Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(AŠA @ 2008 02 28, 17:26)
kvepia šviežumu... naujumu... spalvos ne mano, bet dizainas patiko wink.gif

Dizainas 5 minuciu teplione lotuliukas.gif , vyras dar juokesi , o spalvos kad jos ne tokios kaip foto , apacia ji smulkiom juostelem o foto kaip vientisa .
Papildyta:
QUOTE(AŠA @ 2008 02 28, 17:26)
kvepia šviežumu... naujumu... spalvos ne mano, bet dizainas patiko wink.gifo kas per gartraukis? neįžiūriu smile.gif stalčiai turėtų būti patogūs thumbup.gif

Elica istraukiamas jis sidabrinis , o foto kazko geltonas , stalciai bluminiai rusiuojami , o dureles kaip harmoske pasikelia i virsu , cia irgi blumo tas is naujienu aventus .
Atsakyti
bijau, kad tik vyras nepamatytų tavo projekto smile.gif aš gi atkalbėjau jį nuo ištraukiamo gartraukio po spintelėm, specialiai perbraižinėjau projektą, kad būtų ištraukiamas, bet vienam lygy, o čia žiūriu ir išsikišęs neblogai atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 02 28, 20:17)
Na ka idesiu ir as savo  biggrin.gif user posted image
Laukiu komentaru  doh.gif Sory uz kokybe bet fotikas tik senas skaitmeninis tai ne kazkas is kokybes .

Nesu pilkos spalvos gerbeja,bet jei nekreipti i pilka spalva demesio- tikrai labai grazus vaizdelis. Skirtingu spalvu pakabinamos ir apatines spinteles, minimalistinis stilius, tiesiog svajoniu virtuvyte:) Super smile.gif O per laika dar kosks atsirades ryskus akcentelis padetu ant i tashka smile.gif. labai puiki 4u.gif
Atsakyti
man patiko. thumbup.gif o indu dziovykla gal stalciuje pas tave, ar virsuje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 02 28, 17:35)
Nesu pilkos spalvos gerbeja,bet jei nekreipti i pilka spalva demesio- tikrai labai grazus vaizdelis. Skirtingu spalvu pakabinamos ir apatines spinteles, minimalistinis stilius, tiesiog svajoniu virtuvyte:) Super smile.gif O per laika dar kosks atsirades ryskus akcentelis padetu ant i tashka smile.gif. labai puiki  4u.gif

Aciu , siaip ji su rudu labiau nei su pilku . O akcentu pabus virtuves uzuolaida va tokis ziedelis http://www.photoforu...2/index.en.html
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2008 02 28, 17:40)
man patiko. thumbup.gif  o indu dziovykla gal  stalciuje pas tave, ar virsuje blush2.gif

Indu dziovykla virsuje , bet pas mane indaplove isdziovina viska . Viena leksciu laikikli i stalciu desiu is ikejos planuoju parsivezt visokiu tokiu dalykeliu. Na daug juk i 3 metrus nesutalpinsi smile.gif
Aciu mergaites , vadinasi neprasoviau , nyugriuvo galvos skausmas .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 28 vasario 2008 - 19:49
QUOTE(renax @ 2008 02 28, 20:46)
Aciu , siaip ji su rudu labiau nei su pilku . O akcentu pabus virtuves uzuolaida va tokis ziedelis http://www.photoforu...2/index.en.html

Uzuolaida ar koks roletas? Ziedas labai gaivus.
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 02 28, 17:49)
Uzuolaida ar koks roletas? Ziedas labai gaivus.

Roletas , mastau dar gal kokia kremine bangele pakabinsiu bet cia jau kai roletas bus matysis smile.gif Paziurejau as tuos roletus is arti gerai valosi , vaizda gali koki nori , investicija nedidele , vienu zodziu papirko mane blush2.gif
user posted image va spalva kokia , pasirodo kazka nuspaudus buvau ne taip . Ziopliuke lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 28 vasario 2008 - 19:56
QUOTE(renax @ 2008 02 28, 19:51)
Roletas , mastau dar gal kokia kremine bangele pakabinsiu bet cia jau kai roletas bus matysis smile.gif Paziurejau as tuos roletus is arti gerai valosi , vaizda gali koki nori , investicija nedidele , vienu zodziu papirko mane  blush2.gif

gal kontaktus kokius galima ax.gif maniškis baidosi roletų, sako kaip tu juos plausi doh.gif nors mums vis tiek ką nors galvot ir su užuolaida reiks - pirmas aukštas, kas eina - visi žvalgosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 28 vasario 2008 - 19:56
QUOTE(AŠA @ 2008 02 28, 17:55)
gal kontaktus kokius galima ax.gif maniškis baidosi roletų, sako kaip tu juos plausi doh.gif nors mums vis tiek ką nors galvot ir su užuolaida reiks - pirmas aukštas, kas eina - visi žvalgosi smile.gif

Kontaktiniai duomenys
GREDOMAS, IĮ
Įmonės kodas: 300094337
Savanorių pr. 377, LT- 49360 KAUNAS - (37) 719931
El. paštas: languapranga@yahoo.com
Jie vieninteliai daro smile.gif foto
Atsakyti
o standartiniam 160 langui labai daug $ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 02 28, 20:51)
Roletas , mastau dar gal kokia kremine bangele pakabinsiu bet cia jau kai roletas bus matysis smile.gif Paziurejau as tuos roletus is arti gerai valosi , vaizda gali koki nori , investicija nedidele , vienu zodziu papirko mane  blush2.gif
user posted image va spalva kokia , pasirodo kazka nuspaudus buvau ne taip . Ziopliuke  lotuliukas.gif

Labai grazi virtuve. Ar patogus tokie platus stalciai ir kodel rozetes taip aukstai daret? ax.gif
Atsakyti
ir dar apie gartraukį pakankinisu: neitrauktas jis su spintele gylio ar trumpesnis? niu labai man gerai atrodo g.gif gal "atšaukt" savo projektą ir prisipažint vyrui, kad klydau g.gif doh.gif
Atsakyti