Kalbėjot apie bariukus ir apšvietimą, tai va kokius šviesuliukus savo virtuvei išrinkau (kai išjungti - spalva identiška kaip spintelių), o šalia prieskoninių vazonėlių ant bariuko dabar dar ir pavasarinių atsirado tik pusbario kėdžių nerandam...
QUOTE(shpika @ 2008 02 23, 23:02)
ta pati mechanizma ir mes desim , bet man didziausias galvos skausmas: ar bus patogu tokias didziules spinteles atidarinet??? , nes pas mane jos gaunas 1150mm
Mano spintele 800 cm aukscio . Esu labai patenkinta, kad dizainere patare pasidaryti si dviguba mechanizma. Patogumas nerealus. As esu zemo ugio, tai lengvai atidarau ir uzdarau. O va spintele 40 cm aukcio, kuri randasi auksciau, kai pilnai atidarau ja, uzdaryti neuzlipus ant kedes nebegaliu.
ale kiek čia įžymybių virtuvių fainiausia man gat to lakuno ir dar Šemberienės graži (tik teliką išmesčiau ), nors abi radikaliai skirtingų stilių, bet abi
QUOTE(skarinka @ 2008 02 23, 23:54)
Mano spintele 800 cm aukscio . Esu labai patenkinta, kad dizainere patare pasidaryti si dviguba mechanizma. Patogumas nerealus. As esu zemo ugio, tai lengvai atidarau ir uzdarau. O va spintele 40 cm aukcio, kuri randasi auksciau, kai pilnai atidarau ja, uzdaryti neuzlipus ant kedes nebegaliu.
tai va as ir kalbejau apie toki mechanizma, kad uztektu apatines spinteles durelesa kelti i virsu, tuomet nusileistu virsutines
Anoje temoje Jolyte labai nustebo, kad mes plyteles klijuosime jau sukabine virtuves spinteles. Na jei dar idomu, tai siandien meistras suklijavo plyteles. Rezultatas mane nudziugino, nors ir sienos kreivos, kampai neidealus. Ir isaiskejo, kad tarpas tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu ne toks jau ir lygus. Na zinoma reikejo pjaustyti plyteles, nes apskaiciuoti viska neimanoma. Bet plyteles sudetos labai graziai, lygiai. O be to nereikejo deti juostos (nezinau, kaip tiksliai ja pavadinti), kuri dedasi prie stalvirsio ir sienos. Negaliu paaiskinti kodel, bet man sios juosteles nesinorejo.
QUOTE(skarinka @ 2008 02 24, 00:07)
Anoje temoje Jolyte labai nustebo, kad mes plyteles klijuosime jau sukabine virtuves spinteles. Na jei dar idomu, tai siandien meistras suklijavo plyteles. Rezultatas mane nudziugino, nors ir sienos kreivos, kampai neidealus. Ir isaiskejo, kad tarpas tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu ne toks jau ir lygus. Na zinoma reikejo pjaustyti plyteles, nes apskaiciuoti viska neimanoma. Bet plyteles sudetos labai graziai, lygiai. O be to nereikejo deti juostos (nezinau, kaip tiksliai ja pavadinti), kuri dedasi prie stalvirsio ir sienos. Negaliu paaiskinti kodel, bet man sios juosteles nesinorejo.
nu tai tikrai liux, kad viskas gerai baigesi .
QUOTE(skarinka @ 2008 02 24, 01:07)
klausiau saviskio del plyteliu klijavimo kai jau yra baldai... sake zinoma o kaip tu dar kitaip galvojai jis daug dirbes su irenginejimu namuciu ir jav ir uk, sake tik taip ir daroma...
QUOTE(vaileta @ 2008 02 22, 08:39)
Dovis, is kur gavai toki pavyzduka, kur paskutini ikelei? gal zinai kur butu galima nusipirkti toki? Bet jei pardavineja, tai matyt yra numate kad vedintusi indai ir kad niekas ten nepelytu...
Ta foto
is Nabuko nukopinau.Nereklamuoju,bet rekomenduoju Pasiziurinekit. Ten tikrai neblogu ideju daug. Kokybe , bet kainos
Va dar kelios idejos is ju.
Dideliu pakabinamu spinteliu mechanizmai
Spintele po kriaukle
Ideja aliejui ir kt butelaiciams.
Jova, tavo salos vizija
O cia kam spintelese vietos per mazai
Tikiuosi neperdaug
Papildyta:
Tiesa cia ju adresas
http://www.nabukas.l...p...id=37&kid=2
Ačiū visoms, kad patarėt projektą dar permąstysiu šimtą kartų
Papildyta:
O kas netinka? Gartraukis toj vietoj ar gartraukis prie būtent tų spintelių? Gartraukio nėr kur padėt daugiau
Papildyta:
QUOTE(liau @ 2008 02 23, 21:25)
man irgi tos spinteles ir gartraukis nelabai, kazkaip daugiau vientisumo noretusi...
O kas netinka? Gartraukis toj vietoj ar gartraukis prie būtent tų spintelių? Gartraukio nėr kur padėt daugiau
QUOTE(skarinka @ 2008 02 23, 23:54)
o koks spinteliu ilgis???
pas mane aukstis bus irgi apie 800, bet ilgis 1150 . tai ir neapsisprendziu ar skelt pusiau, daryt viena spintele su dvigubu mechanizmu 550, kita - 600. ar viena spintele su dvigubi mechanizmu 1150
QUOTE(Dovis @ 2008 02 24, 02:00)
is Nabuko nukopinau.Nereklamuoju,bet rekomenduoju Pasiziurinekit. Ten tikrai neblogu ideju daug. Kokybe , bet kainos
Nabukas tikrai su kainom susipyke. Projektai ju garzus, bet kainos Vien uz virtuves elementaru papaisyma prase 400 lt, o jei nusprendi pas juos nesidaryti, tai projekto neatiduoda Ir siaip, net juokas eme su vyru, kiek klausem Siemens technikos kainu, tai viskas po 6000, nesvarbu, ar orkaite, ar kavos aparatas
QUOTE(išprotėjus @ 2008 02 22, 19:45)
Turiu tokias taburetkas, tik velniškai nepatogios Pirkom iš bėdos, kad pigios buvo (gal kokie 12 Lt), o nenaudojant vietos mažai užima, nes susilanksto Butuke, kurio virtuvė 4 kv.m. (kaip dabar mano), tai pusė velnio, bet name tokių nei už ką nenorėčiau