QUOTE(donatada @ 2008 02 23, 16:58)
man atrodo kriaukle butu galima patraukti is kampo labiau i kaire puse ir viska butu ok.
Bet tada kriauklė matysis svetainėj labai reikės pagalvot apie šitą variantą
QUOTE(donatada @ 2008 02 23, 16:04)
nieko tokio kad matysis, svarbu kad nebutu apkrauta indais.
Uzdesi koki vazona molini ir nebesimatys nors siip proporcingiau butu kampe, bet kai plausi indus, tikrai taskys kaitlente, o su jos valymu yra specifiskumo nu cia gera dilema
Sakykit prasau, ar galima Alno programoj apatines ir virsutines spinteles daryt skirtingu spalvu?
QUOTE(donatada @ 2008 02 23, 16:49)
Ir spineteles virsuj man atrodo turetu buti mazdaug vieno aukscio. kazkaip keistai ziurisi tokios skirtingos
O man kaip tik nieko - daugiau laisvės jaukumo kūrimui
QUOTE(shpika @ 2008 02 23, 16:16)
Sakykit prasau, ar galima Alno programoj apatines ir virsutines spinteles daryt skirtingu spalvu?
taip, galima
paspaudi ant spinteles kurios spalva nori pakeisti ir apacioje kur galima reguliuoti auksti yra du mygtukai, front color1 ir front color2 tai pasispaudinek juos o spalvas gali pasirinkti sone, vienom spintelem front color1 kitom front color2
Dute_a, aciu tau , reiks pabandyt
imesiu ir as pirmini varianta. gal kokiu minciu kils
Tik virsutiniu spinteliu plotis bus proporcingas, abu vienodi. kazi ar bus patogu atidarinet tokias dideles spinteles? . ju ilgis mazdaug 1100-1150 . Ukine spinta bus negili (ten slepsim katila, skaitliuka, zodziu vamzdziu raizgalyne), gylis, kaip virsutiniu spinteliu. negalim daryt jos pagal apatines spinteles, nes langas neatsidarys . rankeneles bus ileidziamos.
imesiu ir as pirmini varianta. gal kokiu minciu kils
Tik virsutiniu spinteliu plotis bus proporcingas, abu vienodi. kazi ar bus patogu atidarinet tokias dideles spinteles? . ju ilgis mazdaug 1100-1150 . Ukine spinta bus negili (ten slepsim katila, skaitliuka, zodziu vamzdziu raizgalyne), gylis, kaip virsutiniu spinteliu. negalim daryt jos pagal apatines spinteles, nes langas neatsidarys . rankeneles bus ileidziamos.
QUOTE(Beiker @ 2008 02 21, 09:32)
Mano virtuvė lygiai tokios pat spalvos,graži kai bus baigta pilnai parodysiu
QUOTE(donatada @ 2008 02 23, 16:49)
Ir spineteles virsuj man atrodo turetu buti mazdaug vieno aukscio. kazkaip keistai ziurisi tokios skirtingos
Dėl spintelių aukščio labai svarstau...Man lyg norėtųsi vienodo aukščio, bet galvoju gal ir skirtingo įdomiai žiūrėtųsi
Prisipazinkint kieno si virtuve?Vis dar ieskau patikimu meistru, kurie daro tokio tipo (nelygaus pavirsiaus dureliu) virtuves;)