QUOTE(julem @ 2008 03 06, 15:35)
man darosi neramu, bet,kitą vertus, juk būna,kad ir labai geri meistrai prisidirba(aš čia save drąsinu
)
Ar skaitei pirkimo sutartį? Prekių kokybe ir garantija. Na cia dar nieko. Bet kai jau atveze, tai dave baldu prieziuros ir naudojimo instrukcija. Tai ten nieko negalma su tais baldais daryti, nes nuo visko jie gadinasi. Stalvirsis turi buti visada padengtas, salia lango, radiatoriaus negali stoveti. Nuo saules gali nublukti. Jei rasai ant stalo, tai po lapu reikia dar ka nors padeti. Na daug visko ten. Galetu si lapa duoti pries perkant baldus. As tikrai labai priziuriu daiktus, bet be mano prieziuros turi buti ir patys baldai kokybiski. Jug ne padevetus pirkau ir kelis simtus mokejau, o zymiai daugiau. Ir jei man po pusmeciu atrodys, kaip po 10 metu, tai uz ka tada tokius pinigus mokejau. Kai pirkau, tai tokia meili buvo, o kai paskambinau ir graziai pasakiau apie trukumus, tai visai jau kitaip kalba. Na labai daug prirasiau, bet susinervinau. Na nuvaziuosiu sia savaite pas juos butinai pasiaiskinu, nes su maziais vaikai nelebai galiu istrukti.
Tu tikrai neissigask, gal cia tik man nepasiseke ir viskas gal susitvarkys. Parasysiu, kaip seksis, jei nori. Atsiprasau, kad pritersiau foruma.