Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

man pilkos grindys geriau ziuris 4u.gif

Milduxs, grazi virtuve wub.gif , nors pati nesu klasikiniu megeja 4u.gif

kaip issaugot is alno programos projektuka? issaugot leidzia, bet atidaryt schmoll.gif , galiu atidaryt tik alno programoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 02 26, 17:47)
na man kažkaip ruda ir gėlytės nuo vaikystės  schmoll.gif nors pripažįstu, dabar gražių yra bigsmile.gif
tai aš tą savo "paranoją" net vyrui įvariau: rikom dekorus, sakau šite gražūs, o tas ir rėkia-taigi su gėlytėm lotuliukas.gif nupirkom - gražu wub.gif

Gelytes grazu mano vyrui , man ne . Jis sian net kriaukle nutempe su gelytem paziuret doh.gif . Virtuve apglosciau nerealiai patenkinta , dar liko tik uzdangimus padaryt gartraukiui ir apaciai ismatavo ryt arba poryt sudes lotuliukas.gif Tada mesiu jusu teismui blush2.gif
Ale meistriokai nerealus , net savo tapkes atsinese lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
va mano gėlytės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 26 vasario 2008 - 20:48
QUOTE(AŠA @ 2008 02 26, 18:47)

tOKIOS IR MAN PATIKTU smile.gif dAR AGUONOS PATINKA , BET NEJAU PERDARINESI doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 02 26, 21:50)
tOKIOS IR MAN PATIKTU smile.gif dAR AGUONOS PATINKA , BET NEJAU PERDARINESI  doh.gif

na, jei jau darėt, tai juk gražiai, sau mirksiukas.gif tikiu, kad bus thumbup.gif lauksim fotkiu drinks_cheers.gif o mes dar tik sienas klijuojam... dar grindis reiks užsakinėt, tik po ėnesio atveš verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 20, 15:43)
Čia niūriai dienai praskaidrinti biggrin.gif
user posted image

thumbup.gif labiausiai patiko wub.gif

QUOTE(Beiker @ 2008 02 21, 09:32)
Pagaliau ir mes turim savo baldus.
Demonstuojames  ax.gif
user posted image user posted image
user posted image

thumbup.gif

QUOTE(Dovis @ 2008 02 22, 01:02)
Cia dar viena ideja apie indus stalciuose
user posted image

gera ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2008 02 20, 13:15)
tai ar ka atsakys i mano ir vyro dilema g.gif koks dujines orkaites virsus geresnis? ar sis user posted image ar va kazkas panasaus i sita user posted image  g.gif

Stiklo keramine virykle grazesne, bet ta kita patogesne. Ant stiklo keramines labai aukstai puodai buna iskile ir lengvai gali nukristi. Jei yra mazu vaiku, tai labai rizikinga. Sakau tai todel, kad turiu tame nemazai praktikos.
Atsakyti
kaip tais aukstai puodai? g.gif ir manau ner ko vaikams kist nagu prie virykliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2008 02 27, 15:46)
kaip tais aukstai puodai? g.gif ir manau ner ko vaikams kist nagu prie virykliu ax.gif

Kaitvietes labai aukstai iskile ir puodai slydineja. As 10 metu buitine technika prekiauju ir daznai susidurdavau su pirkeju nusiskundimais, kad puodai "kritineja" Dabar patys virtuveje remonta padarem ir nauja technika rinkomes: dujini pavirsiu issirinkom paprasta, nes vaikui 7 metai, berniukas, nesuvaldomas, visi namai jo pilni. Anksciau dar budavo prekyboje tokios groteles specialiai tokiom kaitvietem, kurios pasikelia ir saugo puodus nuo slydimo. Ar dabar yra, nezinau, reikia pasidometi furnituros parduotuvese. Aisku, keramika graziai atrodo, prabangiai, bet ....yra kaip yra.
Atsakyti
as irgi tik uz metalini dujini pavirsiu drinks_cheers.gif . man daug patikimiau uz stiklini. esu macius iskilusi elektrini stiklini pavirsiu, o dujiniam variante stiklui iskilt turbut dar paprasciau unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltusyte @ 2008 02 27, 16:25)
Kaitvietes labai aukstai iskile ir puodai slydineja. As  10 metu buitine technika prekiauju ir  daznai susidurdavau su pirkeju nusiskundimais, kad puodai "kritineja" Dabar patys virtuveje remonta padarem ir nauja technika rinkomes: dujini pavirsiu issirinkom paprasta, nes vaikui 7 metai, berniukas, nesuvaldomas, visi namai jo pilni. Anksciau dar budavo prekyboje tokios groteles specialiai tokiom kaitvietem, kurios pasikelia ir saugo puodus nuo slydimo. Ar dabar yra, nezinau, reikia pasidometi furnituros parduotuvese. Aisku, keramika graziai atrodo, prabangiai, bet ....yra kaip yra.

na ka jau padarysi unsure.gif jau uzsisakem va sitokia
user posted image
gal sita nenuslys puodai g.gif nes tokie kaip ir nuejimai yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2008 02 27, 16:43)
na ka jau padarysi  unsure.gif jau uzsisakem va sitokia
user posted image
gal sita nenuslys puodai g.gif nes tokie kaip ir nuejimai yra rolleyes.gif

tai pasidomekit del tu pakeliamu groteliu furnituros parduotuvese: jos is priekio prisitvirtina ir ,gaminant valgi, pasikelia.
Atsakyti