Renax,atsiprašau,įsijaučiau į savo virtuvę ir nepagyriau,man tikrai gražu, paprasta,minimalu,švaru.
Aš pradžioj planavau bordinį daryt,bet paskutinę minutę persigalvojau ir dabar turiu wengę juostuotą su beveik baltu stalviršiu,man labai gražu
Renax, nugi tikrai gerai virtuvė atrodo minimalistiškai, tvarkingai ir gražiai
nusiima ir labai lengvai užsideda, be to gumuoti padukai yra - tai grotelių nuiminėjimas visai nekelia suskilimo ar subraižymo pavojaus. MAn tiesą sakant valyt ją paprasčiau nei metalinę - nugi nusivalo lengviau, o blizgint ypatingai nereik - tik perbraukt su stiklo šluoste. Metalinę tai aš sugebėjau subraižyt per pora metų, šios, atrodo, taip lengvai neįveiksiu nors kas čia žino
Bet kokiu atveju - kol kas nesigailiu dėl stiklinės kaitlentės, man ją ne sunkiau prižiūrėt nei metalinę, o gražiau tai tikrai
QUOTE(elva @ 2008 02 28, 15:35)
raganele, o kai valai pavirsiu, tai tos groteles nusiima, ar taip ir reikia tarp ju islaviruot? Mes turbut irgi dujini pavirsiu desim, tai noriu ir grazaus, ir kad valytusi patogiai...
nusiima ir labai lengvai užsideda, be to gumuoti padukai yra - tai grotelių nuiminėjimas visai nekelia suskilimo ar subraižymo pavojaus. MAn tiesą sakant valyt ją paprasčiau nei metalinę - nugi nusivalo lengviau, o blizgint ypatingai nereik - tik perbraukt su stiklo šluoste. Metalinę tai aš sugebėjau subraižyt per pora metų, šios, atrodo, taip lengvai neįveiksiu nors kas čia žino
Bet kokiu atveju - kol kas nesigailiu dėl stiklinės kaitlentės, man ją ne sunkiau prižiūrėt nei metalinę, o gražiau tai tikrai
QUOTE(renax @ 2008 02 28, 23:20)
Dar nedariau is ikejos atsivesiu nebrangus jie ten , blumo nezmoniskai kainuoja .
QUOTE(julem @ 2008 02 28, 23:20)
tai kad tai paprastas blumo stalčius ir įdėta džiovykla,tiesą sakant,net nežinau kiek atskirai kainavo
man ir taip atrodo,bet meistras pas kuri gaminsiu virtuve minejo,kad tai brangokai kainuoja gal jis kaip ir renax minejo, apie blumo
Merginos patarkit, ar verta taupyti ir neslėpti šaldytuvo (jis pas mane ne įmontuojamas), ar geriau jį paslėpti ir daryti vientisai baldus virtuvėje ?
Jis pas mane baltas, į interjerą įsipaišytų, bet... na net nežinau...
Kaip jūs sprendėte savo problemą ?
O tiesa, ar yra čia pas mus atskira kokia temelė apie užuolaidas virtuvėje, salione ?
O tiesa, ar yra čia pas mus atskira kokia temelė apie užuolaidas virtuvėje, salione ?
QUOTE(Ashai @ 2008 02 29, 14:08)
Merginos patarkit, ar verta taupyti ir neslėpti šaldytuvo (jis pas mane ne įmontuojamas), ar geriau jį paslėpti ir daryti vientisai baldus virtuvėje ?
O pas tave virtuve atskirai ar bendrai su svetaine? Jei atskirau ir jau turi neimontuojama saldytuva bei nesiruosi keist, tai manau nesuk galvos ir palik balta, juolab, kad sakai jog isipaiso i interjera. O jei svetaine bendrai, saldytuvo dar neturi, tai manau graziau butu imontuojamas. Bent jau as tai imontuojama pirkau
QUOTE(Ashai @ 2008 02 29, 15:08)
Aš vieną sieną tapetuosiu. Tai jei pavyks, tai tapeto raštą bandysiu skanuoti ant plėvelės ir užklijuoti ant šaldytuvo
O ant sienos plokste . Tokia kaip stalvirsis .
Ir aš pagirsiu - tikrai gražu
Ech, tas lietuviškas nekuklumas Gal nepaslaptis, kiek tokia plokštė atsėjo? Kiek suprantu, stalviršio kaina už kvadratinius metrus skaičiuojama. Ar baldininkai sako bendrą baldų kainą su viskuo?
Visų temų neseku, tikriausiai jau forume buvo diskutuota dėl tokios plokštės dėjimo ant sienos ir apie tai, kad tai praktiška. Valyti turėtų būti patogu.
QUOTE(renax @ 2008 02 28, 22:07)
Kad kuo zemiau nepatogu , as tik ju maziau norejau o vyrui tiek prisireike , mikrobange sidabrine mazute bus sone ir virduliukas sidabrinis viskas , visa kita pasisleps .
Papildyta:
Ten vienas ziedas bus ant lango didelis
Papildyta:
Ten vienas ziedas bus ant lango didelis
Ir aš pagirsiu - tikrai gražu
Ech, tas lietuviškas nekuklumas Gal nepaslaptis, kiek tokia plokštė atsėjo? Kiek suprantu, stalviršio kaina už kvadratinius metrus skaičiuojama. Ar baldininkai sako bendrą baldų kainą su viskuo?
Visų temų neseku, tikriausiai jau forume buvo diskutuota dėl tokios plokštės dėjimo ant sienos ir apie tai, kad tai praktiška. Valyti turėtų būti patogu.
QUOTE(Vijurka @ 2008 02 29, 12:45)
neblogu pavyzdziu yra sitokia gausybe nuotrauku, galva gali susisukti
Papildyta:
QUOTE(Ashai @ 2008 02 29, 12:08)
http://www.supermama...howtopic=253098
QUOTE(Vijurka @ 2008 02 29, 14:45)
Na gal tie baldai kam ir grazus, bet man ne
QUOTE(oziarage @ 2008 02 29, 15:01)
Na gal tie baldai kam ir grazus, bet man ne
man- irgi negrazus.Tokie ,,sovieticus"
QUOTE(lipke @ 2008 02 29, 15:01)
man- irgi negrazus.Tokie ,,sovieticus"
Man irgi tokie caro maro laiku ir tokie papigiai atrodo. Na, bet cia skonio ir galimybiu reikalas. Niekas neisizeiskite.