Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

man atrodo kriaukle butu galima patraukti is kampo labiau i kaire puse ir viska butu ok. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(donatada @ 2008 02 23, 16:58)
man atrodo kriaukle butu galima patraukti is kampo labiau i kaire puse ir viska butu ok. thumbup.gif

Bet tada kriauklė matysis svetainėj labai g.gif reikės pagalvot apie šitą variantą ax.gif
Atsakyti
nieko tokio kad matysis, svarbu kad nebutu apkrauta indais.
Atsakyti
QUOTE(donatada @ 2008 02 23, 16:04)
nieko tokio kad matysis, svarbu kad nebutu apkrauta indais.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Uzdesi koki vazona molini ir nebesimatys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif nors siip proporcingiau butu kampe, bet kai plausi indus, tikrai taskys kaitlente, o su jos valymu yra specifiskumo doh.gif nu cia gera dilema thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit prasau, ar galima Alno programoj apatines ir virsutines spinteles daryt skirtingu spalvu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(donatada @ 2008 02 23, 16:49)
Ir spineteles virsuj man atrodo turetu buti mazdaug vieno aukscio. kazkaip keistai ziurisi tokios skirtingos

O man kaip tik nieko - daugiau laisvės jaukumo kūrimui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shpika @ 2008 02 23, 16:16)
Sakykit prasau, ar galima Alno programoj apatines ir virsutines spinteles daryt skirtingu spalvu?  g.gif

taip, galima mirksiukas.gif
paspaudi ant spinteles kurios spalva nori pakeisti ir apacioje kur galima reguliuoti auksti yra du mygtukai, front color1 ir front color2 tai pasispaudinek juos mirksiukas.gif o spalvas gali pasirinkti sone, vienom spintelem front color1 kitom front color2 4u.gif
Atsakyti
Dute_a, aciu tau bigsmile.gif , reiks pabandyt 4u.gif

imesiu ir as pirmini varianta. gal kokiu minciu kils 4u.gif
Tik virsutiniu spinteliu plotis bus proporcingas, abu vienodi. kazi ar bus patogu atidarinet tokias dideles spinteles? g.gif . ju ilgis mazdaug 1100-1150 unsure.gif . Ukine spinta bus negili (ten slepsim katila, skaitliuka, zodziu vamzdziu raizgalyne), gylis, kaip virsutiniu spinteliu. negalim daryt jos pagal apatines spinteles, nes langas neatsidarys doh.gif . rankeneles bus ileidziamos.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shpika: 23 vasario 2008 - 16:48
QUOTE(Beiker @ 2008 02 21, 09:32)
Pagaliau ir mes turim savo baldus.
Demonstuojames  ax.gif
user posted image user posted image
user posted image

Mano virtuvė lygiai tokios pat spalvos,graži wub.gif kai bus baigta pilnai parodysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(donatada @ 2008 02 23, 16:49)
Ir spineteles virsuj man atrodo turetu buti mazdaug vieno aukscio. kazkaip keistai ziurisi tokios skirtingos

Dėl spintelių aukščio labai svarstau...Man lyg norėtųsi vienodo aukščio, bet galvoju gal ir skirtingo įdomiai žiūrėtųsi g.gif
Atsakyti
Prisipazinkint kieno si virtuve?Vis dar ieskau patikimu meistru, kurie daro tokio tipo (nelygaus pavirsiaus dureliu) virtuves;)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 23 vasario 2008 - 17:44
QUOTE(valanda @ 2008 02 23, 17:43)
Prisipazinkint kieno si virtuve?Vis dar ieskau patikimu meistru, kurie daro tokio tipo (nelygaus pavirsiaus dureliu) virtuves;)

Taigi sita virtuve as idejau,kadangi man ji patiko smile.gif nuotrauka radau viename rusu puslapyje mirksiukas.gif
Savininko Lietuvoje tikrai nerasi biggrin.gif
Atsakyti