Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(krisste.by @ 2008 03 06, 14:39)
Kaip nematai g.gif tagi fijoros virtuve giriam smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 03 06, 14:41)

g.gif
Atsakyti
oi, nepamačiau, kad taip ilgai krovėsi, tikrai labai graži virtuvė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 05, 21:49)
Na prireike ir man jusu pagalbos. Turiu nemaza virtuve ir didele beda.
Kur ikisti ta nelemta saldytuva doh.gif
Ten kur 250, tai cia maksimalus ilgis, kad patogiai ieiti. 80cm iki ventiliaciajos angos.

user posted image

Planas. Norejau ikisti i tolimaja kampa, bet palange kito lango neleis.

user posted image

4u.gif  4u.gif pafantazuokit pls!!!! ax.gif

na bandau kazka galvoti verysad.gif
GAl pakritikuosit ir gims kokiu ideju.

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 06, 14:06)
na bandau kazka galvoti  verysad.gif
GAl pakritikuosit ir gims kokiu ideju.

user posted image
user posted image

Man tai bendras vaizdas grazus, tik gal tas tuscias kampas kiek kliuna. Bet ten gal valgomojo stalas isikomponuos? mirksiukas.gif O kaitlente nori kampe daryt? As kazkodel galvoju, kad patogiau butu ne kampe g.gif As ja perkelciau i kaire. O indu dziovyklos nebus ar stalciuj darysi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 06 kovo 2008 - 13:26
QUOTE(Fijora @ 2008 03 06, 12:42)
Pries metus irenginejau savo virtuve. Labai daug geru patarimu radau siame forume. Oi, kiek laiko praleidau prie interneto, kol susikuriau savo svajoniu virtuve  smile.gif  Baldus gamino "Voke". Kokybe nenuvyle. Esu labai patenkinta. Smagu joje seimininkauti. Idedu kelias nuotraukeles. Gal kam nors pravers...
Virtuve standartine. Remontas buvo darytas pries 10 metu. Tad nieko naujai nedarem. Tik parketa atnaujinom.

My Webpage

Ir aš panašias viršutines spinteles planuoju užsakyti thumbup.gif Gal galėtum parašyti kokie viršutinių spintelių matmenys pas tave ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrijaana: 06 kovo 2008 - 13:29
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 03 06, 14:25)
Man tai bendras vaizdas grazus, tik gal tas tuscias kampas kiek kliuna. Bet ten gal valgomojo stalas isikomponuos? mirksiukas.gif  O kaitlente nori kampe daryt? As kazkodel galvoju, kad patogiau butu ne kampe g.gif As ja perkelciau i kaire. O indu dziovyklos nebus ar stalciuj darysi?

tas tuscias kampas ir liks, gal kokia spinta dar ikomponuosiu, man tiesiog atrodo, kad ir taip didele ta virtuve,aisku labai noretusi iki sienos davesti.
O del kaitlentes, tai ventiliacija yra ant desinines sienos ir nenoriu tos gofros tampyti.
Indu dzioviklai vietos nelieka, dziovisnim stalciuje verysad.gif
Atsakyti
Iriska, aš į tą laisvą kampą indaują įkomponuočiau ax.gif nes kažkaip ta erdvė ten nesižiūri, o indauja kaip ir būtų puošmena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 03 06, 14:29)
tas tuscias kampas ir liks, gal kokia spinta dar ikomponuosiu, man tiesiog atrodo, kad ir taip didele ta virtuve,aisku labai noretusi iki sienos davesti.
O del kaitlentes, tai ventiliacija yra ant desinines sienos ir nenoriu tos gofros tampyti.
Indu dzioviklai vietos nelieka, dziovisnim stalciuje  verysad.gif

Nu man tas tscias kampas kazko prasosi g.gif O del dziovyklos, tai dabar daug kas ja daro stalciuj. Juolab, kad turesi indaplove, tai ne tiek jau daug tu slapiu indu bus mirksiukas.gif
Jei ventiliacija ant dezines sienos, tai gal kaitlente perkelk i desine, tik tada imontuojama mikrobange (tikiuosi gerai identifikavau blush2.gif ) reiktu kitur perkelt, kad butu erdves desinej...
Atsakyti
Iriska, o tu nenori salduytuvo statyt kampe, tarp langu, kur tuscia vieta? ar ten numatyta vieta kazkam kitam? man atrodo ten butu labai aptogu. arba teisingai spyglis2 sako, indauja kokia mirksiukas.gif thumbup.gif
ir jeigu pavirsius kampe, tai kampa daryciau ne toki, man atrodo tokiam kept/virt nebutu patogu g.gif

Fijoros virtuve labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 03 06, 14:38)

ir jeigu pavirsius kampe, tai kampa daryciau ne toki, man atrodo tokiam kept/virt nebutu patogu  g.gif

Rimtai doh.gif Gerai shipka sako, tada geraiu daryt nukirsta kampa rolleyes.gif
Atsakyti
kokias grindis dedat? nu kaip as nenoriu plyteliu, laminato, parketo verysad.gif . noriu kokio marmoleumo, kamstines dangos, tarketo unsure.gif . gal kas zinot kur Kaune arba Siauliuose ieskot? unsure.gif . Siauliuose radau kas prekiauja, bet gavau rinktis is 3 spalvu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti