Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimas

QUOTE(Rufi @ 2008 10 06, 14:22)
Sveikutes, noreciau jusu patarimo blush2.gif

Turiu daug nuotrauku, kuriose yra daug nereikalingu elementu, juos kuo puikiausiai pavyksta pasalinti nukirpus su microsoft office nuotrauku redagavimo programa, bet tokia nuotrauka atspausdinus, tiksliau padarius popierine kopija atrodo tai per ilga, tai per stora ir matosi baltas krastas doh.gif Tiksliau nuotrauka nebetenka staciakampio formos.
Tikiuosi supratote, ka noriu pasakyti. g.gif 

Gal galite patarti su kokia programa ar kaip tokias apkarpytas apdoroti, kad po to gautusi normalios nuotraukos?

Picaso programėlė yra nemokama ja galima parsisiust, ir ten yra nuotraukų "formavimas" pagal formatus 10x15 ir pan, ten taip pat akiu raudonuma galima nuimt ax.gif
Atsakyti
Sveikos, man reiketu gauti photoshopa. maciau linkomanijoj ju yra, tik kaip zinoti kuri siustis, ir kuris veiks?
ir jei turit tai kur gavot? ir koki turit?
Atsakyti
Labuka mergaitės 4u.gif prašau pagalbos, iš mokančių rusiškai blush2.gif aš radau pamokytę odai pataisyt, bet ten taip neaiškiai parašyta g.gif Gal pagelbėsit kuri ir parašysit, kaip čia maždaug pagal žingsniukus reikia daryt ? ax.gif 4u.gif
http://www.photoshop...hp?rub=3&id=364
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redziukas: 31 spalio 2008 - 22:03
radau tokia pamokele apie smooth skin, tik atrodo kad reikia parsisiusti g.gif
na gal kas iseis: http://www.cgtutoria...op/Smooth_Skins

radau geresni varianta (angliskai) bet parodyta video kaip apdirbti nuotraukas
http://www.pictureso...478:Video:77387
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CHOCOLADE*: 01 lapkričio 2008 - 18:56
wa cia galit ismokt radikaliai pakeist savo akiu spalva ;] pasinaudosit?
Atsakyti
YouTube galima surast daug video su photoshop pamokom smile.gif
Atsakyti
Reik pagalbos: man reik nuotraukoje istrinti viena uzrasa ir vietoj jo uzrasyti kita, toje vietoje kur rasysiu fonas baltas,taip kad neliks skyles mirksiukas.gif bet reikalas tame kad man ta teksta reik uzrasyti truputi pakreipta,ne visai tiesiai.Gal galit patart kaip tai padaryt?nes paint tik tiesiai leidzia rasyt,parsisiunciau picasa ir photofilter programas bet nerandu kaip tai padaryt:oh
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 01 03, 14:15)
Reik pagalbos: man reik nuotraukoje istrinti viena uzrasa ir vietoj jo uzrasyti kita, toje vietoje kur rasysiu fonas baltas,taip kad neliks skyles mirksiukas.gif  bet reikalas tame kad man ta teksta reik uzrasyti truputi pakreipta,ne visai tiesiai.Gal galit patart kaip tai padaryt?nes paint tik tiesiai leidzia rasyt,parsisiunciau picasa ir photofilter programas bet nerandu kaip tai padaryt:oh

as turiu Photoscape ir Photoshop, tai istrinu tokiu atveju su Photoshop trintuku, o su Photoscape galima uzrasa ir pasukioti mirksiukas.gif kai parasai, aplink buna toks remelis, ir virsuj rodyklyte, ja pasukiojus uzrasas pakrypsta 4u.gif
Papildyta:
dar daug geru lietuvisku pamoku rasite cia: http://www.studijuok...hp?typ=12&uid=0 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 01 03, 15:15)
Reik pagalbos: man reik nuotraukoje istrinti viena uzrasa ir vietoj jo uzrasyti kita, toje vietoje kur rasysiu fonas baltas,taip kad neliks skyles mirksiukas.gif  bet reikalas tame kad man ta teksta reik uzrasyti truputi pakreipta,ne visai tiesiai.Gal galit patart kaip tai padaryt?nes paint tik tiesiai leidzia rasyt,parsisiunciau picasa ir photofilter programas bet nerandu kaip tai padaryt:oh

Tai jei Picasa parsisiuntei, tai matyt naujausią, 3-ią, o tenais juk jau yra funkcija (pagrindiniuose taisymuose) kad užrašyti tekstą, taip pat ir sukioti jį kaip tik nori.
Atsakyti
Labuka 4u.gif Jei kam nors reiktų turiu "Photoshop Vaizdžiai" knygą, nuskanuotą blush2.gif Ten yra daug įvairiausių pamokų, nuo to, kaip pradėti naudotis, iki nuotraukų ir savo asmeninių efektų kurimo thumbup.gif Jei kam reiktų parašykit į až, atsiųsiu per skype bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip sumazinti nuotrauka iki 1 MB? Ar reikia kokios programos?
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2009 01 06, 22:03)
Kaip sumazinti nuotrauka iki 1 MB? Ar reikia kokios programos?

programu yra ivairiu. Galima naudoti ta pati photoshopa bet kuria versija.
edit->image size, skyrelyje

Atsakyti