keista, aš dabar turiu stiklo keramikos paviršiumi ir jokio minuso prieš anksčiau turėtą paprastą nepastebėjau... O tuo labiau kad puodai ant jos kristų mano tokia:
raganele, o kai valai pavirsiu, tai tos groteles nusiima, ar taip ir reikia tarp ju islaviruot? Mes turbut irgi dujini pavirsiu desim, tai noriu ir grazaus, ir kad valytusi patogiai...
Kaip man grazu tokios tamsios virtuves pas mane visur grindys venge ir bijau,kad bus jau per tamsu.Todel nusprendziau daryt blizgia balta su venge arba grafiti stalvirsiu.Gal kas turit toki varianta?
Na, nepykit, kad daug prikroviau, ieškau idėjų sau, tai jei ką įdomiau randu, tai įmetu Rudą įmečiau dėl paaukštintų šoninių spintelių. Manau tam tikrais atvejais visai gudru
Kaip man grazu tokios tamsios virtuves pas mane visur grindys venge ir bijau,kad bus jau per tamsu.Todel nusprendziau daryt blizgia balta su venge arba grafiti stalvirsiu.Gal kas turit toki varianta?
Aš darysiu labai tamsią vituvę, bet manau, kad blogai nebus grindys šviesios, dalis sienų šviesios, viena siena labai tamsi, kaip ir baldai. Stalviršis šviesus. vat su kėdėm tik nežinau, blaškausi.