Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Stikline @ 2008 03 03, 11:54)
Dabar labai populiaru visą korpusą daryti kitos spalvos nei fasadą. Pas mus vyraus trys spalvos. Stalviršio viena spalva, fasado (durelių) kita, o korpuso dar kita. Šiaip kiek teko matyti neblogai atrodo tos įrėmintos spintelės...aišku čia skonio reikalas.

svarbiausia visos tos trys spalvos turu dereti tarpusavyje, o tai gausis "mirgu-margu"
Atsakyti
QUOTE(braske150 @ 2008 03 03, 12:14)
svarbiausia visos tos trys spalvos turu dereti tarpusavyje, o tai gausis "mirgu-margu"

Taip, būtinai smile.gif Na mes ne patys aklai rinkomės, patikėjom šį darbą prifesionalams, tai tikiuosi viskas bus čiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 03 01, 09:33)
Kas gamino imesiu az , kad nepaskaitytu kokia reklama ar panasiai .
Vyras pajunge be problemu vamzdziai dabar geri yra , santechnikas skaitliukus perkele i kolidoriu smile.gif
Ui va spalva neklauskit as bedziau pirstu i tris spalvas is tu ir padare  lotuliukas.gif
Jumoriste as siuo atzvilgiu , siiaip ji smulkiais sviesiais dryziukais is tos pacios parapijos smile.gif

Imesk ir man kontaktus mirksiukas.gif Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 02 28, 20:17)
Na ka idesiu ir as savo  biggrin.gif user posted image
Laukiu komentaru  doh.gif Sory uz kokybe bet fotikas tik senas skaitmeninis tai ne kazkas is kokybes .

Labai faina thumbup.gif Ir aš norėčiau kontaktų ax.gif
Kiek laiko darė?
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif
reikia pagalbos.Rašiau gartraukių temoje, bet niekas neatsakė, tai gal jūs kuri pagelbėsit.Gal kas turit pas save virtuvėje gartraukį Elica Colection glide PL3V IX A/60 (montuojamas į spintelę).Gartraukis
Kaip jis tvirtinamas, t.y. kur turi būti išvesta ventiliacinė žarna-lubose ar sienoje?Jei sienoje, tai kokiame aukštyje? Ir dar, ar jį galima kabinti vienodame aukštyje su viršutinėmis spintelėmis ar ne?t.y.kiek cm turi būti tarp gartraukio ir apatinių spintelių viršaus.Na gal suprasit apie ką aš čia
Galite rašyti ir į AŽ, būčiau labai dėkinga
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 03 02, 18:34)
Sveikos,virtuvininkės.  mirksiukas.gif
Kas patars kokią firmą ar privatininkus baldininkus Kaune, kurie pagamintų virtuvę pagal mūsų užsakymą,ir svarbiausia - kad kaina atitiktų kokybę.  ax.gif

Būčiau dėkinga... aciuks.gif

galiu pagelbet ax.gif abeji isbandyti 4u.gif
vieni gamina l.kokybiskai,daug turi patarimu,ideju,ispildo visus pageidavimus,dirba visoje Lietuvoj thumbup.gif
kiti pigiau,bet turi zinot ko nori,jei isdestysi savo norus aiskai tai pagamins gerai 4u.gif
Atsakyti
galiu pagelbet  abeji isbandyti 
vieni gamina l.kokybiskai,daug turi patarimu,ideju,ispildo visus pageidavimus,dirba visoje Lietuvoj 
kiti pigiau,bet turi zinot ko nori,jei isdestysi savo norus aiskai tai pagamins gerai

Gal galima kontaktus i az? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2008 03 03, 16:15)
galiu pagelbet  ax.gif abeji isbandyti  4u.gif
vieni gamina l.kokybiskai,daug turi patarimu,ideju,ispildo visus pageidavimus,dirba visoje Lietuvoj  thumbup.gif
kiti pigiau,bet turi zinot ko nori,jei isdestysi savo norus aiskai tai pagamins gerai  4u.gif

ir man kontaktus tu auksarankiu mirksiukas.gif
ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2008 03 03, 15:15)
vieni gamina l.kokybiskai,daug turi patarimu,ideju,ispildo visus pageidavimus,dirba visoje Lietuvoj  thumbup.gif
kiti pigiau,bet turi zinot ko nori,jei isdestysi savo norus aiskai tai pagamins gerai  4u.gif

Dabar tai turėsi ką veikti smile.gif Visos norės kontaktų apie gerai ir nebrangiai dirbančius clap_1.gif
Aš irgi prašau aciuks.gif
Atsakyti

ir man labai reikia kontaktų mirksiukas.gif ...
Atsakyti

Ir man kontaktus i A/z. 4u.gif
Aciu 4u.gif
O jie ir i Vilniu atvyksta? Nors cia parasei, kad dirba visoj Lietuvoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 03 03, 19:44)
Ir man kontaktus i A/z.  4u.gif
Aciu 4u.gif
O jie ir i Vilniu atvyksta? Nors cia parasei, kad dirba visoj Lietuvoj g.gif

sveiki,jei reikia tikrai geru baldininku kontaktu,galiu parekomentuot,daro thumbup.gif kainos neuzkeltos,kokybiskai,garantija duoda,vienu zodziu patikrinti biggrin.gif patikimi zmones,jei reitu rasykit i AZ smile.gif
Atsakyti