Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Jolyte @ 2008 02 21, 20:19)
Nors , antra vertus, nevisus gi indus su indaplove plaunam.

aš plaunu absoliučiai visus indus, užsipirkau papildomą komplektą indų, įrankių ir indų nepritrūksta, per kokias tris dienas užpildau pilną, tada plaunu, plaunu ir skardas ir keptuvę ir puodus ir slokėlius jei reikia ir taurės ir viską viską
išplauna labai gražiai, labai patenkinta šiuo pirkiniu
indai ir įrankiai net girgžda nuo švaros kai juos dėlioju į stalčius, visi stalčiai šalia indaplovės, tik taurės aukščiau

QUOTE(jova @ 2008 02 21, 20:38)
as irgi siuo metu sprendziu dilema: ar kriaukle deti prie lango ir laikyti indus stalciuose ar daryti kriaukle kampe ir daryti spintele virs jos g.gif

kampe kriauklė sako nepatogu
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2008 02 22, 15:38)
aš plaunu absoliučiai visus indus, užsipirkau papildomą komplektą indų, įrankių ir indų nepritrūksta, per kokias tris dienas užpildau pilną, tada plaunu, plaunu ir skardas ir keptuvę ir puodus ir slokėlius jei reikia ir taurės ir viską viską
išplauna labai gražiai, labai patenkinta šiuo pirkiniu
indai ir įrankiai net girgžda nuo švaros kai juos dėlioju į stalčius, visi stalčiai šalia indaplovės, tik taurės aukščiau
kampe kriauklė sako nepatogu

o per tas tris dienas gi indai stipriai pridziuna g.gif vistiek gerai isplauna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 02 22, 15:59)
o per tas tris dienas gi indai stipriai pridziuna g.gif vistiek gerai isplauna bigsmile.gif

yra funkcija lietutis jeigu jau matau, kad vakar sudėti indai, pridžiūvo, tai nustatau tą apipurškimą, paskui dar dadedu indų ir viskas super thumbup.gif
Papildyta:
dar gali ir kvapas atsirasti ilgiau laikant indus indaplovėje, bet yra specialių kvapukų į indaploves thumbup.gif atsidarius indaplovę padvelkia malonus kvapas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
AŠA, nebūtina tos spintos daryti. O apšvietimo tikrai pakaktų nuo bariuko sienelės. Na, neįkalbinėju, tačiau jei patinka idėja, ją įmanoma pritaikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2008 02 22, 16:10)
AŠA, nebūtina tos spintos daryti. O apšvietimo tikrai pakaktų nuo bariuko sienelės. Na, neįkalbinėju, tačiau jei patinka idėja, ją įmanoma pritaikyti  mirksiukas.gif

kalbi kaip mano vyras lotuliukas.gif jam irgi spintos nereik schmoll.gif o as jaudinuosi, kur viska sudesiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 02 22, 17:19)
kalbi kaip mano vyras  lotuliukas.gif jam irgi spintos nereik schmoll.gif o as jaudinuosi, kur viska sudesiu  tongue.gif

ups lotuliukas.gif O jam patiko tas bariukas?
Atsakyti
aha, patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2008 02 22, 14:11)
Įdedu žadėtajį bariuką iš "Mūsų namų" (tik skanavimo kokybė prasta - neturėjau laiko redagavimams  doh.gif):
user posted image
user posted image

thumbup.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif vaaaaaaaa, as apie sita varijanta snekejau savo barui, tik as ji zurnale maciau , ir zadejau perfotkint thumbup.gif aciu uz parodyma, as jau uzsisakiau sita dali savao barui, kad nebutu toks plikas wub.gif
Atsakyti
Idedu fotkiu

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 02 22, 17:57)
Idedu fotkiu

user posted image

user posted image

išprotėjus, cia tavo virtuvė ar kažkieno kito? bigsmile.gif Labai gražus spalvų derinys! thumbup.gif Beje, kažin, čia turbūt jau medžio masyvas? g.gif Labai patinka tokia nelygi plokšte... wub.gif
Atsakyti
kaip grazu wub.gif kur dareisi smile.gif kiek kainavo smile.gif nes ir manes likimas toks laukia tongue.gif as ir tokiu spalvu noriu smile.gif o per kik laiko padre smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2008 02 22, 18:21)
išprotėjus, cia tavo virtuvė ar kažkieno kito?

Ne, cia ne mano ax.gif
Savo virtuve jau dejau kazkada irnesakyk.gif
Atsakyti