Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(dute_a @ 2008 03 06, 15:56)
duoda alno tuos kampus, tikrai duoda, nueik base units pasirink auksti ir tada corner units mirksiukas.gif

Man tokie kampai labai daug vietos suvalgo 90*90 g.gif o cia as paemiau kampa, bet kur tik viena puse atsidaro ir tokie stalciukai isvaziuoja. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2008 03 06, 15:35)
man darosi neramu, bet,kitą vertus, juk būna,kad ir labai geri meistrai prisidirba(aš čia save drąsinu biggrin.gif )

Ar skaitei pirkimo sutartį? Prekių kokybe ir garantija. Na cia dar nieko. Bet kai jau atveze, tai dave baldu prieziuros ir naudojimo instrukcija. Tai ten nieko negalma su tais baldais daryti, nes nuo visko jie gadinasi. Stalvirsis turi buti visada padengtas, salia lango, radiatoriaus negali stoveti. Nuo saules gali nublukti. Jei rasai ant stalo, tai po lapu reikia dar ka nors padeti. Na daug visko ten. Galetu si lapa duoti pries perkant baldus. As tikrai labai priziuriu daiktus, bet be mano prieziuros turi buti ir patys baldai kokybiski. Jug ne padevetus pirkau ir kelis simtus mokejau, o zymiai daugiau. Ir jei man po pusmeciu atrodys, kaip po 10 metu, tai uz ka tada tokius pinigus mokejau. Kai pirkau, tai tokia meili buvo, o kai paskambinau ir graziai pasakiau apie trukumus, tai visai jau kitaip kalba. Na labai daug prirasiau, bet susinervinau. Na nuvaziuosiu sia savaite pas juos butinai pasiaiskinu, nes su maziais vaikai nelebai galiu istrukti.
Tu tikrai neissigask, gal cia tik man nepasiseke ir viskas gal susitvarkys. Parasysiu, kaip seksis, jei nori. Atsiprasau, kad pritersiau foruma.
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 03 06, 15:07)

Tu tikrai neissigask, gal cia tik man nepasiseke ir viskas gal susitvarkys. Parasysiu, kaip seksis, jei nori. Atsiprasau, kad pritersiau foruma.

labai lauksiu 4u.gif sutartį skaičiau, bet ten net garantijų nelabai yra,tik dėl kokybės per kažkiek dienų galima kreiptis g.gif
Atsakyti
gal kas patars, kur Vilniuje didžiausiais pasirinkimas jungiklių, rozečių - esu žiauriai išranki, Senukuose ir kitose parduotuvėse Utenoj neišsirinkau doh.gif
Atsakyti
Idomus reikalai su ta atsakomybe už kokybę blink.gif Būtų idomu palygint sutartėles baldų skirtingų firmų ir priežiūros taisykles turbūt lieka tik kliento atsakomybė už kokybę g.gif Gal kas turi po ranka kokią sutartėlę?
Atsakyti
Pasipaisiau savo virtuvele... kilo milijonai klausimu, gal padesit 4u.gif Salia kriaukles apatineje spinteleje noriu daryti indu dziovykle.. tris stalcius (leksciu 40 cm aukscio, puodeliams 20 cm aukscio ir 20 cm lieka saukstu stalciui) Kaip manote, turetu gerai buti? Dziovykles virs kriaukles nenoriu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 06, 15:49)
Del kampinio , ko turesiu omeny, tiesiog alno taip neduoda smile.gif

Na perdariau spalvas,  gal taip idomiau , ka manote?  g.gif  ax.gif
user posted image

Man gal vien geltona graziau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 06, 15:04)
Indauja netepla, del palanges  schmoll.gif
Na ziurekit kas gavosi
user posted image

Na va kas gavosi. Gal zinote kur mikrobange igrusti lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 06 kovo 2008 - 16:43
Del mikrobanges, tai pas mane irgi klausimu kilo... tada sumasciau padaryti integruojama vietoje dvieju stalciu. As taip pat buvau prisipiesus paskutineje spinteleje vien stalcius, bet palikau 40 cm puodu stalciui ir 40 cm liktu mikrobanginei ... cia aukscio tiek cm 4u.gif Beje, ne per mazai? Kas geriau zinote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 06, 17:00)
Del mikrobanges, tai pas mane irgi klausimu kilo... tada sumasciau padaryti integruojama vietoje dvieju stalciu. As taip pat buvau prisipiesus paskutineje spinteleje vien stalcius, bet palikau 40 cm puodu stalciui ir 40 cm liktu mikrobanginei ... cia aukscio tiek cm  4u.gif  Beje, ne per mazai? Kas geriau zinote?  4u.gif

as topo centre uzmeciau aki i integruojamas ir praejo noras... tiek kiek mes ja naudojam, tai jos kaina truputi auksine gaunasi... tiesa, tuo metu ten buvo tik viena mikrobange, tai tikiuosi kad yra pigesniu variantu...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 03 06, 17:05)
as topo centre uzmeciau aki i integruojamas ir praejo noras... tiek kiek mes ja naudojam, tai jos kaina truputi auksine gaunasi... tiesa, tuo metu ten buvo tik viena mikrobange, tai tikiuosi kad yra pigesniu variantu...

zinok kad turbut nelabai schmoll.gif apie 1000lt kainuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 03 06, 18:05)

g.gif Siaip turim balta keliu metu su ivairiom funkcijom, kiek ju net nereikia, bet MB nupirko savo nuoziura kuo geresne, tai gaila mesti... bet kad viska desim metalo spalvos, tai kaip ir netinka ji niekur. schmoll.gif Bet jei integruojamos brangios... unsure.gif tada kur ikisti senaja, kad nesimatytu? mastau.gif Is pradziu galvojau padaryti tokias durytes apatineje spinteleje, bet tai kaip tada su garais ir t.t. nepakenktu pavirsiams ir ar galima taip daryti? 4u.gif
Atsakyti