Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(vaileta @ 2008 02 22, 07:39)

Dovis, is kur gavai toki pavyzduka, kur paskutini ikelei? gal zinai kur butu galima nusipirkti toki? Bet jei pardavineja, tai matyt yra numate kad vedintusi indai ir kad niekas ten nepelytu...

vat ir man atrodo, kad viskas turetu buti apgalvota del vedinimosi nesvarbu ar tai butu stalcius ar pakabinama spintele
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 02 21, 20:34)
mano virtuves  patalpos planelis šioks toks, gal ka patarsi kur virykle ir kriaukle statyti. gal kas kokia ideja. vietos labai nedaug.  verysad.gif
user posted image

as deciau kriaukle prie tos sienos, kur saldytunas stovi, o virykle ten kur 1,10, prie vitrinos. arba atvirksciai. o po tuo stogu, kur 1,50 aukstis- deciau spinteles iki virsaus. gal kiek stiklo, o gal ir be jo. siaip sunkoka is planiuko suprasti- ar tik viena ta puse stogo paleista, biski nelabai isivaizduoju. ir kas ten tie metrai- ar juos jau susiplanavus, ar ten galima iki virsaus ka statyti, ar nera lango...gal ka praleidau ax.gif
viska atidziau paziurejau ir dasilo biggrin.gif
tada deciau ten kur 1,10 ir dar prie tos sienos, kur baras. o kaip tau saldytuvas telpa i ta 150? g.gif salia jo graziai atrodytu tos spinteles iki virsaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almuka: 22 vasario 2008 - 09:54
www.fotofabrikas.lt/paslaugos-56.html+stiklines+plyteles&hl=lt&ct=clnk&cd=1&gl=lt

sitame puslapyje kalbama apie stiklines plyteles. Manau, kad galima tarp spinteliu pakabinamu ir pastatomu tokias deti. Grazu, originalu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 02 22, 10:14)
www.fotofabrikas.lt/paslaugos-56.html+stiklines+plyteles&hl=lt&ct=clnk&cd=1&gl=lt

sitame puslapyje kalbama apie stiklines plyteles. Manau, kad galima tarp spinteliu pakabinamu ir pastatomu tokias deti. Grazu, originalu. ax.gif

man puslapiuko neatidaro sad.gif
bet apie stiklines plyteles girdėjau, kad jas priklijuoti sunku, tiksliau rasti tinkamus klijus... pažįstami sakė už juos daugiau nei už plyteles sumokėjo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 02 22, 09:14)

visai nieko ideja, pvz kad ir tas pacias aguonas perkelti ant situ stikliniu plyteliu, arba jas daryti tik kaip dekoru dali
Atsakyti
Įdedu žadėtajį bariuką iš "Mūsų namų" (tik skanavimo kokybė prasta - neturėjau laiko redagavimams doh.gif):
user posted image
user posted image

Atsakyti
man irgi sis variantas patiko, be to, gerai isnaudota erdve - sone spinteles padarytos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l-aura: 22 vasario 2008 - 14:34
QUOTE(l-aura @ 2008 02 22, 15:32)
maciau ir as si varianta, man patiko, gerai isnaudota erdve - sone spinteles padarytos  thumbup.gif

Aga, man irgi labai patiko. Todėl ir pasiūliau. Ir gražu, ir funkcionalu thumbup.gif Beje, ir pati virtuvė nebloga. Panašias spalvas žadu rinktis, tik plyteles ant sienų kokias kitokias.
Atsakyti
super thumbup.gif bet reikia erdvės sad.gif juk reik praėjimui bent 50 cm palikt, spintai koks 50 cm, tai tik varganas metras liktų stalui cry.gif
P.S. o baras be savo apšvietimo g.gif
Atsakyti
Straipsnyje apie fototapetus radau tokį dalyką:
"Sienelę tarp stalviršio ir viršutinių spintelių, kuri paprastai klijuojama plytelėmis, taip pat sėkmingai galima uždengti fototapetu. Tiesa, jį reikės padengti specialia apsauga nuo drėgmės."
Ar ką nors girdėjote apie tai? g.gif
Atsakyti
bandysiu ikalbinet MB tokiam variantui, kad vietos reikia tai tikrai, mes isgriove siena gavom 2,60 cm barui, tai toks tikrai per ilgas, gerai butu isnaudot erdve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2008 02 22, 15:14)
bandysiu ikalbinet MB tokiam variantui, kad vietos reikia tai tikrai, mes isgriove siena gavom 2,60 cm barui, tai toks tikrai per ilgas, gerai butu isnaudot erdve  biggrin.gif

tada toks variantas thumbup.gif o aš mąstysiu g.gif
Atsakyti