Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(labamba @ 2008 02 20, 14:05)
NIU GRAZUOLIUKAS TAS VEIDRODIS wub.gif BUVO MAN IRGI MINTIS KORIDORIUJE DIDELI VEIDRODI,BET TADA NELIKTU VIEOTS PRIESKAMBARIUI KURIO MUM LABAI RIEKIA mirksiukas.gif O CIA TAS VEIDROTIS PAS JUS KLIJUOTAS????

Ačiū 4u.gif
Taip veidrodis priklijuotas. Mums jis labai praplėtė erdvę, matomas ir iš virtuvės.
Papildyta:
QUOTE(Irmia @ 2008 02 20, 15:09)
Sveikos, merginos,

Su naujos temos pradzia ir as prasau Jusu kritisko ivertinimo musu projekteliui. I spalvas nekreipkite demesio,dabar svarbiausia tik ergonomiskumas bei funkcionalumas. Labai prasau Jusu pagalbos: peikit, kritikuokit - man labai svarbi Jusu  nuomone.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
photobucklet.com

Man irgi neatidaro g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Čia niūriai dienai praskaidrinti biggrin.gif
user posted image
Spėkit kas projektavo?
Nepatikėsite, bet Scavolini biggrin.gif biggrin.gif Juk ir mūsų mažosios šeimininkutės turi savo svajonių virtuvę thumbup.gif Rimti gamintojai iš anksto rūpinasi būsimomis vartotojomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 20, 14:43)
user posted image
Spėkit kas projektavo?
Nepatikėsite, bet Scavolini biggrin.gif  biggrin.gif Juk ir mūsų mažosios šeimininkutės turi savo svajonių virtuvę  thumbup.gif Rimti gamintojai iš anksto rūpinasi būsimomis vartotojomis biggrin.gif

ojjj geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 02 20, 12:32)
as ja idejau todel kad tik pamacius isimylejau spalva wub.gif  mano irgi bus tokios spalvos wub.gif

na kas tiesa tas nemelas, as ir pamilau ta spalva tik pamacius smile.gif beje kai uzsisakinejom, tai net nepagalvojau ar bus praktiska ar ne...taciau turiu pasidziaugti: plokstes danga ir pati spalva tiesiog yra idealu nenorincioms kiekviena diena valinetis thumbup.gif
Atsakyti
Paiduke - labai grazi virtuve bigsmile.gif. O kaip as cia praziopsojau - kada jus isikelete? Nes kiek suprantu jus jau gyvenate g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 20, 13:43)
user posted image
Spėkit kas projektavo?
Nepatikėsite, bet Scavolini biggrin.gif  biggrin.gif Juk ir mūsų mažosios šeimininkutės turi savo svajonių virtuvę  thumbup.gif Rimti gamintojai iš anksto rūpinasi būsimomis vartotojomis biggrin.gif

cia manau netgi labai papuostu mazosios vartotojos kambareli smile.gif linksmi baldai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 20, 11:45)
O tu interjeru neužsiimi?? g.gif Manyčiau, jei taip, tai čia tu turėtum mums papasakoti kas ir kaip.
Tarkime, jei neklystu, tai graveroje lyg ir galima tokį stiklą virtuvei užsakyti. Domėjausi tik truputuką, tai ir žinių mažokai. O paveiksliukas manyčiau, gal su plėvele užklijuotas. Forume yra tema, kaip galima perkelti nuotraukas ar norimą paveiksėlį ant visokių paviršių. Žodžiu su tom aguonom, tai nulis sveikų išspręsti. Man tarpai rūpi, nes bijau, kad tarkime garai pateks už stiklo, kas tada? g.gif  Paranojikė aš matyt ax.gif

Kam čia taip kabinėtis prie manęs unsure.gif ...
Klientams juk pati to stiklo negaminsiu. Be to žmonės ir sumokėti gali už origanaliai pagamintą ir tam skirtą gaminį, kam juos gąsdint su visokiom savadarbėm aplikacijom.
Čia mamytė net kainą žinojo, sakau, žinos kas tuos stiklus tokius pritaiko ir virtuvei. Kam čia man dviratį iš naujo išradinėt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 02 20, 14:55)
Paiduke - labai grazi virtuve  bigsmile.gif. O kaip as cia praziopsojau - kada jus isikelete? Nes kiek suprantu jus jau gyvenate  g.gif.

ačiū wub.gif
kalėdas jau savo name šventėm thumbup.gif , nes taip buvom su nuomotoju sutarę, bet įsirengę tik pirną aukštą, antram absoliučiai niekas nedaryta, o ir lauko durų neturim, tokios sukaltos iš OSB, išorės apdaila nebaigta, pastogės neapkaltos,nu bet gyvenam ir po trupučiuką judam į priekį
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif

Ar kuri nors iš jūsų turi stalviršį šokoladinio buko spalvos? blush2.gif Labai noriu pamatyti kaip atrodo didesniame vaizde šis stalviršis ax.gif
Atsakyti
user posted image

Biski ne i tema blush2.gif Noriu paklausti kokia sienu spalva? Gal dramblio kaulo? Nes man tokia wub.gif

Kaip jums atrodo, ar prie Wenge spalvos dureliu ir korpuso viso tiks metalo spalvos stalvirsis? Gal turit ideju kokios spalvos reiktu daryti plyteles tiek sienu, tiek grindu, jei sienas planuoju dazyti dramblio spalvos... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaileta: 20 vasario 2008 - 15:23
Gal galit man padeti, neina parsisiusti tos programos virtuves planavimui? Idomu ka as blogai darau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 02 20, 16:22)
Biski ne i tema  blush2.gif  Noriu paklausti kokia sienu spalva? Gal dramblio kaulo? Nes man tokia  wub.gif

Bent ant paletės, tai ne dramblio kaulo spalva buvo parašyta. Ji vos vos gelsva, aš derinau prie virtuvinių spintelių spalvos. Kadangi koridorius ir virtuvė bendroje erdvėje, tad ir spalva ta pati.
http://www.termopala...81/kristall2-01
Atsakyti