Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimas

QUOTE(Irmavi @ 2011 12 10, 21:37)
daugiau paskaitykit ir pažiūrėkit youtubėj apie PHOTOSHOP ACTIONS, suprasite paskirtį ir kaip ten viskas daroma...
.atn failiukas talpinamas prie actions failų, tada paleidžiamas F9 (actions) funkcija.
dėl blizgesių- kiekvienai nuotraukai sava prieiga reikalinga- reik žiūrėti kas tam atvejui gali padėti, o kaip bendro panaikinimo..-na gal ir yra, nžn...geriau individualus priėjimas...

Supratau! Dekuj wink.gif
Tik dar klausimas - kaip ikelti ta failiuka i PS ?

Del blizgesio - pvz., per kokia funkcija nuimti pedkelniu blizgesi?
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2011 12 10, 19:58)
Supratau! Dekuj wink.gif
Tik dar klausimas - kaip ikelti ta failiuka i PS ?

Del blizgesio - pvz., per kokia funkcija nuimti pedkelniu blizgesi?

c/program files/adobe/adobe photoshop cs../presets/actions
---del bizgesio- reik matyt foto,tada galvot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 10 gruodžio 2011 - 20:42
Sveiki,

ar kas galetu skubiai padeti,
man reiketu ant paveiksliuko ideti teksta, Worde, bet kazkaip nesigauna schmoll.gif

gal kam galeciau atsiusti i pasta ir padarytumes, arba man paaiskinkyt, nes per ta suniuka nieko nesiagauna.

Aciu
Atsakyti
siuskit man i az
Atsakyti
Merginos, gal kuri esat mokinusis pagal Ambrazienes ir Smolinsko knyga apie Photoshop'a? Tureciau klausimu apie viena man neaisku pratima g.gif

Esme ta, kad nelabai supratau kaip kopijuoti filtra g.gif nors atrodo ir atidziai viska skaiciau ir bandziau.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 12 21, 15:25)
Merginos, gal kuri esat mokinusis pagal Ambrazienes ir Smolinsko knyga apie Photoshop'a? Tureciau klausimu apie viena man neaisku pratima  g.gif

Esme ta, kad nelabai supratau kaip kopijuoti filtra   g.gif nors atrodo ir atidziai viska skaiciau ir bandziau.

...nu jo...čia dėl knygos... smile.gif pasirodo Lietuvoje specų yra--- na na... biggrin.gif
o dėl pačio klausimo---parašykit man AŽ- manau, be eterio teršimo kaip nors susitvarkysim..,. 4u.gif

p.s. aš, aišku ne prieš p. Ambrazienę ar p. Smolskį, tačiau, man vaidenas, kad ten kvepia KIČU smile.gif
Jei, p. autoriai kiek pabendrautų DEVIANART forume su "nekompetentingais" asmenimis, -manau atšoktų idėja leist knygą smile.gif -ten kiekvienas (vos ne) nušluostytų mūsų autoriams nosį...
, na, čia mano mintys apie LT fotošopą, - nors tikrai žinau, kad turime gerų kresliukų (ir net tarptautinio lygio),- bet viena- jie DIRBA, o knygų NERAŠO smile.gif
kažkaip taip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 21 gruodžio 2011 - 16:06
O kuom bloga sita knyga? blink.gif as kai pradedancioji, tai nusipirkau ka radau ir bandau mokytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 12 21, 15:59)
O kuom bloga sita knyga?  blink.gif as kai pradedancioji, tai nusipirkau ka radau ir bandau mokytis  biggrin.gif

atsakymas - aukščiau...
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2011 12 21, 15:55)
p.s. aš, aišku ne prieš p. Ambrazienę ar p. Smolskį, tačiau, man  vaidenas, kad ten kvepia KIČU  smile.gif

uf huh.gif as gal nesigilinsiu daug i tai... parasiau jums klausima AZ 4u.gif
Atsakyti
mokytis iš knygų (tuo labiau- lietuviško vertimo)- sau kenkimas...kiek kažkada bandžiau- beviltiška...
Yra daug forumų ar tinklalapių, net tas pats Youtube su videopamokom- kur kas geriau mokslams...reik tik nepatingėti paieškoti norimų pamokų...
Čia mano nuomonė tokia...
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2011 12 22, 10:56)
mokytis iš knygų (tuo labiau- lietuviško vertimo)- sau kenkimas...kiek kažkada bandžiau- beviltiška...
Yra daug forumų ar tinklalapių, net tas pats Youtube su videopamokom- kur kas geriau mokslams...reik tik nepatingėti paieškoti norimų pamokų...
Čia mano nuomonė tokia...

Jau supratau ta uzduoti smile.gif ten praso labai paprasto dalyko tik labai neaiskiai tongue.gif
Papildyta:
Reiktu man per youtube anglu k. pasieskot mokslu.
Atsakyti
Mergaites, o kaip apkirpti nuotrauka, kad nenukentetu foto kokybe? g.gif
Atsakyti