Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(elva @ 2008 02 22, 18:21)
išprotėjus, cia tavo virtuvė ar kažkieno kito? bigsmile.gif Labai gražus spalvų derinys! thumbup.gif Beje, kažin, čia turbūt jau medžio masyvas? g.gif Labai patinka tokia nelygi plokšte... wub.gif

aga cia medzio masyvas,as dejau uosio masyvo tai atrodo taipat thumbup.gif labai grazu,kam kisene leidzia daryti is medzio masyvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2008 02 22, 20:29)
Visos virtuvės - skirtingų žmonių skonio reikalas  mirksiukas.gif
Beje, išprotėjus, iš kur tu jas trauki  bigsmile.gif

http://www.tavonamai.lt
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2008 02 22, 20:43)
Norėčiau tokios kaip Marčėnaitės wub.gif tik įtariu tokios visur kur įmanoma dulkės kaupiasi unsure.gif
O Krivickienės tai kaip ligoninė blush2.gif

aha, man irgi Nomedos patinka, tokia - su siela. wub.gif
o Krivickienes kaip operacinis stalas, ant kurio neseniai kazka papjove ir krauja nuleido hihihi.gif
Atsakyti
o cia Semberienes
user posted image
user posted image
Atsakyti
aš vėl su prašymu patarti. Kaip manote ar tiktų virtuvėjė,kuri sujungta su svetaine ir kurioj baldai wengė plokštės su šviesiu stalviršiu,medžio masyvo stalas (šiaip tokie stalai vadinami valgomojo stalais) su tokiom pat kėdėm?Ar pavyktų priderint spalvą ir ar nebūtų nepatogu (bijos karščio ir pan.)? Gal neaiškiai aš čia klausiu,bet nesiriša mintys kažkaip.
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2008 02 22, 11:49)
as deciau kriaukle prie tos sienos, kur saldytunas stovi, o virykle ten kur 1,10, prie vitrinos. arba atvirksciai. o po tuo stogu, kur 1,50 aukstis- deciau spinteles iki virsaus. gal kiek stiklo, o gal ir be jo. siaip sunkoka is planiuko suprasti- ar tik viena ta puse stogo paleista, biski nelabai isivaizduoju. ir kas ten tie metrai- ar juos jau susiplanavus, ar ten galima iki virsaus ka statyti, ar nera lango...gal ka praleidau ax.gif
viska atidziau paziurejau ir dasilo biggrin.gif
tada deciau ten kur 1,10 ir dar prie tos sienos, kur baras. o kaip tau saldytuvas telpa i ta 150? g.gif salia jo graziai atrodytu tos spinteles iki virsaus.

labukas, kaip smagu kaip kas pataria, nes kaiop viena sugallvoju atrodo kad nesamone, arba nepasitikiu savimi doh.gif verysad.gif

truputi parasysiu smulkiau, 1,50m palepine siena ir ji tik viena , ten 1,50 ilgio su saldytuvo istatymu.ir aikstis 1,50 m. manau saldytuvas turetu nedidelis tilpti g.gif
2,20 nuo baro iki palepines sienos. o 1,00metras nuo saldytuvo iki virtinos. langu daugiau nera tik balkono durys su vitrina (jų plotos 1,50). o pie palepines sienos ar ymanoma imontuoti gartauki jei ten virykle detusi g.gif doh.gif doh.gif verysad.gif

aciu. gal dar kas turi ideju.

p.s. o kaip atrodo tos spinteles iki virsaus blush2.gif doh.gif

user posted image
Atsakyti
Kadangi čia susirenka daug merginų su fantazija, geru skoniu ir patirtim, tai labai norėčiau kokių nors patarimų gauti ar pastabų blush2.gif jei kas netingėsit pakomentuokit kas ne taip, ką galima būtų keisti g.gif

user posted image
Atsakyti
o kur kriaukle ir dujinis pavirsius? Patikslink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 02 23, 15:52)
o kur kriaukle ir dujinis pavirsius? Patikslink smile.gif

Niu kaip aš čia pamiršau surašyt tokius svarbius dalykus biggrin.gif

Kriauklė kampe, dujinis paviršius virš orkaitės.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 02 23, 14:54)
Niu kaip aš čia pamiršau surašyt tokius svarbius dalykus biggrin.gif

Kriauklė kampe, dujinis paviršius virš orkaitės.

bigsmile.gif Grazu, tik man rodos kampe stalciai trugdys spintelei, ir atvirksciai wink.gif o kokios spalvos? wub.gif
Atsakyti
Mano nuomone kriaukle ir kaitlente per arti viena kitos.
Papildyta:
Ir spineteles virsuj man atrodo turetu buti mazdaug vieno aukscio. kazkaip keistai ziurisi tokios skirtingos
Atsakyti
QUOTE(Buffy @ 2008 02 23, 16:48)
bigsmile.gif Grazu, tik man rodos kampe stalciai trugdys spintelei, ir atvirksciai wink.gif o kokios spalvos? wub.gif

Spalva dar neaiški smile.gif ačiū už pastabėlę 4u.gif

QUOTE(donatada @ 2008 02 23, 16:48)
Mano nuomone kriaukle ir kaitlente per arti viena kitos.

Tai, kad nelabai kaip yra juos toliau vieną nuo kito padaryti...labai mažai erdvės sad.gif
Atsakyti