Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimas

Labukas,
Labai reiktu pagalbos: kaip is spalvotos nuotraukos padaryti spalvota piesini? Na, lyg tai butu ne nuotrauka, o piesta piestuku (spalvotai)? Gal jau kur ir buvo apie tai kalbeta, bet nerandu verysad.gif Gal kas galetu pagelbeti? Ar kokia nuoroda imesti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guoda: 18 sausio 2011 - 16:29
QUOTE(Guoda @ 2011 01 18, 17:28)
Labukas,
Labai reiktu pagalbos: kaip is spalvotos nuotraukos padaryti spalvota piesini? Na, lyg tai butu ne nuotrauka, o piesta piestuku (spalvotai)? Gal jau kur ir buvo apie tai kalbeta, bet nerandu  verysad.gif  Gal kas galetu pagelbeti? Ar kokia nuoroda imesti?

Jei norite taip, nesudėtingai, tai Filter>Artistic>Colored pencil. Šliauštukus pasireguliuojate pagal skonį mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki
gal kas galetu padeti ax.gif
kaip su fotosopu suplonit- padidint figura ar tam tikras vietas? blush2.gif
aciu
galima ir i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamu @ 2011 01 17, 14:41)
as irgi su Photoshop'u dirbu, man patinka, ypac jei reikia fona keisti  mirksiukas.gif

Gal galit pasufleruot, kuri komanda Photoshop'e tai atlieka- man tik nuotraukų foną reikia keisti, bet vis atsidarau programą ir nesurandu- man ji tokia sudėtinga atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Krituma @ 2011 01 26, 11:41)
Gal galit pasufleruot, kuri komanda Photoshop'e tai atlieka- man tik nuotraukų foną reikia keisti, bet vis atsidarau programą ir nesurandu- man ji tokia sudėtinga atrodo  blush2.gif

Pradžioj tikrai sudėtinga,reikia laiko ir didelio noro,kad išmoktumėt 4u.gif kad pakeisti patį foną,visų pirma reikia išmokti "iškirpti" objektą (žmogų,daiktą ar pan.),o tada jau ir foną pakeisti nebus sudėtinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki. Kokia programėlę pasiūlytumėt redagavimui nuotraukų?
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2011 03 15, 16:29)
Sveiki. Kokia programėlę pasiūlytumėt redagavimui nuotraukų?

...redagavimas redagavimui nelygu...galim vien tik apkarpyt formata, o galim ir gan galingais efektais padirbet smile.gif kokio lygio reik, pagal ta ir rinktis...O redaktoriu tikrai nemaza... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2011 03 15, 17:37)
...redagavimas redagavimui nelygu...galim vien tik apkarpyt formata, o galim ir gan galingais efektais padirbet smile.gif  kokio lygio reik, pagal ta ir rinktis...O redaktoriu tikrai nemaza... smile.gif

Na as norečiau kad akių raudonumą nuimtų ir kokias spalvas pakeistų ir panšiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2011 03 16, 11:44)
Na as norečiau kad akių raudonumą nuimtų ir kokias spalvas pakeistų ir panšiai  biggrin.gif

Patariu Adobe Photoshop CS3
Atsakyti
QUOTE(dawidasss @ 2011 03 16, 10:54)
Patariu Adobe Photoshop CS3

Okur ją gauti ar parsisiusti?
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2011 03 16, 12:44)
Na as norečiau kad akių raudonumą nuimtų ir kokias spalvas pakeistų ir panšiai  biggrin.gif

Tokiems koregavimams uzteks ir Picasos wink.gif
Atsakyti
geriausias mokytojas, kaip dirbti su photoshopu - youtube vaizdeliai smile.gif
Atsakyti