Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Fijora @ 2008 03 06, 13:20)
Ismokau tiesiai kelti nuotraukas. Pabandysiu smile.gif Cia mano virtuve.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Nereali virtuvėlė.... wub.gif gal stalviršis tamsaus ąžuolo spalvos? unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2008 03 06, 10:42)
Pries metus irenginejau savo virtuve. Labai daug geru patarimu radau siame forume. Oi, kiek laiko praleidau prie interneto, kol susikuriau savo svajoniu virtuve  smile.gif  Baldus gamino "Voke". Kokybe nenuvyle. Esu labai patenkinta. Smagu joje seimininkauti. Idedu kelias nuotraukeles. Gal kam nors pravers...
Virtuve standartine. Remontas buvo darytas pries 10 metu. Tad nieko naujai nedarem. Tik parketa atnaujinom.

My Webpage

labai fainos spalvos virtuvinio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 03 06, 13:44)
kokias grindis dedat? nu kaip as nenoriu plyteliu, laminato, parketo  verysad.gif . noriu kokio marmoleumo, kamstines dangos, tarketo  unsure.gif . gal kas zinot kur Kaune arba Siauliuose ieskot?  unsure.gif . Siauliuose radau kas prekiauja, bet gavau rinktis is 3 spalvu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

kai pirmą kartą pamačiau tuos pavadinimus tarketas, marmoleumas, galvojau, kas čia normaliai rašyt nemoka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 06, 14:35)
Nu man tas tscias kampas kazko prasosi g.gif O del dziovyklos, tai dabar daug kas ja daro stalciuj. Juolab, kad turesi indaplove, tai ne tiek jau daug tu slapiu indu bus mirksiukas.gif
Jei ventiliacija ant dezines sienos, tai gal kaitlente perkelk i desine, tik tada imontuojama mikrobange (tikiuosi gerai identifikavau blush2.gif ) reiktu kitur perkelt, kad butu erdves desinej...

Indauja netepla, del palanges schmoll.gif
Na ziurekit kas gavosi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 06, 14:04)
Indauja netepla, del palanges  schmoll.gif
Na ziurekit kas gavosi
user posted image

desimt kart geriau. Bet tie siauri stalciukai is sonu orkaites - kazi ar patogus. Gal dar kokia ideja gims...
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 06, 14:41)
Rimtai doh.gif  Gerai shipka sako, tada geraiu daryt nukirsta kampa rolleyes.gif

Kaip suprast nukirsta kampa? I kampa netelpa saldituvas, nes dureles kabins palange.
Cia musu statybininkai pasistenge ir langa pastume truputi!
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 03 06, 15:07)
desimt kart geriau. Bet tie siauri stalciukai is sonu orkaites - kazi ar patogus. Gal dar kokia ideja gims...

Man irgi sitas variantas daug labiau. O vietoj stalciu is abieju orkaites pusiu galima karga det mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 03 06, 15:04)
kai pirmą kartą pamačiau tuos pavadinimus tarketas, marmoleumas, galvojau, kas čia normaliai rašyt nemoka lotuliukas.gif

liezuvis.gif liezuvis.gif liezuvis.gif moku moku tease.gif biggrin.gif

Irska, thumbup.gif . ir tie stalciukai is orkaites sonu man thumbup.gif , susidesi skirtukus, vienam stalciuj buteliai, kitam kruopos, maiseliai thumbup.gif biggrin.gif
o palanges siaurinit neiseina, kad indauja tilptu?
ir kur stalas bus? gal tam kampe ikomponuok mirksiukas.gif

o kampas tokio tipo 4u.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shpika: 06 kovo 2008 - 14:20
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 06, 10:04)
Julem, aciu uz informacija mirksiukas.gif  Bet po skarinkos pasisakymo, tai kazkaip baisu rizikuot. Moki tokius pinigus, o po 2 savaiciu skyla. Vadinasi blogai apdirbtas medis, nes tokiu bajeriu tikrai neturi but, o juo labiau po 2 savaiciu. Va todel ir baisu ka nors gamint is masyvo, kai nezinai ar patikimi meistrai unsure.gif

As dabar labai gailiuosi, kad uzsisakiau ten stala su kedem. Galejo jug paaiskinti, kad masyvo baldai gali sutrukinet. O nieko nesake, tik gyre. Na nieko vaziuosiu pas juos aiskintis. Tures pakeist. Turbut specialiai sako, kad turi daug darbo, kad 2 menesius gamins. O patys neturi tu uzsakymu ir per kelias savaites pristato.
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 03 06, 14:21)
As dabar labai gailiuosi, kad uzsisakiau ten stala su kedem. Galejo jug paaiskinti, kad masyvo baldai gali sutrukinet. O nieko nesake, tik gyre. Na nieko vaziuosiu pas juos aiskintis. Tures pakeist. Turbut specialiai sako, kad turi daug darbo, kad 2 menesius gamins. O patys neturi tu uzsakymu ir per kelias savaites pristato.

man darosi neramu, bet,kitą vertus, juk būna,kad ir labai geri meistrai prisidirba(aš čia save drąsinu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 06, 15:04)
Indauja netepla, del palanges  schmoll.gif
Na ziurekit kas gavosi
user posted image

Del kampinio , ko turesiu omeny, tiesiog alno taip neduoda smile.gif

Na perdariau spalvas, gal taip idomiau , ka manote? g.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 06, 14:49)
Del kampinio , ko turesiu omeny, tiesiog alno taip neduoda smile.gif

duoda alno tuos kampus, tikrai duoda, nueik base units pasirink auksti ir tada corner units mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 06 kovo 2008 - 14:56