Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(elva @ 2008 02 28, 15:35)
raganele, o kai valai pavirsiu, tai tos groteles nusiima, ar taip ir reikia tarp ju islaviruot? g.gif Mes turbut irgi dujini pavirsiu desim, tai noriu ir grazaus, ir kad valytusi patogiai... blush2.gif

Mes irgi tokį turim bet kol kas valom tik nuo remonto dulkių, bet galiu atsakyti, kad grotelės nusiima. Reikia tiesiog kelti aukštyn. Viršuje jos yra su "cviekeliais" kad neslidinėtų. Mano galva tai visai vykęs variantas, aš juo kol kas patenkinta. Parašysiu kaip jis man valysis ir po to kai pradėsiu jau naudoti pagal paskirtį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 02 28, 16:52)
Uoj, mokėti tokius pinigus už staliuką, kai pats moka padaryti man žim žim, reiks kažką galvoti... O man tos sukryžiuotos kojos ir net negražu  ax.gif

Jo jo, visiskas absurdas doh.gif Nors man tai jis grazus. Viena mamyte kitoj temoj surado kas pagamina toki staliuka, bet meistras irgi 1000 uzsiprase g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 28 vasario 2008 - 16:01
QUOTE(shpika @ 2008 02 28, 15:41)
Elva, sitos groteles nusiima  mirksiukas.gif ir daug patogiau, negu kiekvienas atskirai, pats sau  4u.gif

QUOTE(SoJa @ 2008 02 28, 15:55)
Mes irgi tokį turim bet kol kas valom tik nuo remonto dulkių, bet galiu atsakyti, kad grotelės nusiima.  Reikia tiesiog kelti aukštyn. Viršuje jos yra su "cviekeliais" kad neslidinėtų. Mano galva tai visai vykęs variantas, aš juo kol kas patenkinta. Parašysiu kaip jis man valysis ir po to kai pradėsiu jau naudoti pagal paskirtį  4u.gif

Mergaites, aciu uz atsakymus! bigsmile.gif Kaip smagu, kad groteles nusiima! thumbup.gif Reikes pasiziurinet ir man toki varianta, nes jau maniau, kad arba bus grazu, bet nepraktiska, arba praktiska, bet nelabai grazu... smile.gif

Cobryte, labai graziu pavyzdeliu cia ikelei! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2008 02 28, 17:38)
Kaip man grazu tokios tamsios virtuves  wub.gif pas mane visur grindys venge ir bijau,kad bus jau per tamsu.Todel nusprendziau daryt blizgia balta su venge arba grafiti stalvirsiu.Gal kas turit toki varianta?

user posted image
vat pas jus bus panašu, kas liečia spalvas?
Papildyta:
Ir paskutinė šiam kartui. Pas mus tokių spalvų virtuvės kiek pastebėjau nėra ant bangos, o atrodo labai neblogai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobrytė: 28 vasario 2008 - 16:11
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 28, 17:54)
O jei panašų variantą?
user posted image
Aš darysiu labai tamsią vituvę, bet manau, kad blogai nebus ax.gif  grindys šviesios, dalis sienų šviesios, viena siena labai tamsi, kaip ir baldai. Stalviršis šviesus. vat su kėdėm tik nežinau, blaškausi.

labai grazu wub.gif

QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 28, 18:16)
user posted image
vat pas jus bus panašu, kas liečia spalvas?

grindys tamsesnes pas mus smile.gif bet panasumu yra

turiu dar savaite laiko apmastymams ax.gif ziuresim ar nesikeis mano nuomone biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andra*: 28 vasario 2008 - 17:10
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 02 28, 17:00)

na kai jau parodysi savo virtuve ir jei viskas bus padaryta ciki kaip ir norejai tai visai papigiai tau iseina ta virtuve nes mano irgi kurtai apie 5metrus bus tai gal meistriuku kontaktelius imesi ax.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 28, 16:54)
O jei panašų variantą?
user posted image
Aš darysiu labai tamsią vituvę, bet manau, kad blogai nebus ax.gif  grindys šviesios, dalis sienų šviesios, viena siena labai tamsi, kaip ir baldai. Stalviršis šviesus. vat su kėdėm tik nežinau, blaškausi.

man sis variantas wub.gif speju ka tai panasaus noresiu thumbup.gif
Atsakyti
sveiki, jau turiu savo virtuvę, tai nutariau parašyti, gal kam bus naudinga. Viskas gerai, patogu, gražu ir t.t ,bet va dėl tos džiovyklos stalčiuje...mintis-super,bet...mes valgom tik iš didelių lėkščių,mažų visai beveik nenaudojam,o aš net nepagalvojau pasakyti. Tai dabar mano lėkštės tiesiog netelpa.Stalčiaus reikėjo gilesnio,bet šaukštai po piet doh.gif parodyt nelabai dabar noriu,nes reikia pabaigt klijuot plyteles šonuose, reikia gartraukio, stalo ir t.t. susiradau norimą stalą ir kėdes, bet mane nervina tos kosminės kainos.
Atsakyti
QUOTE(julem @ 2008 02 28, 18:41)
sveiki, jau turiu savo virtuvę, tai nutariau parašyti, gal kam bus naudinga. Viskas gerai, patogu, gražu ir t.t ,bet va dėl tos džiovyklos stalčiuje...mintis-super,bet...mes valgom tik iš didelių lėkščių,mažų visai beveik nenaudojam,o aš net nepagalvojau pasakyti. Tai dabar mano lėkštės tiesiog netelpa.Stalčiaus reikėjo gilesnio,bet šaukštai po piet doh.gif parodyt nelabai dabar noriu,nes reikia pabaigt klijuot plyteles šonuose, reikia gartraukio, stalo ir t.t. susiradau norimą stalą ir kėdes, bet mane nervina tos kosminės kainos.

o ar patogu ta dziovykla stalciuje (jei butu gilesne).... o lekstes tik sausas dedi?...... ir pas mus tokia tures buti, labai pergyvenu ar bus patogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(delita @ 2008 02 28, 18:47)
o ar patogu ta dziovykla stalciuje (jei butu gilesne).... o lekstes tik sausas dedi?...... ir pas mus tokia tures buti, labai pergyvenu ar bus patogu  g.gif

tikrai labai patogu, mums ten jau buvo džiovykla su metaliniu padėkliuku ir apačia tokia kiaura,nu net nemoku paaiškint, dedu indus nevarvančius,bet nežiūriu,kad jie būtų idealiai sausi.Aišku aš nežinau kas bus po metų ar dviejų, bet manau, kad bus gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julem: 28 vasario 2008 - 18:51
kaip stalciu as noriu, bet vis ir dvejoju dvejoju, negaliu niekaip apsispresti. g.gif ax.gif g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 28, 17:36)

grazu, as vis neapsisprendziu del virtuves spalvos. verysad.gif
Atsakyti
Na ka idesiu ir as savo biggrin.gif user posted image
Laukiu komentaru doh.gif Sory uz kokybe bet fotikas tik senas skaitmeninis tai ne kazkas is kokybes .
Atsakyti
kvepia šviežumu... naujumu... spalvos ne mano, bet dizainas patiko wink.gifo kas per gartraukis? neįžiūriu smile.gif stalčiai turėtų būti patogūs thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 28 vasario 2008 - 19:27