Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

pasidomesim g.gif aciu tau uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2008 02 27, 15:43)
gal sita nenuslys puodai g.gif nes tokie kaip ir nuejimai yra rolleyes.gif

Ir mano tokia pati,tik pilka ax.gif Reikės pasiklausinėti jei tikrai taip sako kas jau žino aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltusyte @ 2008 02 27, 14:37)
Stiklo keramine virykle grazesne, bet ta kita patogesne. Ant stiklo keramines labai aukstai puodai buna iskile ir lengvai gali nukristi. Jei yra mazu vaiku, tai labai rizikinga. Sakau tai todel, kad turiu tame nemazai praktikos.

g.gif keista, aš dabar turiu stiklo keramikos paviršiumi ir jokio minuso prieš anksčiau turėtą paprastą nepastebėjau... O tuo labiau kad puodai ant jos kristų blink.gif mano tokia:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 27 vasario 2008 - 20:00
na bus matyt kaip panaudosim ar slysta ten kas ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2008 02 27, 16:43)
na ka jau padarysi  unsure.gif jau uzsisakem va sitokia
user posted image
gal sita nenuslys puodai g.gif nes tokie kaip ir nuejimai yra rolleyes.gif

mes tokia naudojamės jau 3mėn, bet antrą kartą nebesirinkčiau tokios.Puodai tikrai aukštai pasideda.Kad puodas nukristų savaime taip tikrai negali būti,bet reikia tiksliai per vidurį padėti, arba netyčia stumtelėjus puodą,jis tikrai gali nukristi.Bet visa tai ne didžiausias minusas.Man labai užkliūva tai,kad ją pastoviai reikia blizginti tikrąja to žodžio prasme.Norint, kad ji padoriai atrodytų reikia ją ne tik išvalyti, bet nublizgginti, nes juk ji kaip veidrodis.Jei tik nuvalai palieka labai numurziota, o valant reikia kiekvieną tą ketaus ratelį aplink kiekvieną skylutę nuimti, net tuos uždegiklius reikia nuimti ir taip kaskart pasinaudojus dujine doh.gif

Papildyta:
QUOTE(rinleta @ 2008 02 26, 17:41)
sveikos ,mergaitės smile.gif jei nesunku,įkelkit,prašau,virtuvės barų nuotraukų.norėtus orginalesnių,ne vien iš medžio,o su senovinių plytų,akmes detalėmis.įdomesnio apšvietimo.labai ačiū

Man taip pat tas labai aktualu ir būtų labai įdomu.gal kas turit ką pažiūrėt ax.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti, kiek uztruko jusu virtuviu, baldu gamyba? Nuo uzsakymo priemimo, iki pastatymo? g.gif
Siaip idomu zinot, kiek orientuotis ...
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2008 02 28, 09:39)
Norejau pasiteirauti, kiek uztruko jusu virtuviu, baldu gamyba? Nuo uzsakymo priemimo, iki pastatymo?  g.gif

na mum uztruko menuo ir kelios dienos nuo to kai pateikem galutini uzsakymo varianta
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2008 02 28, 11:39)
Norejau pasiteirauti, kiek uztruko jusu virtuviu, baldu gamyba? Nuo uzsakymo priemimo, iki pastatymo?  g.gif

Man tai sutarty buvo irasyta, kad per 4 sav. nuo pradinio inaso, bet padare per nepilnas 3 thumbup.gif Tik cia jau as uztempiau su vienu darbeliu, tai atves kita sav. Jau kaaaaaip laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
Aš vyrui užsakymą daviau prieš gerą pusmetį žurnaliniam staliukui ir reikalai nejuda smile.gif. Sakė be nupiešto vaizdo nepadarys smile.gif Matyt labai prasta užsakovė smile.gif
O jei rimtai, gall matėt kur tokių mechanizmų, kad susikeltų staliukas reikalui esant ? O kadangi virtuvėj stalo nėr, tai tas reikalas dažnas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolyte: 28 vasario 2008 - 12:05
QUOTE(norma @ 2008 02 28, 11:39)

na as sakiausi kai dar tik remontai prasidejo, tai su visu projektu man gamino 2 men, po to atejo persimatavo po remontu ir dar dvi savaites kazkur koregavo. tai tai apie 2.5 men gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 02 28, 13:02)
Aš vyrui užsakymą daviau prieš gerą pusmetį žurnaliniam staliukui ir reikalai nejuda smile.gif. Sakė be nupiešto vaizdo nepadarys smile.gif Matyt labai prasta užsakovė smile.gif
O jei rimtai, gall matėt kur tokių mechanizmų, kad susikeltų staliukas reikalui esant ? O kadangi virtuvėj stalo nėr, tai tas reikalas dažnas.

Aš mačiau Juodojo alksnio super staliuką, kuris pasididina ir pasikelia tuo pačiu. Na nepasidaro super didelis, alia dvigubai padidėja. Tikrai labai patogu mažose erdvėse, kadangi pas mus kaip tik mažai vietos mes svajojam apie tokį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 28 vasario 2008 - 13:45
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 02 28, 12:21)
Man tai sutarty buvo irasyta, kad per 4 sav. nuo pradinio inaso, bet padare per nepilnas 3 thumbup.gif  Tik cia jau as uztempiau su vienu darbeliu, tai atves kita sav. Jau kaaaaaip laukiu  rolleyes.gif

Kas gamina? Kokia kaina?
Atsakyti