Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Diax @ 2008 02 23, 17:22)
O man kaip tik nieko - daugiau laisvės jaukumo kūrimui  wub.gif

ax.gif man irgi tos spinteles ir gartraukis nelabai, kazkaip daugiau vientisumo noretusi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 02 22, 21:48)
morkavo saldytuvo nesu maciusi  bigsmile.gif

morkavu saldytuvu ,orkaiciu ,skalbykliu ir t.t. gamina smeg, yra ir kitokiu spalvu mirksiukas.gif ju saldytuvas ir orkaite butent smeg'ai irgi
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 02 20, 12:12)
user posted image

noreciau pakalust sitos virtuves savininkes. koks virsutiniu spinteliu ilgis? ar patogios jos? nepersunku darinet? unsure.gif atsidaro jos abi kartu? man taip grazu tokios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 02 23, 15:46)
Kadangi čia susirenka daug merginų su fantazija, geru skoniu ir patirtim, tai labai norėčiau kokių nors patarimų gauti ar pastabų  blush2.gif  jei kas netingėsit pakomentuokit kas ne taip, ką galima būtų keisti  g.gif

user posted image

Nedaryk klaidos ir nedaryk tu lentyneliu is kairio sono. Nei apacioj, nei virsuje. Tikrai nenaudosi, o ir grozio jokio... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(shpika @ 2008 02 23, 22:22)
noreciau pakalust sitos virtuves savininkes. koks virsutiniu spinteliu ilgis? ar patogios jos? nepersunku darinet?  unsure.gif atsidaro jos abi kartu?  man taip grazu tokios  wub.gif

Va pas mus bus tokios virsutines spinteles. Gaminames baldu Vokej. Jos atsidarineja tokiu sulankstomu mechanizmu. Geda, bet nemoku pasakyti kokiu. Jis brangaiusias, bet patikekit geriausias. Isbandziau Vokej ir pamaciau. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 02 23, 21:58)
Nedaryk klaidos ir nedaryk tu lentyneliu is kairio sono. Nei apacioj, nei virsuje. Tikrai nenaudosi, o ir grozio jokio... blush2.gif

visiskai sutinku, geriau platesne spintele, daugiau visko susidet bus galima cool.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 02 23, 21:58)

drinks_cheers.gif Man irgi atrodo, kad geriau jau daryti platesnę spintelę.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 02 23, 22:58)
Va pas mus bus tokios virsutines spinteles. Gaminames baldu Vokej. Jos atsidarineja tokiu sulankstomu mechanizmu. Geda, bet nemoku pasakyti kokiu. Jis brangaiusias, bet patikekit geriausias. Isbandziau Vokej ir pamaciau.  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

ta pati mechanizma ir mes desim thumbup.gif , bet man didziausias galvos skausmas: ar bus patogu tokias didziules spinteles atidarinet??? unsure.gif , nes pas mane jos gaunas 1150mm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 02 23, 22:59)
visiskai sutinku, geriau platesne spintele, daugiau visko susidet bus galima cool.gif

Vat butent!!! O, be to musu komplektas, dute, bus toks pat is Vokes, apie koki tu klausei. Na, spalva bus tokia ir kai kas kita. Tik vietoj baro bus sala. ax.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(shpika @ 2008 02 23, 23:02)
ta pati mechanizma ir mes desim  thumbup.gif , bet man didziausias galvos skausmas: ar bus patogu tokias didziules spinteles atidarinet???  unsure.gif , nes pas mane jos gaunas 1150mm  doh.gif

As manau, kad bus patogu, nes jo beveik nereikia darineti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pats uzsidaro thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man labai patiko, kaip cia isspresti kampai thumbup.gif . turetu but labai patogu, o ir grazu wub.gif
user posted image

QUOTE(oziarage @ 2008 02 23, 23:06)
As manau, kad bus patogu, nes jo beveik nereikia darineti biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Pats uzsidaro thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

man ta pati dizainere sako biggrin.gif , bet turbut reiks kur nors nulekt ir isbandyt, kad isitikint ir ramiai miegot biggrin.gif bigsmile.gif
o koks pas jus spinteliu ilgis bus? rolleyes.gif
Atsakyti
O as tai uz lentyneles, nes ju yra funkcionali paskirtis, t.y. jei praejimas neplatus, tai nenusidauzysi koju i stacius stalvirsio ir spinteliu kampus, manau, kad Stiklines jas darytu uzapvalintas, o ne kaip piesinuke-kampuotas. Be to nereikia daryti ant ju, nes patogiau dulkes nuvalyt.
Maciau parduotuvej ir be galo patiko mechanizma virsutinems tokioms placioms ir neaukstoms dviguboms spintelems. Apatines dureles trauki zemyn, o kitos tuo paciu kyla aukstyn vertikaliai. Bet kaina...Na Lenkijoj issiziojus i tokius "navarotus" ziurejau (kainos burna uzciaupe ax.gif ).
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 02 23, 23:12)
man labai patiko, kaip cia isspresti kampai  thumbup.gif . turetu but labai patogu, o ir grazu  wub.gif
user posted image
man ta pati dizainere sako  biggrin.gif , bet turbut reiks kur nors nulekt ir isbandyt, kad isitikint ir ramiai miegot  biggrin.gif  bigsmile.gif
o koks pas jus spinteliu ilgis bus?  rolleyes.gif

Bijau pameluoti, bet man atrodo 90 cm.. doh.gif doh.gif doh.gif O Vokej lyg buvo 80 cm, bet ten viens du ir uzsidare... smile.gif smile.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 02 23, 22:06)
Vat butent!!! O, be to musu komplektas, dute, bus toks pat is Vokes, apie koki tu klausei. Na, spalva bus tokia ir kai kas kita. Tik vietoj baro bus sala. ax.gif  mirksiukas.gif

as klausiau g.gif nepamenu blush2.gif as apie voke nieko neklausiau lyg ir g.gif o kokia spalva bus, fino bronza bigsmile.gif
Atsakyti