Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimas

Sveiki, keletą foto mažinau per paint. O dabar žiūriu visos mano foto esančios kompe atsidaro per paint doh.gif Ką jau pridirbau, kaip atstatyti į pradinę padėtį? blush2.gif Dėkui 4u.gif
Atsakyti
sveikutes. gal kartais kuri naudojat programele Shape Collage? ji yra nemokama, bet kai padaro visa vaizda ant nuotraukos lieka ju vandens zenklas. gal zinot vaistuka kuriuo galeciau ta vandens zenkla panaikinti? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Can @ 2011 07 25, 00:44)
gal zinot kokia "lengva" programyte su kuria galima uzdeti logotipus ant nuotrauku ?

tikrai puiki ir nemokama programa Magic Photo Editor. net mano mama moka ja naudotis thumbup.gif
Atsakyti
o gal zinote kaip photoshopu daryti koliazus?
parsisiunciau kazkokiu koliazu remelius, bet nezinau kaip juos ikelti i photoshopa... ir kaip ta pradeti?... blush2.gif

gal galite kas patarti?
Atsakyti
Labukas,

Nezinau ar cia pataikiau, bet turiu tokia beda blush2.gif Ar kaip nors imanoma issisaugoti foto is Picasa web albumu padidinta nuotrauku varianta. Man reiktu atsispausdinti o kai spaudinu isaugota mazaji varijanta jis buna neryskus doh.gif
Arba gal yra koks nesudetingas budas tas foto paryskinti g.gif Na gal kas suprato mane ir man pagelbes blush2.gif
Atsakyti
Sveiki gal kas pasakytų kaip padaryti šitokį slaidą gif ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 08 25, 11:57)

Su Photoscape mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 08 24, 09:13)
Labukas,

Nezinau ar cia pataikiau, bet turiu tokia beda  blush2.gif  Ar kaip nors imanoma issisaugoti foto is Picasa web albumu padidinta nuotrauku varianta. Man reiktu atsispausdinti o kai spaudinu isaugota mazaji varijanta jis buna neryskus  doh.gif 
Arba gal yra koks nesudetingas budas tas foto paryskinti  g.gif  Na gal kas suprato mane ir man pagelbes  blush2.gif

jei nuotrauka į Picasa web yra įkelta mažo formato tai jau nieko nepakeisi ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2011 07 31, 18:38)
tikrai puiki ir nemokama programa Magic Photo Editor. net mano mama moka ja naudotis  thumbup.gif

Man tai ji per paprasta ir labai mažai funkcijų. Jei įkeli nuotrauką kaip backdrop, tai iškreipia vaizdą... prailgina į viršų, arba šonus... Kokia programa būtų galima nuotraukai suteikti kitokį atspalvį?
Atsakyti
Noise Ninja 2.3.2 for Adobe Photoshop
user posted image

Noise Ninja is the most effective and productive solution for removing noise and grain from digital photographs and scanned film images. It is a must-have tool for anyone shooting in low-light or fast-action situations - including news, sports, wedding, and event coverage - where high ISO photography is required and the resulting noise compromises the image.

Noise Ninja often yields a two-stop improvement in effective image quality, while preserving important image detail. In addition, it can produce cleaner, smoother enlargements from low-ISO images.

Noise.Ninja.rar - 6.1 Mb
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrine: 15 rugsėjo 2011 - 10:12
Topaz DeNoise 5.0.0 for Windows
user posted image
Topaz DeNoise is a new and highly effective way to remove digital image noise.

It utilizes very recent developments in noise reduction technology that focuses on removing the most noise while preserving the most image detail. The extraordinary noise reduction and detail retention capabilities of Topaz DeNoise help photographers realize their artistic vision without worrying about technical details likeimage noise. Topaz DeNoise’s unique noise reduction technology examines the entire image to help determine the difference between noise and detail in a photo.

Low-light no-flash photography is notorious for having severe noise problems even with high-end cameras. Topaz DeNoise solves this problem by providing a complete noise elimination solution that still preserves every single detail.

Parssisiusti

Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 08 25, 12:57)
user posted image

Galima labai lengvai padaryti ir su Photoshop'u smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Yra tokia ZapGrab programele foto iskirpimui? Gal patartumet is kur nemokama gaut,
arba kokia panasia pasiulyt galit?

g.gif
Atsakyti