Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(skarinka @ 2008 03 05, 20:09)
Paskambinau ir paklausiau del tu iskilymu. Pasake, kad medzio masyvas taip ir turi buti. Bet jug 2 savaites tik praejo. Na suprate, kad esu nepatenkinta pasiule atvaziuoti ir parasyti pretenzija. Tikrai nuvaziuosiu, nes jei kokybiskai isdirbtas medis, tai kodel jis turi sutrukineti. Jug ne kazkokioje patalpoje stovi, kur oro kaita butu. Supykau. Kaina nemaza ir dar jie man aiskina nesamones. Na jei as neteisi, tai merginos jus man tada paaiskinkit, kaip tai gali buti. g.gif

nu nieko sau, taip turi būti unsure.gif
Atsakyti
Na prireike ir man jusu pagalbos. Turiu nemaza virtuve ir didele beda.
Kur ikisti ta nelemta saldytuva doh.gif
Ten kur 250, tai cia maksimalus ilgis, kad patogiai ieiti. 80cm iki ventiliaciajos angos.

user posted image

Planas. Norejau ikisti i tolimaja kampa, bet palange kito lango neleis.

user posted image

4u.gif 4u.gif pafantazuokit pls!!!! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2008 03 05, 11:50)
merginos, kiek kainuoja dirbtinio akmens stalviršis? galvoju tokį dėt, tik kainos neįsivaizduoju  g.gif

Jau n-kartu buvo apie tai kalbeta doh.gif smile.gif Dirbtinio akmens kainos priklauso nuo gamintojo, pvz., DuraStone beginis metras kainuoja nuo 900Lt, Cristalanas - 1300Lt, Corian - nuo 1300, Montelli - nuo 800Lt berods. Galiu pvz su savo virstuve, kurios stalvirsio ilgis - 3,2 m, plotis - 65 cm (cia sakau kaina be kriaukles, su montavimu ir borteliais) duot. Kai rinkomes kur pirkti, visiems rodem, aisku, ta pati brezini, ir rinkomes lb panasias spalvas (praktiskai, tik atspalviai skyresi):
DuraStone (Baltijos marmure pirkom) - 4100Lt. Kadangi uzsakem kartu su didele ilieta kriaukle, tai uz viska paklojom 5200Lt.
Corian'as mums butu kainaves 5000Lt +1800 kriaukle
Cristalanas - 4400Lt + ~1300Lt kriaukle

Is tiesu butume Cristalana uzsake, taciau jie tik galejo ivykdyti uzsakyma po Naujuju (o mes nuo spalio ieskojom), todel ir buvome pasirinke Baltijos Marmura. Taciau viskas nusikele 4 menesiems (kai kurias virtuves detales 2 kartus perdare, nes Termopale padare broka), paskui kol ta virtuve surinko tai buvo jau sausio vidurys. Paskui Baltijos Marmuras atveze stalvirsi, kuris buvo per trumpas, tai paeme perdaryt.. Dar savaite laukti reikejo. Ir tik si savaitgali virtuve igaus beveik galutini varianta - beliks imontuot vandens maisytuva ir suklijuot plyteles. doh.gif
Jau vienu momentu pasigailejome, kad nusprendeme viska daryt patys - nuo pacios idejos, projekto iki medziagu uzsakinejimo, t.p. turejom priziuret kokybe, ir visus begelius, stalciu sonus, stiklus ir t.t. pirkt patiems. Nors kita vertas - tai unikalus musu gaminys rolleyes.gif
Atsakyti
Julem, aciu uz informacija mirksiukas.gif Bet po skarinkos pasisakymo, tai kazkaip baisu rizikuot. Moki tokius pinigus, o po 2 savaiciu skyla. Vadinasi blogai apdirbtas medis, nes tokiu bajeriu tikrai neturi but, o juo labiau po 2 savaiciu. Va todel ir baisu ka nors gamint is masyvo, kai nezinai ar patikimi meistrai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 06 kovo 2008 - 09:05
Mergaites, gelbekit.
Jau seniai ieskom su MB baro kedziu, bet visam Kaune nieko nera. Norim, kad butu ant keturiu kojyciu, minimalistinio stiliaus, gali buti odine sedyne. Nu ir niekaip niekur nerandam Tiesa Artyje uzmetem neblogas, bet viena kede virs tukstancio.
Tai gal galit parekomenduoti kokia firmele ar ka, nu jau nezinau, ko griebtis.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 03 06, 09:40)
Mergaites, gelbekit.
Jau seniai ieskom su MB baro kedziu, bet visam Kaune nieko nera. Norim, kad butu ant keturiu kojyciu, minimalistinio stiliaus, gali buti odine sedyne. Nu ir niekaip niekur nerandam Tiesa Artyje uzmetem neblogas, bet viena kede virs tukstancio.
Tai gal galit parekomenduoti kokia firmele ar ka, nu jau nezinau, ko griebtis.... verysad.gif

"Calligaris" gražias kėdutes gamina, bet kainytė taip pat ne bus labai maža. Jų produkcija prekiauja PLAZA ir DEFORMA. O taip par į Rumšiškes gali nuvažiuoti, Nemuno g. 1 Jasevičiaus baldai. Ten už kokius 500 Lt tikrai ką gražaus rasi.
Papildyta:
Čia dar radau staripsnį Delfyje. Gal kam pravers informacija unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pele: 06 kovo 2008 - 10:39
Pries metus irenginejau savo virtuve. Labai daug geru patarimu radau siame forume. Oi, kiek laiko praleidau prie interneto, kol susikuriau savo svajoniu virtuve smile.gif Baldus gamino "Voke". Kokybe nenuvyle. Esu labai patenkinta. Smagu joje seimininkauti. Idedu kelias nuotraukeles. Gal kam nors pravers...
Virtuve standartine. Remontas buvo darytas pries 10 metu. Tad nieko naujai nedarem. Tik parketa atnaujinom.

My Webpage
Atsakyti
Ismokau tiesiai kelti nuotraukas. Pabandysiu smile.gif Cia mano virtuve.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2008 03 06, 13:20)
Ismokau tiesiai kelti nuotraukas. Pabandysiu smile.gif Cia mano virtuve.

superine wub.gif
Atsakyti
Nerealu wub.gif Fantastika wub.gif
Atsakyti
ei, nesuprantu ką čia giriat, nieko niekur nematau
verysad.gif
Atsakyti
Kaip nematai g.gif tagi fijoros virtuve giriam smile.gif
Atsakyti