Smagu, kad jums patiko mano virtuve.
Pabandysiu atsakyti i jusu klausimus.
Taip, ta smelio spalvos kriaukle yra akmens mases "Franke" firmos, maisytuvas taip pat. Ne sekundes nepasigailejau, kad tokia pasirinkau. Pirmiausia, labai paprasta ja priziureti. Uztenka vandeniu nuskalaut ir viskas. Na, menesi karta du su kokiu svelniu valikliu pavalau profilaktiskai. Ant jos nesimato jokio purvo, nelabai jis ir kaupiasi
Virs kriaukles spinteliu nera. Dizainere patare ju nedaryt, nes apsunkintu bendra virtuves vaizda. Turejo buti tik stikline lentynele, tokia, kaip ir po spintelemis. Bet montuotojai pabijojo grezti i ta siena laikikliu, nes uz jos vonios siena - galejo nulakstyt vonioj plyteles nuo sienos. Zodziu, siena per plona. Tad ta stikline lentynele perkeliau virs pietu stalo. Ikelsiu nuotraukele.
Stalvirsio spalva - smulkiu juosteliu Wenge medis X08 (tamsiai ruda)
Dureliu fasado spalva - H03 Direktformingas (vaniles spalva)
Karkaso spalva - Wenge imitacija MDP 5252
O cia lentynos nuotraukele (tik ta puokste gadina vaizda)
Papildyta:
O dabar apie stala ir kedes.
Mes ji pirkome atskirai. Klaipedoje , baldu parduotuveje Dubysos g. Minijos baldu centre. Stalas vadinasi "Modern". Jis dar pasididina. Kedes vadinasi "Viena16". Man rodos, jie lenku gamybos. Bet kokybe tikrai gera. Ir tikrai neapsirikau, kad virtuveje nusprendziau statyt pietu stala su sesiom kedem. Tikrai neuzgriozdina erdves. O apie patoguma nera ko ir kalbet. Dabar ir sveciai dazniau sedi virtuvej, nes prie tokio didelio stalo patogiau
Viso kaina 3063 Lt. Gavome 5 procentu nuolaida
Papildyta:
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 03 06, 18:14)
Klausimėlis - ar į baldus įmontuojate šaldytuvus? Ar apsimoka? O seną mano šaldytuvą (na, ne seną, porą metų jam) įmanoma įmontuoti???
Mes saldytuvo nemontavom. Ir kazkaip neatrodo, jog butu buve geriau, nei dabar. Mes net mikrobange ant saldytuvo pakelem. Kadangi nedaznai ja naudojam. Tad kartais nesunku rankas auksciau pakelt. Taciau vietos sutaupem kiek.
Papildyta:
QUOTE(Adrijaana @ 2008 03 06, 14:28)
Ir aš panašias viršutines spinteles planuoju užsakyti
Gal galėtum parašyti kokie viršutinių spintelių matmenys pas tave
Tos spinteles paciame virsuje, kuriu dureles atsivercia i virsu? Jos truputi visos keturios skiriasi.
Viena spintele W: 50 cm, D: 34 cm, H:35.8 cm
Antra spintele 60-34-35.8 cm
Trecia ir ketvirta spinteles 90-34-35.8 cm
Spintele atvrciama ir ta, kur integruotas garu surinkejas 60-34-35.8 cm