renax virtuve jega tik as razetku nedeciau taip aukstai jos pas mane butu kuo zemiau
QUOTE(aitiii @ 2008 02 28, 19:14)
grazu, as vis neapsisprendziu del virtuves spalvos.
Tai ne aš viena tokia
QUOTE(renax @ 2008 02 28, 19:51)
Gražu,bet tik man rozetės kažkaip per aukštai atrodo
QUOTE(renax @ 2008 02 28, 19:17)
Na ka idesiu ir as savo
Laukiu komentaru Sory uz kokybe bet fotikas tik senas skaitmeninis tai ne kazkas is kokybes .
Laukiu komentaru Sory uz kokybe bet fotikas tik senas skaitmeninis tai ne kazkas is kokybes .
labai grazu o kas cia tarp spinteliu ant sienos????
ir dar del tos rozytes,tai kaip supratau ant roletu darysi su tom rozem?????ar as cia nesupratau konors
QUOTE(AŠA @ 2008 02 28, 18:07)
ir dar apie gartraukį pakankinisu: neitrauktas jis su spintele gylio ar trumpesnis? niu labai man gerai atrodo gal "atšaukt" savo projektą ir prisipažint vyrui, kad klydau
Neistrauktas trumpesnis . Pasiskaiciuok kvadratas 190 lt , plius kreipianciosios is sonu po 20 lt m
QUOTE(renax @ 2008 02 28, 21:51)
va spalva kokia , pasirodo kazka nuspaudus buvau ne taip . Ziopliuke
tikrai grazu
sakykit kas daret,kad indai butu stalciuje ar labai daug sis malonumas kainavo?
QUOTE(Viktorijag @ 2008 02 28, 18:08)
renax virtuve jega tik as razetku nedeciau taip aukstai jos pas mane butu kuo zemiau
Kad kuo zemiau nepatogu , as tik ju maziau norejau o vyrui tiek prisireike , mikrobange sidabrine mazute bus sone ir virduliukas sidabrinis viskas , visa kita pasisleps .
Papildyta:
QUOTE(labamba @ 2008 02 28, 18:55)
labai grazu o kas cia tarp spinteliu ant sienos????
ir dar del tos rozytes,tai kaip supratau ant roletu darysi su tom rozem?????ar as cia nesupratau konors
Ten vienas ziedas bus ant lango didelis
O ant sienos plokste . Tokia kaip stalvirsis .
QUOTE(Kaliteja @ 2008 02 28, 21:11)
ir as prie neapsisprendzianciu . bet turbut apsistosiu ties guoba su sviesiu stalvirsium
Renax, , kaip as pavydziu zmonem, kurie sugeba taip greit apsisprest
dabar klausimuks: kokio ilgio stalciai ir virsutines spinteles? ar patogu tokius didelius stalcius, spinteles atidarinet?
ir gartraukis tik su filtrais? ar iseina i ventiliacine anga?
QUOTE(Stikline @ 2008 02 28, 15:23)
Na ten ir kainelė nemaža buvo, tai gal sakau geras a kaip žiūrėt? Nelabai nusimanant tikrai nenuspręsi ilgai laikys ar ne
Apie tą Juodojo Alksnio staliuką svetainių temoj visas romanas prirašytas, paskaitinėkit
QUOTE(julem @ 2008 02 28, 19:41)
sveiki, jau turiu savo virtuvę, tai nutariau parašyti, gal kam bus naudinga. Viskas gerai, patogu, gražu ir t.t ,bet va dėl tos džiovyklos stalčiuje...mintis-super,bet...mes valgom tik iš didelių lėkščių,mažų visai beveik nenaudojam,o aš net nepagalvojau pasakyti. Tai dabar mano lėkštės tiesiog netelpa.Stalčiaus reikėjo gilesnio,bet šaukštai po piet
Mes irgi džiovyklos stalčiuj atsisakėm dėl didelių lėkščių Jei būtų toks gilus stalčius, būtų labai iš konteksto iškritęs...
QUOTE(Andra* @ 2008 02 28, 19:05)
tikrai grazu
Dar nedariau is ikejos atsivesiu nebrangus jie ten , blumo nezmoniskai kainuoja .
QUOTE(Andra* @ 2008 02 28, 21:05)
tai kad tai paprastas blumo stalčius ir įdėta džiovykla,tiesą sakant,net nežinau kiek atskirai kainavo
dar norėčiau pasitarti su jumis,mano kriauklė yra akmens masės,kažkokios italų firmos (tingiu eit žiūrėt ), jie gamina ir gartraukius,orkaires. Labai gražu man toks akmens masės gartraukis,bet jų tinklapyje nerandu duomenų techninių tik išmatavimus,nuotraukas.Ar jie galėtų būti patikimi, gal kas turite ar matėt kur?
QUOTE(shpika @ 2008 02 28, 19:11)
ir as prie neapsisprendzianciu . bet turbut apsistosiu ties guoba su sviesiu stalvirsium
dabar klausimuks: kokio ilgio stalciai ir virsutines spinteles? ar patogu tokius didelius stalcius, spinteles atidarinet?
Plotis 1.20 , labai lengvai vienu pirstu vaiksto , fiksuojasi kur nori , mechanizmam nereik pinigu gailet . Stalcius atlaiko 50 kg , tai dek ka nori ir viska reguliuok kaip nori pertvaros pernesamos .du gilus vienas didelis smulmem , vienas po kriaukle tai bus peiliam sakutem
Gartraukis iseina per triuba i ventiliacine . Filtrai plaunami .