AŠA, dėl bariuko galiu mestelti įdėją - vasario mėnesio "Mano namuose" (žurnale) yra neblogo baro pavyzdys. Kaip tik atsiverčiau puslapį pažiūrėt - 56-57 pusl. Kokiam prekybos centre gali užmesti akį
Projektas toks - baras prie sienos ant stiklinių lentynėlių, yra dėtas matinis stiklas, už kurio įrengtas apšvietimas. Beje, pakankamai gerai išnaudota erdvė. Šalia įrengta dar ir spinta. Žodžiu, sunku aprašyti reikia pamatyti. Jei turėsiu laiko, pasistengsiu nuskanuot ir įdėt į SM per rytojų ar porytojų. Tačiau, jei nekantru, užmesk akį pačiam žurnale
QUOTE(Diax @ 2008 02 21, 21:52)
AŠA, dėl bariuko galiu mestelti įdėją - vasario mėnesio "Mano namuose" (žurnale) yra neblogo baro pavyzdys. Kaip tik atsiverčiau puslapį pažiūrėt - 56-57 pusl. Kokiam prekybos centre gali užmesti akį
Projektas toks - baras prie sienos ant stiklinių lentynėlių, yra dėtas matinis stiklas, už kurio įrengtas apšvietimas. Beje, pakankamai gerai išnaudota erdvė. Šalia įrengta dar ir spinta. Žodžiu, sunku aprašyti reikia pamatyti. Jei turėsiu laiko, pasistengsiu nuskanuot ir įdėt į SM per rytojų ar porytojų. Tačiau, jei nekantru, užmesk akį pačiam žurnale
AČIŪ bandysiu ryt į prekybcentrį kokį nulėkt
iš pasakojimo toks įspūdis, kad sėdėdama už jo žiūri į sieną na, aišku, nemačius negali pasakyt
o aš pabandysiu vaizdžiai nupasakot mums likusią erdvę... žodžiu, virtuvės durys ir langas priešais, vidury kambario, kambarys 3,25x 2,85
palei siena 3,25 stoves 2,95 ilgio virtuvinis (desinej pusej ziurint nuo duru), kairej pusej buvo sienine spinta, ja isgriovem ir ten istatysim saldytuva, tokiau eina 31 cm plocio ir 1 m ilgio ventiliacijos sahta (lygiagreciai saldytuvui), o uz jos lieka 1m plocio ir 2,1 ilgio tuscia erdve, kur ir galvojam statyt bara...
Kazkas cia klause kokia furnitura rinktis Blum ar Hettich. Ka gi, mums mano tevas (jis jau virs 20 mt dirba su virtuvem) pasiule rinktis italu firmos FGV furnitura (konkreciai pirkom sios firmos PRIME guolinius begelius (su stabdziais ir t.t.), stalciu paaukstinimus (matinio stiklo - jie nerealus), lankstus ir t.t.). Jie pigesni nei Blum'o, bet kokybe nenusileidzia (turim Blum'o kitoj virtuvej, tad galim palygint). FGV pasirinkimas didelis - stalciu, begeliu, karuseliu ir t.t. Viska pirkom Brasoj. Nesutinku, kad kainos ten lb uzkeltos - taikomos zymios nuolaidos imant 3 ir daugiau daiktu (vienos rusies). Toj pacioj Brasoj pirkom ir durelius i pakabinamas spinteles - matinio stiklo. Tai ir visai nebrangiai mokejom.
Ir dar, pagaliau mums sumontavo stalvirsi! Tai virtuve kaip jau ir turime, tik dar jos nefotkinsiu - laukiu kol bus paklijuotos plyteles ir tada ja atiduosiu jusu teismui
Ir dar, pagaliau mums sumontavo stalvirsi! Tai virtuve kaip jau ir turime, tik dar jos nefotkinsiu - laukiu kol bus paklijuotos plyteles ir tada ja atiduosiu jusu teismui
QUOTE(jova @ 2008 02 21, 21:38)
as irgi siuo metu sprendziu dilema: ar kriaukle deti prie lango ir laikyti indus stalciuose ar daryti kriaukle kampe ir daryti spintele virs jos
idomu ar tikrai patogu tie stalciai indam...
idomu ar tikrai patogu tie stalciai indam...
mano sena svajone-kriaukle prie lango
QUOTE(Jolyte @ 2008 02 22, 00:21)
mano sena svajone-kriaukle prie lango
gal kas galit pagelbeti kaip ikelti cia planiuka, kad galetumet pakritikuoti
Jova, nu va ir cia merginos apie stalcius plepa Parodyk pakeista varianta.
tai i musu namucius idek Idomu pamatyti tuos pakeitimus.
Cia dar viena ideja apie indus stalciuose
Oi mamytes, ir man ta pati problema, suplanave plautuve ties langu ir nezinau kur deti indus... As buvau numaciusi deti stalciuje apacioj, bet vakar buvau nuvaziavusi pas Hettich atstovus draugystes gatvej, jie nepatare, sake, kad pelys, nesivedins... pasimeciau visiskai... indaplovei vieta numatyta, bet visada su ja neplausiu indu...
Dovis, is kur gavai toki pavyzduka, kur paskutini ikelei? gal zinai kur butu galima nusipirkti toki? Bet jei pardavineja, tai matyt yra numate kad vedintusi indai ir kad niekas ten nepelytu...
Dovis, is kur gavai toki pavyzduka, kur paskutini ikelei? gal zinai kur butu galima nusipirkti toki? Bet jei pardavineja, tai matyt yra numate kad vedintusi indai ir kad niekas ten nepelytu...
QUOTE(SweetTalk @ 2008 02 21, 23:19)
Kazkas cia klause kokia furnitura rinktis Blum ar Hettich. Ka gi, mums mano tevas (jis jau virs 20 mt dirba su virtuvem) pasiule rinktis italu firmos FGV furnitura (konkreciai pirkom sios firmos PRIME guolinius begelius (su stabdziais ir t.t.), stalciu paaukstinimus (matinio stiklo - jie nerealus), lankstus ir t.t.). Jie pigesni nei Blum'o, bet kokybe nenusileidzia (turim Blum'o kitoj virtuvej, tad galim palygint). FGV pasirinkimas didelis - stalciu, begeliu, karuseliu ir t.t. Viska pirkom Brasoj. Nesutinku, kad kainos ten lb uzkeltos - taikomos zymios nuolaidos imant 3 ir daugiau daiktu (vienos rusies). Toj pacioj Brasoj pirkom ir durelius i pakabinamas spinteles - matinio stiklo. Tai ir visai nebrangiai mokejom.
labai idomu.nes nebuvau girdejusi apie tokio gamintojo furnitura.reikia isidemeti.