Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimas

Net nežinau kur klaust. Noriu prisegti foto per browse, bet pirmiau ją reikia sumažint. Foto turiu savo kompe. Padėkit prašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2011 06 09, 21:10)
Net nežinau kur klaust. Noriu prisegti foto per browse, bet pirmiau ją reikia sumažint. Foto turiu savo kompe. Padėkit prašau  blush2.gif

asisiunčiat nemokamą Irfanview pvz.
http://www.irfanview...wnload_engl.htm

O ten Image>Resize/Resample

...nors ir tas pats windowsinis Paint gali koreguot dydį...
Atsakyti
gal kuri protingesne galit padet nuotraukte paredaguot[nukirpt nereikalinga fona uzdet uzrasiuka] noriu pupos savo gimtadieniui nuotraukte viena pataisyt, kad raktu pakabuku sveciam pridart...bet neturiu nei programciu nei smegeneliu tokiam darbui blush2.gif skolinga nelikciau..i az paraskit kas galit padet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2011 06 28, 15:16)
gal kuri protingesne galit padet nuotraukte paredaguot[nukirpt nereikalinga fona uzdet uzrasiuka] noriu pupos savo gimtadieniui nuotraukte viena pataisyt, kad raktu pakabuku sveciam pridart...bet neturiu nei programciu nei smegeneliu tokiam darbui blush2.gif skolinga nelikciau..i az paraskit kas galit padet ax.gif

Sveika wink.gif
galeciau padeti, bet tik kita savaite, nes sia visai laiko nebus tam... Jei tinka - rasyk i AZ wink.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinote kokią nors programėlę kur būtų galima sumažinti nuotraukos dydį?
Ar pikasoje eina? Aš ten ieškojau,tai rodos tik crop (apkirpti) yra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2011 06 28, 13:16)

na, jei jau raktų pakabukus gaminsit, tai dar visai geros tos smegenėlės mirksiukas.gif

QUOTE(ievuk-as® @ 2011 07 06, 21:06)
Sveikos, gal žinote kokią nors programėlę kur būtų galima sumažinti nuotraukos dydį?
Ar pikasoje eina? Aš ten ieškojau,tai rodos tik crop (apkirpti) yra schmoll.gif

Pikasoje lyg ir neina, bet aš visada mažinu per MS Paint'ą (Image->Strech/Skew) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tulip @ 2011 05 06, 16:40)
Sveiki,
pas jus buvau radusi labai paprastai programele, po kompiuterio tvarkymo jos nebera  doh.gif  su ja ikeldavau i viena nuotrauka po 2-6 foto(gal ir daugiau), pakeidavau spalvas(ruda,pilka), bet neatsimenu kaip vadinosi, nu lyg ne picasa, nes katik parsisiunciau, tai itariu ne ta  g.gif  gal kas pagelbesit, jei suprantate apie ka kalbu  blush2.gif

Gal Photoscape? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SoJoli: 16 liepos 2011 - 21:49
Sakykit, ar yra kokia programa, kur pagal esamą nuotrauką pamodeliuotų kaip žmogus atrodys, tarkim, po 15 metų?
Atsakyti
gal zinot kokia "lengva" programyte su kuria galima uzdeti logotipus ant nuotrauku ?
Atsakyti
QUOTE(Can @ 2011 07 25, 00:44)
gal zinot kokia "lengva" programyte su kuria galima uzdeti logotipus ant nuotrauku ?

patogiausia su photoshop ten deliotum kaip nori
Atsakyti
QUOTE(dawidasss @ 2011 07 25, 12:19)
patogiausia su photoshop  ten deliotum kaip nori

as zinau , bet man reikia paprastesnes. kas zinot?
Atsakyti
QUOTE(Can @ 2011 07 27, 01:21)
as zinau , bet man reikia paprastesnes. kas zinot?

bet jug nera sudetinga

Atsakyti