai gera. Ir tikrai neapsirikau, kad virtuveje nusprendziau statyt pietu stala su sesiom kedem. Tikrai neuzgriozdina erdves. O apie patoguma nera ko ir kalbet. Dabar ir sveciai dazniau sedi virtuvej, nes prie tokio didelio stalo patogiau smile.gif

Viso kaina 3063 Lt. Gavome 5 procentu nuolaida smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 03 06, 18:14)
Klausimėlis - ar į baldus įmontuojate šaldytuvus? Ar apsimoka? O seną mano šaldytuvą (na, ne seną, porą metų jam) įmanoma įmontuoti???

Mes saldytuvo nemontavom. Ir kazkaip neatrodo, jog butu buve geriau, nei dabar. Mes net mikrobange ant saldytuvo pakelem. Kadangi nedaznai ja naudojam. Tad kartais nesunku rankas auksciau pakelt. Taciau vietos sutaupem kiek.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Adrijaana @ 2008 03 06, 14:28)
Ir aš panašias viršutines spinteles planuoju užsakyti  thumbup.gif Gal galėtum parašyti kokie viršutinių spintelių matmenys pas tave ax.gif

Tos spinteles paciame virsuje, kuriu dureles atsivercia i virsu? Jos truputi visos keturios skiriasi.
Viena spintele W: 50 cm, D: 34 cm, H:35.8 cm
Antra spintele 60-34-35.8 cm

Trecia ir ketvirta spinteles 90-34-35.8 cm

Spintele atvrciama ir ta, kur integruotas garu surinkejas 60-34-35.8 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fijora: 06 kovo 2008 - 22:56
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 03 06, 16:14)
Klausimėlis - ar į baldus įmontuojate šaldytuvus? Ar apsimoka? O seną mano šaldytuvą (na, ne seną, porą metų jam) įmanoma įmontuoti???

pas mus imontuota, nes norejau, kad saldytuvas nesimatytu ir siaip vaizdo negadintu, bet cia skonio reikalas smile.gif paprasti saldytuvai netinka, reikia specialiai imontuojamu
Atsakyti
O ar teisybė, kad įmontuojamų šaldytuvų daug trumpesnis "gyvenimo" laikas? Aš labai norėjau įmontuojamo, bet MB prieštarauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 03 06, 21:10)
Tai mergaites ar atsakysit kokios grindys geresnes virtuveje? Kas kokias darot? blush2.gif

Mes darom plyteles. 4u.gif

O mums kita savaite atveza virtuve deti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip as to laukiau!!! Ir kaip dabar baisu, kad galutinis vaizdas gali buti ne toks, kaip isivaizduoju g.gif

Niekas nesidare virtuves "Diformoj" Kaune? g.gif

Fijora, grazi tvarkinga virtuvyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 03 06, 17:07)
zinok kad turbut nelabai schmoll.gif apie 1000lt kainuoja doh.gif

QUOTE(AŠA @ 2008 03 06, 17:50)
bet grožis reikalauja aukų (finansinių) mirksiukas.gif įmontuojamų yra ir pigesnių, kadangi mūsų viskas AEG, tai ir mikrobanginės žiūrinėju - kaina nuo ~1250 Lt blink.gif

aha as irgi panasias kainas maciau... mane tai isgasdino... kazkaip mikrobangeje man tereikia dvieju funkciju atsildymas ir sildymas... ir tai ne taip daznai... tai siek tiek brangoka mano akimis...
bet is kitos puses, tai dabar pas mane lentynelej padeta paprasta mikrobange, tai po ja kiek visokio gerio kaupiasi... ir isvalyti laaaabai problematiska.
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2008 03 06, 11:41)
"Calligaris" gražias kėdutes gamina, bet kainytė taip pat ne bus labai maža. Jų produkcija prekiauja PLAZA ir DEFORMA. O taip par į Rumšiškes gali nuvažiuoti, Nemuno g. 1 Jasevičiaus baldai. Ten už kokius 500 Lt tikrai ką gražaus rasi.
Papildyta:
Čia dar radau staripsnį Delfyje. Gal kam pravers informacija unsure.gif

Aciu labai, reikes nulekt i Rumsiskes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 06, 16:54)
Pasipaisiau savo virtuvele... kilo milijonai klausimu, gal padesit  4u.gif  Salia kriaukles apatineje spinteleje noriu daryti indu dziovykle.. tris stalcius (leksciu 40 cm aukscio, puodeliams 20 cm aukscio ir 20 cm lieka saukstu stalciui) Kaip manote, turetu gerai buti? Dziovykles virs kriaukles nenoriu....  g.gif

