Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(lipke @ 2008 02 29, 16:01)
man- irgi negrazus.Tokie ,,sovieticus" hihihi.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2008 02 29, 16:11)

nors, is kitos puses- tai cia mes supeikem, bet juk dazniausiai tas rezultatas, kuri matome, yra ne meistru/gamintoju, o uzsakovu problema:)
Taip, kad gal ta imone ir visai gerai bei kokybiskai gamina, tiesiog su klientais nelabai iki siol sekesi, tai neturi kuo pasigirti ir ka ideti i savo ,,portfolio".. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipke: 29 vasario 2008 - 15:41
QUOTE(oziarage @ 2008 02 29, 15:01)
Na gal tie baldai kam ir grazus, bet man ne  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Man irgi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 02 29, 14:01)
Na gal tie baldai kam ir grazus, bet man ne  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Niu va, galvojau gal pametėsiu kam idėjų (spintelių išplanavime ir pan.), o čia matau tik išpeikėt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2008 02 29, 17:30)
Niu va, galvojau gal pametėsiu kam idėjų (spintelių išplanavime ir pan.), o čia matau tik išpeikėt. biggrin.gif

na mielosios be reikalo sakote, kad čia "sovietikus" virtuvės. Būtų kas davę tais sovietų laikais tokiais tai oi kaip būūūūūūtumė džiaugusios, nebent esate tokios jaunos, kad nebeprisimenate, kaip atrodė sovietinės virtuvės bigsmile.gif
na, o šiaip...labai prašau neįsižeisti, bet senokai skaitinėju šį forumą...tai labai jau inovatyvių virtuvių mažoka, venge šen venge ten...vienas kitas drąsesnis sprendimas. Klasikinių virtuvių taip pat ne tiek daug. Visos suprantame, kad šiandien virtuvė ne tik fantazijos, bet ir pinigų reikalas, kainos sukeltos nerealiai. Kas netingite paklaidžiokite po vokietijos, olandijos virtuves gaminančių firmų e-parduotuves, kainos nors ir eurais kelis kart mažesnės, medžiagos kokybiškesnės. Turint omenyje, kiek sakykim siekia vidutinis atlyginimas Roterdame ar Vienoje (apie 10000 lt) Lietuvoje (2000lt), net graudu darosi.
Meistrai, didžioji dauguma dirba taip, kad gaminys atsirastų greitai, nedidele savikaina....galima užsidėti didesnį pelną. Na, o baigiant pagalvojimui, pažįstu skulptorių, medžio drožėją, dar dirba dailė mokytoju. Du mėn dirbo prie stogastulpio, ąžuolas (užsakė viena stambi įmonė) su medžiagomis ir darbu meistas paprašė 6,5 tūkst. lt, buvo nepatenkintų, kad per brangu. Tuo tarpu ta pati įmonė už virtuvinį komplektėlį apie 3m. poilsio zonoje be technikos nesispyriodama sumokėjo 16 tūkt.
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 02 29, 11:44)
O ant sienos plokste . Tokia kaip stalvirsis .

Ir aš pagirsiu - tikrai gražu  thumbup.gif
Ech, tas lietuviškas nekuklumas  blush2.gif Gal nepaslaptis, kiek tokia plokštė atsėjo? Kiek suprantu, stalviršio kaina už kvadratinius metrus skaičiuojama. Ar baldininkai sako bendrą baldų kainą su viskuo?
Visų temų neseku, tikriausiai jau forume buvo diskutuota dėl tokios plokštės dėjimo ant sienos ir apie tai, kad tai praktiška. Valyti turėtų būti patogu.

Mums viskas su stalu ir stalciai su pilna iranga be peiliniu tik , atsejo 5900 , cia nuo piesinelio iki pastatymo , viska padare patys paslepe vamzdzius , ir t.t gavau gatava produkta smile.gif Virtuve 3 m .
Kokybe man nereali nera prie ko prisikabint , garantijos visa kita . Sedziu patenkinta kaip rublis jubiliejinis . Mestriukai irgi , net tapkytes uzsideda , issisiurbliuoja , pasaka . Nors pergyvenau , nes darbo daug turi , bet viskas kaip pazadeta net geriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 02 29, 21:03)
Mums viskas su stalu ir stalciai su pilna iranga be peiliniu tik , atsejo 5900 , cia nuo piesinelio iki pastatymo , viska padare patys paslepe vamzdzius , ir t.t  gavau gatava produkta smile.gif Virtuve 3 m .
Kokybe man nereali nera prie ko prisikabint , garantijos visa kita . Sedziu patenkinta kaip rublis jubiliejinis . Mestriukai irgi , net tapkytes uzsideda , issisiurbliuoja , pasaka . Nors pergyvenau , nes darbo daug turi , bet viskas kaip pazadeta net geriau  blush2.gif

