Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Klausimėlis - ar į baldus įmontuojate šaldytuvus? Ar apsimoka? O seną mano šaldytuvą (na, ne seną, porą metų jam) įmanoma įmontuoti???
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 03 06, 17:05)
as topo centre uzmeciau aki i integruojamas ir praejo noras... tiek kiek mes ja naudojam, tai jos kaina truputi auksine gaunasi... tiesa, tuo metu ten buvo tik viena mikrobange, tai tikiuosi kad yra pigesniu variantu...

bet grožis reikalauja aukų (finansinių) mirksiukas.gif įmontuojamų yra ir pigesnių, kadangi mūsų viskas AEG, tai ir mikrobanginės žiūrinėju - kaina nuo ~1250 Lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 03 06, 17:50)
bet grožis reikalauja aukų (finansinių) mirksiukas.gif įmontuojamų yra ir pigesnių, kadangi mūsų viskas AEG, tai ir mikrobanginės žiūrinėju - kaina nuo ~1250 Lt blink.gif

na uz mikrobange moketi 1200lt blink.gif tokiu auku neturiu doh.gif todel pirksim metalo spalvos bet neimontuojama, nu nesamone, orkaite tiek kainuoja, o mikrobangei tai tikrai negaliu tiek leisti, bet juk kiekvieno finansines galimybes skirtingos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2008 03 06, 14:20)
Ismokau tiesiai kelti nuotraukas. Pabandysiu smile.gif Cia mano virtuve.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

grazu labai grazu, as taippat kazka sveisaus rinsiesiu o cia kriauklė akmens mases, labai sveisi. ar patenkinta. ?
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 03 06, 18:07)
na uz mikrobange moketi 1200lt blink.gif  tokiu auku neturiu doh.gif  todel pirksim metalo spalvos bet neimontuojama, nu nesamone, orkaite tiek kainuoja, o mikrobangei tai tikrai negaliu tiek leisti, bet juk kiekvieno finansines galimybes skirtingos 4u.gif

na, kartais, kai pagalvoji, kad paskui bus grazu ir kokybiska ilgam, i finansus mazai kreipi demesio... visagaliai kreditai padeda cool.gif
Atsakyti
Fijora thumbup.gif virtuvė,o ten virš kriauklės jau spintelių jokių nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 03 06, 18:28)
na, kartais, kai pagalvoji, kad paskui bus grazu ir kokybiska ilgam, i finansus mazai kreipi demesio... visagaliai kreditai padeda cool.gif

bet gali buti ir kokybiska ir grazu ir ilgam ir ne uz tokia kosmine kaina mirksiukas.gif as manau kad ir neimontuojamos mikrobanges gali but grazios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2008 03 06, 13:20)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

virtuvė thumbup.gif o stalą darėte ar pirkote atskirai? Mes panašaus stalo ieškome.
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2008 03 06, 12:20)
user posted image

kur pirkot stala su kedem,labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Tai mergaites ar atsakysit kokios grindys geresnes virtuveje? Kas kokias darot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 03 06, 15:28)
gal kas patars, kur Vilniuje didžiausiais pasirinkimas jungiklių, rozečių - esu žiauriai išranki, Senukuose ir kitose parduotuvėse Utenoj neišsirinkau doh.gif

mes tai šiuo gėriu apsirūpinom Gaudrėj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 03 06, 21:10)
Tai mergaites ar atsakysit kokios grindys geresnes virtuveje? Kas kokias darot? blush2.gif

iki šiol pas mus buvo laminatas, būtume kloję plyteles, bet grindys žiauriai nelygios ir tektų daug investuoti į išlyginimą, tad pasirinkom kitą variantą -Quick Step laminatą
Papildyta:
QUOTE(Uriukas @ 2008 03 06, 21:32)
mes tai šiuo gėriu apsirūpinom Gaudrėj  rolleyes.gif

o pas juos pasrinkimas tikiuosi didesnis nei internetiniame psl. unsure.gif
Atsakyti