Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

renax virtuve jega thumbup.gif tik as razetku nedeciau taip aukstai jos pas mane butu kuo zemiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 02 28, 19:14)
grazu, as vis neapsisprendziu del virtuves spalvos.  verysad.gif

Tai ne aš viena tokia blush2.gif

QUOTE(renax @ 2008 02 28, 19:51)

Gražu,bet tik man rozetės kažkaip per aukštai atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 02 28, 19:17)
Na ka idesiu ir as savo  biggrin.gif user posted image
Laukiu komentaru  doh.gif Sory uz kokybe bet fotikas tik senas skaitmeninis tai ne kazkas is kokybes .

labai grazu wub.gif o kas cia tarp spinteliu ant sienos????
ir dar del tos rozytes,tai kaip supratau ant roletu darysi su tom rozem?????ar as cia nesupratau konors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 02 28, 18:07)
ir dar apie gartraukį pakankinisu: neitrauktas jis su spintele gylio ar trumpesnis? niu labai man gerai atrodo g.gif gal "atšaukt" savo projektą ir prisipažint vyrui, kad klydau  g.gif  doh.gif

Neistrauktas trumpesnis . Pasiskaiciuok kvadratas 190 lt , plius kreipianciosios is sonu po 20 lt m
Atsakyti
Ar daresi kas bordo spalvos virtuve??? Gal foto turit? Padekit man, gal jau nebemadinga.... 4u.gif Nebezinau ka bedaryti. MDF atsisakiau, nes sako, kad tepli labai...
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 02 28, 21:51)
user posted image va spalva kokia , pasirodo kazka nuspaudus buvau ne taip . Ziopliuke  lotuliukas.gif

tikrai grazu ax.gif

sakykit kas daret,kad indai butu stalciuje ar labai daug sis malonumas kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 02 28, 18:08)
renax virtuve jega  thumbup.gif  tik as razetku nedeciau taip aukstai jos pas mane butu kuo zemiau  ax.gif

Kad kuo zemiau nepatogu , as tik ju maziau norejau o vyrui tiek prisireike , mikrobange sidabrine mazute bus sone ir virduliukas sidabrinis viskas , visa kita pasisleps .
Papildyta:
QUOTE(labamba @ 2008 02 28, 18:55)
labai grazu wub.gif o kas cia tarp spinteliu ant sienos????
ir dar del tos rozytes,tai kaip supratau ant roletu darysi su tom rozem?????ar as cia nesupratau konors biggrin.gif

Ten vienas ziedas bus ant lango didelis smile.gif
O ant sienos plokste . Tokia kaip stalvirsis .
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2008 02 28, 21:11)
Tai ne aš viena tokia  blush2.gif

ir as prie neapsisprendzianciu doh.gif doh.gif doh.gif . bet turbut apsistosiu ties guoba su sviesiu stalvirsium g.gif

Renax, thumbup.gif , kaip as pavydziu zmonem, kurie sugeba taip greit apsisprest biggrin.gif thumbup.gif
dabar klausimuks: kokio ilgio stalciai ir virsutines spinteles? ar patogu tokius didelius stalcius, spinteles atidarinet?
ir gartraukis tik su filtrais? ar iseina i ventiliacine anga? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 02 28, 15:23)
Na ten ir kainelė nemaža buvo, tai gal sakau geras  g.gif  a kaip žiūrėt? Nelabai nusimanant tikrai nenuspręsi ilgai laikys ar ne smile.gif

Apie tą Juodojo Alksnio staliuką svetainių temoj visas romanas prirašytas, paskaitinėkit biggrin.gif

QUOTE(julem @ 2008 02 28, 19:41)
sveiki, jau turiu savo virtuvę, tai nutariau parašyti, gal kam bus naudinga. Viskas gerai, patogu, gražu ir t.t ,bet va dėl tos džiovyklos stalčiuje...mintis-super,bet...mes valgom tik iš didelių lėkščių,mažų visai beveik nenaudojam,o aš net nepagalvojau pasakyti. Tai dabar mano lėkštės tiesiog netelpa.Stalčiaus reikėjo gilesnio,bet šaukštai po piet doh.gif

Mes irgi džiovyklos stalčiuj atsisakėm dėl didelių lėkščių verysad.gif Jei būtų toks gilus stalčius, būtų labai iš konteksto iškritęs...
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2008 02 28, 19:05)
tikrai grazu  ax.gif

Dar nedariau is ikejos atsivesiu nebrangus jie ten , blumo nezmoniskai kainuoja .
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2008 02 28, 21:05)

tai kad tai paprastas blumo stalčius ir įdėta džiovykla,tiesą sakant,net nežinau kiek atskirai kainavo g.gif
dar norėčiau pasitarti su jumis,mano kriauklė yra akmens masės,kažkokios italų firmos (tingiu eit žiūrėt blush2.gif), jie gamina ir gartraukius,orkaires. Labai gražu man toks akmens masės gartraukis,bet jų tinklapyje nerandu duomenų techninių tik išmatavimus,nuotraukas.Ar jie galėtų būti patikimi, gal kas turite ar matėt kur?
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 02 28, 19:11)
ir as prie neapsisprendzianciu  doh.gif  doh.gif  doh.gif . bet turbut apsistosiu ties guoba su sviesiu stalvirsium  g.gif

Renax,  thumbup.gif , kaip as pavydziu zmonem, kurie sugeba taip greit apsisprest  biggrin.gif  thumbup.gif
dabar klausimuks: kokio ilgio stalciai ir virsutines spinteles? ar patogu tokius didelius stalcius, spinteles atidarinet?
ir gartraukis tik su filtrais? ar iseina i ventiliacine anga?  4u.gif

Plotis 1.20 , labai lengvai vienu pirstu vaiksto , fiksuojasi kur nori , mechanizmam nereik pinigu gailet . Stalcius atlaiko 50 kg , tai dek ka nori ir viska reguliuok kaip nori pertvaros pernesamos .du gilus vienas didelis smulmem , vienas po kriaukle tai bus peiliam sakutem smile.gif
Gartraukis iseina per triuba i ventiliacine . Filtrai plaunami .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 28 vasario 2008 - 21:23