Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimas

Liepsnele, o kaip raudonas akis nuimti? Labai aktualu. Aš tai visose nuotraukose, kurios darytos ne lauke, esu didelėm raudonom akim doh.gif Labai gadina nuotrauką.
Ačiū už atsakymą
Atsakyti
QUOTE(Lapkritė @ 2005 08 31, 15:04)
Liepsnele, o kaip raudonas akis nuimti? Labai aktualu. Aš tai visose nuotraukose, kurios darytos ne lauke, esu didelėm raudonom akim  doh.gif Labai gadina nuotrauką.
Ačiū už atsakymą

man irgi tai dažna bėda. Manau, rimtesnėse programose visose turi būt, bet konkrečiai žinau, kur yra Microsoft Office Picture Manager - pasirenki PICTURE - RED EYE REMOVAL ir spaudi ant to raudonumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2005 08 31, 16:15)
man irgi tai dažna bėda. Manau, rimtesnėse programose visose turi būt, bet konkrečiai žinau, kur yra Microsoft Office Picture Manager - pasirenki PICTURE - RED EYE REMOVAL ir spaudi ant to raudonumo  4u.gif

O kaip ta pacia programa "apkarpyti" nuotrauka? Bandziau ivairiais budais, bet kazkodel neveikia..
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 04 01, 15:46)
O kaip ta pacia programa "apkarpyti" nuotrauka? Bandziau ivairiais budais, bet kazkodel neveikia..

Kai atsidarai tą programą jau su nuotrauka,spaudi Edit Pictures, tada Crop ir tada jau su pelyte nutempi kraštus iki tiek kiek reikia nukirpti is visų šonų arba dešiniam šone laukeliuose įrasai kiek nori,kad nukirptų.Poto spaudi Ok ir išeinant įseivini (uždarant,išmeta lentelę,There are changes that have not been saved,joje spaudi save).Na lyg ir viskas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2005 06 16, 15:09)
Negąsdink  blink.gif labai tikiuosi, kad čia ne "nauja mada" pasikeitus technines galimybes ar dar ką... Jie lyg Pramonės pr. Maximos "Fuji" daro (Kaune), tik sako pasakyt reikia, kad jie pasižiūrėtų dėl to formato. Kartą padarė kiek kitokio formato, bet vis tiek...be jokių juostų. Na kitą savaitę (pabaigoj) gal patys darysim, tai matysim.  unsure.gif Ir pas mane va net dabar ant sienos kabo didelė nuotrauka kiek anksčiau daryta...be jokių kraštų  unsure.gif
Jaučiuos kaip iš mėnulio nukritus su tokiom kalbom laugh.gif

Jei nuotrauka vienur padaryta be baltų kraštų, o kitur su, tai toje be baltų kraštų yra nepilna nuotruka o apkarpyta bičiuko kuris daro nuotraukas. Su baltais kraštais nuotrauka orginali įtalpinta į nuotraukos formatą. Prieš darant nuotraukas rei su fotolaboratorijos darbuotojais pakalbėt ko norit ar orginalo, ar pagal juos apkarpytos nuotraukos?
Atsakyti
Sveikos, parašykit man žaliai kaip parsisiust ta RedEye programele ka spausti iš pradžiu blush2.gif
Atsakyti
Nuimti raudonas akis,otaip pat atlikti daugybe funkciju koreguojant nuotraukas ,.galima naudojant nemokama programele is "Google" - Picasa2
Atsakyti
Na nezinau, bet kaip su tavo red eyes programele nuimt raudonas akis??? Tiesiog spaudyt ant akie kairiu peles mygtuku??? ax.gif blush2.gif 4u.gif blink.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
CompuPic Pro nuima smile.gif ten yra speciali funkcija. tereikia paspausti ant akių su specialių žymekliu ir pasikeičia spalva. Bet aš daryčiau su Photoshopu smile.gif
Atsakyti
Sveiki, kadangi kompiuteriuose nedaug ka teismanau, gal padesit doh.gif
Ar imanoma sumazinti foto? kad ji "uzimtu" maziau vietos? ax.gif
ir jei imanoma, tai kaip tai padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2007 08 11, 20:43)
Sveiki, kadangi kompiuteriuose nedaug ka teismanau, gal padesit  doh.gif
Ar imanoma sumazinti foto? kad ji "uzimtu" maziau vietos?  ax.gif
ir jei imanoma, tai kaip tai padaryti?

Gali su Microsoft Office Picture Manager. Spaudi Compress Pictures
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 08 11, 23:46)