Ar pasakys kas nors savo nuomone apie mano toki sprendima? Bijau suklysti, kad nebutu po to blogiau nei isivaizduoju... mastau.gif 4u.gif
Papildyta:
Is pradziu galvojau padaryti tokias durytes apatineje spinteleje mikrobanginei, bet tai kaip tada su garais ir t.t. nepakenktu pavirsiams ir ar galima taip daryti? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na nezinau kiek man tai kainuos, bet virtuve gavosi laaabai diele ir kaip man atrodo labai daili. Laukiu kritikos 4u.gif

user posted image

As kazkaip neisivaizduoju kaip indai dzius stalciuje. NA gerai po indaploves sudeti i stalciu, bet o jeigu reikia tiesiog isplauti. Tada nebent tolkia pastatoma dziovykle. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 03 07, 07:26)
O ar teisybė, kad įmontuojamų šaldytuvų daug trumpesnis "gyvenimo" laikas? Aš labai norėjau įmontuojamo, bet MB prieštarauja  g.gif

as ir esu girdejus tokiu gandus g.gif ziuresim kaip bus smile.gif sakoma, kad reikia palikti vietos vedinimuisi ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2008 03 07, 08:37)
Na nezinau kiek man tai kainuos, bet virtuve gavosi laaabai diele ir kaip man atrodo labai daili. Laukiu kritikos  4u.gif

As kazkaip neisivaizduoju kaip indai dzius stalciuje. NA gerai po indaploves sudeti i stalciu, bet o jeigu reikia tiesiog isplauti. Tada nebent tolkia pastatoma dziovykle.  g.gif

man kazkaip kliuna tas kampas kur virs duonines yra, per daug masyvus, apsunkintas, gal ten reiktu irgi kokias tai lentyneles deti ar tiesiog stikline spintele g.gif siaip viskas atrodo neblogai
Del dziovykles as nesuprantu kuom skiriasi jos stalciuose ir pakabinamose spintelese, nu niekaip neisivaizduoju, gal kas gali paaiskint? juk tiek stalcius uzsidaro tiek ir spintele jeigu kalbet apie vedinimasi...
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2008 03 06, 22:52)
Virs kriaukles spinteliu nera. Dizainere patare ju nedaryt, nes apsunkintu bendra virtuves vaizda. Turejo buti tik stikline lentynele, tokia, kaip ir po spintelemis. Bet montuotojai pabijojo grezti i ta siena laikikliu, nes uz jos vonios  siena - galejo nulakstyt vonioj plyteles nuo sienos. Zodziu, siena per plona. Tad ta stikline lentynele perkeliau virs pietu stalo. Ikelsiu nuotraukele.

Mes saldytuvo nemontavom. Ir kazkaip neatrodo, jog butu buve geriau, nei dabar. Mes net mikrobange ant saldytuvo pakelem. Kadangi nedaznai ja naudojam. Tad kartais nesunku rankas auksciau pakelt. Taciau vietos sutaupem kiek.

Vat pas mane tokiu pat kampu bus ir vonia už tos sienos kaip pas jus,tai jei lentynėlės negalima o kaip spinteles pakabina blink.gif nes aš ir labai noriu stačiu kampu nes jis mažiau vietos atima (nors daug kas siūlo daryti nukirstu) ir man kažkaip tvarkingiau,tai gal ir kriauklę reikia perkelti o ten pamėginti vis gi kokias lentynėles g.gif
Šaldytuvo taip pat neintegruosiu ir stalą pirksiu kaip ir Jūsų didelį,nes 2 kambariuose svetainės ir didelio stalo neturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 07, 10:37)
Na nezinau kiek man tai kainuos, bet virtuve gavosi laaabai diele ir kaip man atrodo labai daili. Laukiu kritikos  4u.gif

user posted image

As kazkaip neisivaizduoju kaip indai dzius stalciuje. NA gerai po indaploves sudeti i stalciu, bet o jeigu reikia tiesiog isplauti. Tada nebent tolkia pastatoma dziovykle.  g.gif

Iriska, sorry, bet pakritikuosiu virsutines spinteles desinej pusej ax.gif Man jos nelabai g.gif As daryciau arba visas vertikalias, arba visas horizontalias. Man dabar tas kampas kazkoks uzgriozdintas unsure.gif O del pastatomos dziovykles, tai ka as zinau, jei tu ja keli i desini kampa, tai as tuomet daryciau iprasta pakabinama. O jei sukeistum kriaukle su indaplove vietomis, tuomet kriaukle butu arciau dziovykles.
Na aisku, kritikuot lengva ax.gif
Atsakyti