Superine jusu virtuve 4u.gif thumbup.gif
Norejau paklaust kas gamino?
Ir dar, ar nesukele nepatogumu taip toli nuo kriaukles irengt indu plovimo masina?
Kokia spalva virsutiniu spinteliu?
Vat kiek klausimu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 03 01, 00:10)
Superine jusu virtuve 4u.gif  thumbup.gif
Norejau paklaust kas gamino?
Ir dar, ar nesukele nepatogumu taip toli nuo kriaukles irengt indu plovimo masina?
Kokia spalva virsutiniu spinteliu?
Vat kiek klausimu blush2.gif  doh.gif

Kas gamino imesiu az , kad nepaskaitytu kokia reklama ar panasiai .
Vyras pajunge be problemu vamzdziai dabar geri yra , santechnikas skaitliukus perkele i kolidoriu smile.gif
Ui va spalva neklauskit as bedziau pirstu i tris spalvas is tu ir padare lotuliukas.gif
Jumoriste as siuo atzvilgiu , siiaip ji smulkiais sviesiais dryziukais is tos pacios parapijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 03 01, 09:33)
Kas gamino imesiu az , kad nepaskaitytu kokia reklama ar panasiai .
Vyras pajunge be problemu vamzdziai dabar geri yra , santechnikas skaitliukus perkele i kolidoriu smile.gif
Ui va spalva neklauskit as bedziau pirstu i tris spalvas is tu ir padare  lotuliukas.gif
Jumoriste as siuo atzvilgiu , siiaip ji smulkiais sviesiais dryziukais is tos pacios parapijos smile.gif

ir man i AZ kontaktelius ax.gif jei galima biggrin.gif man dar iki virtuves gaminimo reik vaiko kambari pasidaryti ir isgriauti siena kad sujungti virtuve su ale salonu siuo metu cia platus ilgas koridorius blink.gif o isplanavima pati dareisi ar jie koki dizaineri turejo smile.gif o kiek garantija g.gif o kiekie viduje begeliai arkaip ten furnitura g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorijag: 01 kovo 2008 - 11:13
QUOTE(Ashai @ 2008 02 29, 14:08)
ax.gif Merginos patarkit, ar verta taupyti ir neslėpti šaldytuvo (jis pas mane ne įmontuojamas), ar geriau jį paslėpti ir daryti vientisai baldus virtuvėje ?
Jis pas mane baltas, į interjerą įsipaišytų, bet... na net nežinau... blush2.gif
Kaip jūs sprendėte savo problemą ?

Mūsų virtuvė kartu su svetaine, bet šaldytuvas už tokios "sienelės" ir dar už spintos, tai nesimatys visai, todėl rinkomės neįmontuojamą. Ir ne dėl kainos, o dėl talpumo rolleyes.gif

O tos virtuvės - tai net nežinau, ar labai papigiaiskos, tik projektai labai prasti, kažkiokio vientisumo nėra: visos spintelės skirtigų aukščių, lentynėlių visokių prikaišiota, ne mano skonio visiškai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 02 29, 22:03)
Mums viskas su stalu ir stalciai su pilna iranga be peiliniu tik , atsejo 5900 , cia nuo piesinelio iki pastatymo , viska padare patys paslepe vamzdzius , ir t.t  gavau gatava produkta smile.gif Virtuve 3 m .
Kokybe man nereali nera prie ko prisikabint , garantijos visa kita . Sedziu patenkinta kaip rublis jubiliejinis . Mestriukai irgi , net tapkytes uzsideda , issisiurbliuoja , pasaka . Nors pergyvenau , nes darbo daug turi , bet viskas kaip pazadeta net geriau  blush2.gif

nu liux thumbup.gif Kokybes ir kainos santykis ir dar grazu stilinga patogu ir meistrai normalus. Sveikinu pasiseke 4u.gif
Jei negaila atsiusk ir man ju kontaktus doh.gif
O jie tik virtuvinius gamina? mums dar visokiu ten sieniniu spintu reikia, lentyneliu vaikui baldeliu.
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 02 29, 21:03)

Baltai pavydžiu blush2.gif : nedažnai išgirsi, kad investicijos į daiktą džiugina, tuo labiau, kad tai investicija ilgiems metams (gal ir visam gyvenimui), juk ne batai kokie smile.gif
Jei gali ir man kontaktus į až. Ačiū aciuks.gif.
Ir daug skanių ir kvapnių kulinarinių šedevrų naujojoje virtuvėje smile.gif
Atsakyti