Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(SoJa @ 2008 03 04, 15:49)
Mes turime tokį maišytuvą, kurį paėmus už galo dar žarna tempiasi. Šiaip tai  thumbup.gif Kol kas naudojam kibirui pripilti (nes dar negyvenam) bet ateityje manau, kad dar rasim kur panaudoti. Mano tėvas iš pradžių burnojo, kad bereikalingas tas maišytuvo tampymas ir vis bandydavo kokį bliūdą į kriauklę kišti, bet pastebėjau, kad jeigu aš esu iš virtuvės išėjus ir jam reik kažką pripilti, tai ir pats išsitraukia, bet pripažinti, kad klydo vis tiek nenori  doh.gif

hihihi.gif Dabar zinosiu, kad tikrai verta deti toki. O kokios firmos jus pirkote? blush2.gif
Atsakyti
pas mus irgi stalvirsis issikises- as taip prasiau, nes bijojau kad vanduo prie kriaukles ypac nevarvetu ant dureliu tiesiai, nes jau turejau tokios karcios patirties...
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 03 04, 14:59)
hihihi.gif  Dabar zinosiu, kad tikrai verta deti toki. O kokios firmos jus pirkote?  blush2.gif

Nu tikrai ne kvailiai tą daiką sugalvojo lotuliukas.gif
Mūsų - Franke, bet gal yra ir kitokių.
Atsakyti
na va, pasigirsiu, šiandien užsisakiau stalą ir kėdes(tik kaip tuos du mėnesius išlaukt doh.gif ). gal kas esate turėję reikalų su "Taurų kedro"baldais,įdomu kaip kokybė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julem: 04 kovo 2008 - 16:49
QUOTE(SoJa @ 2008 03 04, 14:49)
Mes turime tokį maišytuvą, kurį paėmus už galo dar žarna tempiasi. Šiaip tai  thumbup.gif Kol kas naudojam kibirui pripilti (nes dar negyvenam) bet ateityje manau, kad dar rasim kur panaudoti. Mano tėvas iš pradžių burnojo, kad bereikalingas tas maišytuvo tampymas ir vis bandydavo kokį bliūdą į kriauklę kišti, bet pastebėjau, kad jeigu aš esu iš virtuvės išėjus ir jam reik kažką pripilti, tai ir pats išsitraukia, bet pripažinti, kad klydo vis tiek nenori  doh.gif

Mes garantuotai desim toki maisytuva. Kazkada pas draugus pabandziau, super dalykas g.gif Bet va kaip geriau: ar atskira slangute, ar is krano issitraukianti? g.gif As linkstu prie atskiros g.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 03 04, 17:14)
Mes garantuotai desim toki maisytuva. Kazkada pas draugus pabandziau, super dalykas  g.gif  Bet va kaip geriau: ar atskira slangute, ar is krano issitraukianti?  g.gif  As linkstu prie atskiros  g.gif

atskira tai čia bideta(dušiukas toks) vadinasi, pas mus ant atskiros yra tualete prie kriauklės, labai dažnai naudoju, su tuo dušiuku ir klozetą išvalytą apiplaunu ir į vonelę vaikui vandens prileidžiu, galvą kriauklėje išsiplaunu ir apsiplaunu savo intymias vieteles ir vaikui užpakaliuką nuplaunu ir tt.
o virtuvėje pas mus ištraukiamas, naudoju rečiau, bet nesigailiu pirkiniu, nes kai reikia kokią didesnę pvz vazą nuplauti, ar kepimo skardą praplauti, tai super, dar pas mus ir pasispaudžia iš viršaus ta galvutė ir bėga ne čiurkšle, o kaip dušo, tai super thumbup.gif
aš tai virtuvinių kranų nesu mačiusi su bideta, tuo dušiuku, nes tą dušiuką reiktų kabinti kažkur ant sienos, nepatogu man regis
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 03 04, 14:49)

mane įkalbinėjo tokį pirkti, bet man jau buvo galva susisukusi nuo beribio išlaidavimo įsirenginėjant, tai nusprendžiau pataupyti. Bet kaip suprantu padariau klaidą... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2008 03 04, 19:41)

aš tai virtuvinių kranų nesu mačiusi su bideta, tuo dušiuku, nes tą dušiuką reiktų kabinti kažkur ant sienos, nepatogu man regis

As maciau toki varianta, kai tas dusiukas buvo imontuotas salia krano g.gif Dvi skyles viena salia kitos g.gif

Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 03 03, 19:13)
reikia extra patarimo: ka tik buvo baldininkas ir pasiule stalvirsi deti per visa ilgi (ir po orkaite, kuri pas mus spintoje pakelta) r pas ka nors taip yra?

pas mane taip cool.gif nepatinka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 03 04, 21:51)
pas mane taip  cool.gif  nepatinka  cool.gif

vyras nuleke snd pasakyt, kad nedarytu per visa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2008 03 04, 17:49)
na va, pasigirsiu, šiandien užsisakiau stalą ir kėdes(tik kaip tuos du mėnesius išlaukt doh.gif ). gal kas esate turėję reikalų su "Taurų kedro"baldais,įdomu kaip kokybė.

Mes jau turime sios firmos stala ir kedes. Padare per 3 savaites, nors sake, kad tikrai anksciau nei per 2 men. nepadarys. Siaip labai grazus ir patogus baldai. Bet vakar pamaciau, kad lyg tai stalo kojos (na jos tokios storesnes) per siules ruosiasai skilti. Tai ir nusiviliau. Bet kadangi garantija duota metams, tai turetu pakeist.
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 03 05, 01:28)
Mes jau turime sios firmos stala ir kedes. Padare per 3 savaites, nors sake, kad tikrai anksciau nei per 2 men. nepadarys. Siaip labai grazus ir patogus baldai. Bet vakar pamaciau, kad lyg tai stalo kojos (na jos tokios storesnes) per siules ruosiasai skilti. Tai ir nusiviliau. Bet kadangi garantija duota metams, tai turetu pakeist.

ačiū, labai laukiau kokio nors komentaro. Nudžiuginot dėl laiko,gal ir mums pasiseks bigsmile.gif . O dėl kokybės žiūrėsim, apie garantiją ir nepaklausiau. Mūsų stalas irgi storom kojom"Seklyčia"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julem: 05 kovo 2008 - 06:59