man pilkos grindys geriau ziuris
Milduxs, grazi virtuve , nors pati nesu klasikiniu megeja
kaip issaugot is alno programos projektuka? issaugot leidzia, bet atidaryt , galiu atidaryt tik alno programoj
QUOTE(AŠA @ 2008 02 26, 17:47)
na man kažkaip ruda ir gėlytės nuo vaikystės nors pripažįstu, dabar gražių yra
tai aš tą savo "paranoją" net vyrui įvariau: rikom dekorus, sakau šite gražūs, o tas ir rėkia-taigi su gėlytėm nupirkom - gražu
tai aš tą savo "paranoją" net vyrui įvariau: rikom dekorus, sakau šite gražūs, o tas ir rėkia-taigi su gėlytėm nupirkom - gražu
Gelytes grazu mano vyrui , man ne . Jis sian net kriaukle nutempe su gelytem paziuret . Virtuve apglosciau nerealiai patenkinta , dar liko tik uzdangimus padaryt gartraukiui ir apaciai ismatavo ryt arba poryt sudes Tada mesiu jusu teismui
Ale meistriokai nerealus , net savo tapkes atsinese
QUOTE(AŠA @ 2008 02 26, 18:47)
tOKIOS IR MAN PATIKTU dAR AGUONOS PATINKA , BET NEJAU PERDARINESI
QUOTE(renax @ 2008 02 26, 21:50)
tOKIOS IR MAN PATIKTU dAR AGUONOS PATINKA , BET NEJAU PERDARINESI
na, jei jau darėt, tai juk gražiai, sau tikiu, kad bus lauksim fotkiu o mes dar tik sienas klijuojam... dar grindis reiks užsakinėt, tik po ėnesio atveš
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 20, 15:43)
labiausiai patiko
QUOTE(Beiker @ 2008 02 21, 09:32)
QUOTE(Dovis @ 2008 02 22, 01:02)
gera ideja
QUOTE(zuikelee @ 2008 02 20, 13:15)
tai ar ka atsakys i mano ir vyro dilema koks dujines orkaites virsus geresnis? ar sis ar va kazkas panasaus i sita
Stiklo keramine virykle grazesne, bet ta kita patogesne. Ant stiklo keramines labai aukstai puodai buna iskile ir lengvai gali nukristi. Jei yra mazu vaiku, tai labai rizikinga. Sakau tai todel, kad turiu tame nemazai praktikos.
kaip tais aukstai puodai? ir manau ner ko vaikams kist nagu prie virykliu
QUOTE(zuikelee @ 2008 02 27, 15:46)
kaip tais aukstai puodai? ir manau ner ko vaikams kist nagu prie virykliu
Kaitvietes labai aukstai iskile ir puodai slydineja. As 10 metu buitine technika prekiauju ir daznai susidurdavau su pirkeju nusiskundimais, kad puodai "kritineja" Dabar patys virtuveje remonta padarem ir nauja technika rinkomes: dujini pavirsiu issirinkom paprasta, nes vaikui 7 metai, berniukas, nesuvaldomas, visi namai jo pilni. Anksciau dar budavo prekyboje tokios groteles specialiai tokiom kaitvietem, kurios pasikelia ir saugo puodus nuo slydimo. Ar dabar yra, nezinau, reikia pasidometi furnituros parduotuvese. Aisku, keramika graziai atrodo, prabangiai, bet ....yra kaip yra.
as irgi tik uz metalini dujini pavirsiu . man daug patikimiau uz stiklini. esu macius iskilusi elektrini stiklini pavirsiu, o dujiniam variante stiklui iskilt turbut dar paprasciau
QUOTE(Baltusyte @ 2008 02 27, 16:25)
Kaitvietes labai aukstai iskile ir puodai slydineja. As 10 metu buitine technika prekiauju ir daznai susidurdavau su pirkeju nusiskundimais, kad puodai "kritineja" Dabar patys virtuveje remonta padarem ir nauja technika rinkomes: dujini pavirsiu issirinkom paprasta, nes vaikui 7 metai, berniukas, nesuvaldomas, visi namai jo pilni. Anksciau dar budavo prekyboje tokios groteles specialiai tokiom kaitvietem, kurios pasikelia ir saugo puodus nuo slydimo. Ar dabar yra, nezinau, reikia pasidometi furnituros parduotuvese. Aisku, keramika graziai atrodo, prabangiai, bet ....yra kaip yra.
na ka jau padarysi jau uzsisakem va sitokia
gal sita nenuslys puodai nes tokie kaip ir nuejimai yra
QUOTE(zuikelee @ 2008 02 27, 16:43)
na ka jau padarysi jau uzsisakem va sitokia
tai pasidomekit del tu pakeliamu groteliu furnituros parduotuvese: jos is priekio prisitvirtina ir ,gaminant valgi, pasikelia.