Labukas,
Labai reiktu pagalbos: kaip is spalvotos nuotraukos padaryti spalvota piesini? Na, lyg tai butu ne nuotrauka, o piesta piestuku (spalvotai)? Gal jau kur ir buvo apie tai kalbeta, bet nerandu Gal kas galetu pagelbeti? Ar kokia nuoroda imesti?
QUOTE(Guoda @ 2011 01 18, 17:28)
Labukas,
Labai reiktu pagalbos: kaip is spalvotos nuotraukos padaryti spalvota piesini? Na, lyg tai butu ne nuotrauka, o piesta piestuku (spalvotai)? Gal jau kur ir buvo apie tai kalbeta, bet nerandu Gal kas galetu pagelbeti? Ar kokia nuoroda imesti?
Jei norite taip, nesudėtingai, tai Filter>Artistic>Colored pencil. Šliauštukus pasireguliuojate pagal skonį
Sveiki
gal kas galetu padeti
kaip su fotosopu suplonit- padidint figura ar tam tikras vietas?
aciu
galima ir i az
gal kas galetu padeti
kaip su fotosopu suplonit- padidint figura ar tam tikras vietas?
aciu
galima ir i az
QUOTE(Bamu @ 2011 01 17, 14:41)
as irgi su Photoshop'u dirbu, man patinka, ypac jei reikia fona keisti
Gal galit pasufleruot, kuri komanda Photoshop'e tai atlieka- man tik nuotraukų foną reikia keisti, bet vis atsidarau programą ir nesurandu- man ji tokia sudėtinga atrodo
QUOTE(Krituma @ 2011 01 26, 11:41)
Gal galit pasufleruot, kuri komanda Photoshop'e tai atlieka- man tik nuotraukų foną reikia keisti, bet vis atsidarau programą ir nesurandu- man ji tokia sudėtinga atrodo
Pradžioj tikrai sudėtinga,reikia laiko ir didelio noro,kad išmoktumėt kad pakeisti patį foną,visų pirma reikia išmokti "iškirpti" objektą (žmogų,daiktą ar pan.),o tada jau ir foną pakeisti nebus sudėtinga
Sveiki. Kokia programėlę pasiūlytumėt redagavimui nuotraukų?
QUOTE(ligiukss @ 2011 03 15, 16:29)
Sveiki. Kokia programėlę pasiūlytumėt redagavimui nuotraukų?
...redagavimas redagavimui nelygu...galim vien tik apkarpyt formata, o galim ir gan galingais efektais padirbet kokio lygio reik, pagal ta ir rinktis...O redaktoriu tikrai nemaza...
QUOTE(Irmavi @ 2011 03 15, 17:37)
...redagavimas redagavimui nelygu...galim vien tik apkarpyt formata, o galim ir gan galingais efektais padirbet kokio lygio reik, pagal ta ir rinktis...O redaktoriu tikrai nemaza...
Na as norečiau kad akių raudonumą nuimtų ir kokias spalvas pakeistų ir panšiai
QUOTE(ligiukss @ 2011 03 16, 11:44)
Patariu Adobe Photoshop CS3
QUOTE(dawidasss @ 2011 03 16, 10:54)
Patariu Adobe Photoshop CS3
Okur ją gauti ar parsisiusti?
QUOTE(ligiukss @ 2011 03 16, 12:44)
Tokiems koregavimams uzteks ir Picasos
geriausias mokytojas, kaip dirbti su photoshopu - youtube vaizdeliai