Liepsnele, o kaip raudonas akis nuimti? Labai aktualu. Aš tai visose nuotraukose, kurios darytos ne lauke, esu didelėm raudonom akim Labai gadina nuotrauką.
Ačiū už atsakymą
QUOTE(Lapkritė @ 2005 08 31, 15:04)
Liepsnele, o kaip raudonas akis nuimti? Labai aktualu. Aš tai visose nuotraukose, kurios darytos ne lauke, esu didelėm raudonom akim Labai gadina nuotrauką.
Ačiū už atsakymą
Ačiū už atsakymą
man irgi tai dažna bėda. Manau, rimtesnėse programose visose turi būt, bet konkrečiai žinau, kur yra Microsoft Office Picture Manager - pasirenki PICTURE - RED EYE REMOVAL ir spaudi ant to raudonumo
QUOTE(liepsnele @ 2005 08 31, 16:15)
man irgi tai dažna bėda. Manau, rimtesnėse programose visose turi būt, bet konkrečiai žinau, kur yra Microsoft Office Picture Manager - pasirenki PICTURE - RED EYE REMOVAL ir spaudi ant to raudonumo
O kaip ta pacia programa "apkarpyti" nuotrauka? Bandziau ivairiais budais, bet kazkodel neveikia..
QUOTE(Viktuteee @ 2006 04 01, 15:46)
O kaip ta pacia programa "apkarpyti" nuotrauka? Bandziau ivairiais budais, bet kazkodel neveikia..
Kai atsidarai tą programą jau su nuotrauka,spaudi Edit Pictures, tada Crop ir tada jau su pelyte nutempi kraštus iki tiek kiek reikia nukirpti is visų šonų arba dešiniam šone laukeliuose įrasai kiek nori,kad nukirptų.Poto spaudi Ok ir išeinant įseivini (uždarant,išmeta lentelę,There are changes that have not been saved,joje spaudi save).Na lyg ir viskas.
QUOTE(Patieška @ 2005 06 16, 15:09)
Negąsdink labai tikiuosi, kad čia ne "nauja mada" pasikeitus technines galimybes ar dar ką... Jie lyg Pramonės pr. Maximos "Fuji" daro (Kaune), tik sako pasakyt reikia, kad jie pasižiūrėtų dėl to formato. Kartą padarė kiek kitokio formato, bet vis tiek...be jokių juostų. Na kitą savaitę (pabaigoj) gal patys darysim, tai matysim. Ir pas mane va net dabar ant sienos kabo didelė nuotrauka kiek anksčiau daryta...be jokių kraštų
Jaučiuos kaip iš mėnulio nukritus su tokiom kalbom
Jaučiuos kaip iš mėnulio nukritus su tokiom kalbom
Jei nuotrauka vienur padaryta be baltų kraštų, o kitur su, tai toje be baltų kraštų yra nepilna nuotruka o apkarpyta bičiuko kuris daro nuotraukas. Su baltais kraštais nuotrauka orginali įtalpinta į nuotraukos formatą. Prieš darant nuotraukas rei su fotolaboratorijos darbuotojais pakalbėt ko norit ar orginalo, ar pagal juos apkarpytos nuotraukos?
Sveikos, parašykit man žaliai kaip parsisiust ta RedEye programele ka spausti iš pradžiu
Nuimti raudonas akis,otaip pat atlikti daugybe funkciju koreguojant nuotraukas ,.galima naudojant nemokama programele is "Google" - Picasa2
CompuPic Pro nuima ten yra speciali funkcija. tereikia paspausti ant akių su specialių žymekliu ir pasikeičia spalva. Bet aš daryčiau su Photoshopu
Sveiki, kadangi kompiuteriuose nedaug ka teismanau, gal padesit
Ar imanoma sumazinti foto? kad ji "uzimtu" maziau vietos?
ir jei imanoma, tai kaip tai padaryti?
QUOTE(Twiggy @ 2007 08 11, 20:43)
Sveiki, kadangi kompiuteriuose nedaug ka teismanau, gal padesit
Gali su Microsoft Office Picture Manager. Spaudi Compress Pictures
QUOTE(zuasta @ 2007 08 11, 23:46)
Aciu, pavyko!!