Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 02 28, 15:59)
Nera uz ka  mirksiukas.gif  Va dar imetu ir vienu, ir kitu nuorodas:
Juodasis alksnis, rase, kad kaina 2700 Lt doh.gif
Audejas kaina 1177 Lt

Dėkui bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2008 02 27, 19:59)
g.gif keista, aš dabar turiu stiklo keramikos paviršiumi ir jokio minuso prieš anksčiau turėtą paprastą nepastebėjau... O tuo labiau kad puodai ant jos kristų blink.gif mano tokia:
user posted image

raganele, o kai valai pavirsiu, tai tos groteles nusiima, ar taip ir reikia tarp ju islaviruot? g.gif Mes turbut irgi dujini pavirsiu desim, tai noriu ir grazaus, ir kad valytusi patogiai... blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Kaip man grazu tokios tamsios virtuves wub.gif pas mane visur grindys venge ir bijau,kad bus jau per tamsu.Todel nusprendziau daryt blizgia balta su venge arba grafiti stalvirsiu.Gal kas turit toki varianta?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Cobryte, is kur tuos grozius trauki bigsmile.gif . nu tos ileidziamos rankeneles tai negaliu kaip man grazu wub.gif , bet patogumo atzvilgiu jos nelabai unsure.gif

Elva, sitos groteles nusiima mirksiukas.gif ir daug patogiau, negu kiekvienas atskirai, pats sau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shpika: 28 vasario 2008 - 15:42
user posted image
Na, nepykit, kad daug prikroviau, ieškau idėjų sau, tai jei ką įdomiau randu, tai įmetu ax.gif
Rudą įmečiau dėl paaukštintų šoninių spintelių. Manau tam tikrais atvejais visai gudru smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobrytė: 28 vasario 2008 - 15:46
QUOTE(Andra* @ 2008 02 28, 16:38)
Kaip man grazu tokios tamsios virtuves  wub.gif pas mane visur grindys venge ir bijau,kad bus jau per tamsu.Todel nusprendziau daryt blizgia balta su venge arba grafiti stalvirsiu.Gal kas turit toki varianta?

as pati metaus tarp dvieju variantu doh.gif neapsisprendziu ar daryt sviesia, blizgia su tamsesniu stalvirsiu, ar guoba su sviesiu stalvirsium unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 02 28, 15:59)
Nera uz ka  mirksiukas.gif  Va dar imetu ir vienu, ir kitu nuorodas:
Juodasis alksnis, rase, kad kaina 2700 Lt doh.gif
Audejas kaina 1177 Lt

Uoj, mokėti tokius pinigus už staliuką, kai pats moka padaryti man žim žim, reiks kažką galvoti... O man tos sukryžiuotos kojos ir net negražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2008 02 28, 17:38)
Kaip man grazu tokios tamsios virtuves  wub.gif pas mane visur grindys venge ir bijau,kad bus jau per tamsu.Todel nusprendziau daryt blizgia balta su venge arba grafiti stalvirsiu.Gal kas turit toki varianta?

O jei panašų variantą?
user posted image
Aš darysiu labai tamsią vituvę, bet manau, kad blogai nebus ax.gif grindys šviesios, dalis sienų šviesios, viena siena labai tamsi, kaip ir baldai. Stalviršis šviesus. vat su kėdėm tik nežinau, blaškausi.
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 02 28, 16:52)
Uoj, mokėti tokius pinigus už staliuką, kai pats moka padaryti man žim žim, reiks kažką galvoti... O man tos sukryžiuotos kojos ir net negražu  ax.gif

Šiaip jis pats žiūrint į grožį nėr labai jau super gražus, bet puikus, kai reikia iš nedidelio staliuko pavers į didesnį smile.gif A gal būna kokių mandresnių? g.gif
Atsakyti