Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Na ka as sian irgi beveik laimeje , virtuve stato , kol kas ka matau labai patinka blush2.gif blush2.gif Idesiu ryt kai jau sudes visa technika vyrelis .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 26 vasario 2008 - 09:54
QUOTE(čelsė @ 2008 02 25, 19:54)
Internete "užtikau" UAB "Auvikata" baldų. Tikrai turėtų gaminti neblogus, bent jau kataloge pasirinkimui daug ir įvairių. Gal kas turėjot su jais reikalų? ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Na nezinau, man jie paskaiciavo baldus uz 6000 lt, kai kiti uz 10000-15000 lt. Man kazkaip jie nepatikimi, kazka ne taip daro. O ju nuotraukos, tai tikrai is uzsenio puslapiu. Tikrai ne ju darbas... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 02 26, 09:54)
Na ka as sian irgi beveik laimeje , virtuve stato , kol kas ka matau labai patinka  blush2.gif  blush2.gif Idesiu ryt kai jau sudes visa technika vyrelis .

thumbup.gif sveikinam 4u.gif lauksim vaizdinės medžiagos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 26 vasario 2008 - 10:01
QUOTE(Milduxs @ 2008 02 25, 20:54)
Sveikos, kadangi jau prisiruosiau nufotkinti savo virtuve tai galvoju gal ir cia idesiu  g.gif yra prie klasikiniu virtuviu temos, bet ten gal ne visos pasiziuri... gal kam naudinga ir cia bus pamatyti  ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Nesuprantu kaip cia gavosi, anoj temoj milziniskos nuotraukos, sitoj mazytes  g.gif nu bet gal kaip nors iziuresit  ax.gif

nors nesu klasikiniu virtuviu gerbeja, bet turiu pasakyti, kad jusu virtuve tikrai verta demesio, tokia jauki ir silta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 02 26, 10:59)
Na nezinau, man jie paskaiciavo baldus uz 6000 lt, kai kiti uz 10000-15000 lt. Man kazkaip jie nepatikimi, kazka ne taip daro. O ju nuotraukos, tai tikrai is uzsenio puslapiu. Tikrai ne ju darbas... blink.gif  blink.gif  blink.gif

Ačiū už informaciją aciuks.gif Tai vat, ir aš pagalvojau, kad pasirinkimo galimybės pagal jų katalogą būtų didžiulės, baldų sakosi gaminantys labai įvairių ir nuotraukytėse tai tikrai labai gražu (ko gero, kad pavyzdžiai "pasiskolinti"). Tik apie jų patirtį ir galimybes norėtųsi žinot. Tokie dabar laikai - kai sako, kad galiu pigiai ir gerai, tai sunku patikėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 02 26, 14:00)
nors nesu klasikiniu virtuviu gerbeja, bet turiu pasakyti, kad jusu virtuve tikrai verta demesio, tokia jauki ir silta  ax.gif

aciuks.gif
Atsakyti
sveikos ,mergaitės smile.gif jei nesunku,įkelkit,prašau,virtuvės barų nuotraukų.norėtus orginalesnių,ne vien iš medžio,o su senovinių plytų,akmes detalėmis.įdomesnio apšvietimo.labai ačiū
Atsakyti
reikia profesionalių konsultacijos biggrin.gif kažkaip įprasta, kad grindys neturi būti šviesesnės už sienas, bet... jei bus tonu dviem šviesesnės g.gif

kurios jūsų akimis grindys geriau... pilkos
user posted image
ar juodos
user posted image

man pilkos... nes ir virtuvinio apačia bus pilko aliuminio... o sienos Xeno bianco/gris, apacia Xeno azul
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 26 vasario 2008 - 18:35
QUOTE(AŠA @ 2008 02 26, 18:32)
man pilkos... nes ir virtuvinio apačia bus pilko aliuminio... o sienos Xeno bianco/gris, apacia Xeno azul

Na jei pasirinkimas tik iš pilkos ir juodos, tai tuomet aš už pilkas, bet už pilkas dar geriau būtų rudos/rusvos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2008 02 26, 19:23)
Na jei pasirinkimas tik iš pilkos ir juodos, tai tuomet aš už pilkas, bet už pilkas dar geriau būtų rudos/rusvos  cool.gif

aha, 4u.gif ačiū pasirinkimas tik toks blush2.gif dar yra melsvos, bet mums gyvai ta spalva nepatiko schmoll.gif o rudo/rusvo pas mus nebus nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 02 26, 19:31)
aha, 4u.gif  ačiū pasirinkimas tik toks blush2.gif dar yra melsvos, bet mums gyvai ta spalva nepatiko schmoll.gif o rudo/rusvo pas mus nebus nieko ax.gif

Na taip, na vkus ir na cviet, druzej niet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2008 02 26, 19:33)
Na taip, na vkus ir na cviet, druzej niet  mirksiukas.gif

na man kažkaip ruda ir gėlytės nuo vaikystės schmoll.gif nors pripažįstu, dabar gražių yra bigsmile.gif
tai aš tą savo "paranoją" net vyrui įvariau: rikom dekorus, sakau šite gražūs, o tas ir rėkia-taigi su gėlytėm lotuliukas.gif nupirkom - gražu wub.gif
Atsakyti