merginos gal zinote tokiu programu kaip mokyklose fotografuoja vaikus su animaciniais herojais?
sveiki, o gal kas turit ta photoshop 7.0 labai labai noreciau atsiuskit jei kam negaila
QUOTE(robertele8 @ 2010 12 09, 17:04)
sveiki, o gal kas turit ta photoshop 7.0 labai labai noreciau atsiuskit jei kam negaila
man tos naujos programu versijos per greitai iseina naudoju be problemu CS3 ir pilnai uztenka, ko jis toks ypatingas? torrentuose paprasciau tokias programs rasti, ne is nemokamu failu taplyklu greitai istrina.
Papildyta:
QUOTE(reims @ 2010 12 03, 20:32)
sveiki, kaip sumazinti foto per ImageShack? Dekui
siek tiek zemiau kur spaudziate "upload" ir yra "email" laukas yra pasirinkimas Upload Options / Resizing >>
Sveiki,
gal galite pasufleruoti, su kokia programėle būtų lengviausia/ paprasčiausia panaikinti nuotraukose foną? Na, pirminiame plane esančius žmones, daiktus palikti, o antrame- panaikinti, pakeisti į kokią nors foninę spalvą?
Labai apsidžiaugsiu gavusi atsakymą
gal galite pasufleruoti, su kokia programėle būtų lengviausia/ paprasčiausia panaikinti nuotraukose foną? Na, pirminiame plane esančius žmones, daiktus palikti, o antrame- panaikinti, pakeisti į kokią nors foninę spalvą?
QUOTE(Krituma @ 2011 01 04, 18:26)
Sveiki,
aš naudoju Photošop programą, jos interguotais įrankiais arba papildomais plaginais.
Galim ir GIMP programa tą atlikt.
QUOTE(Irmavi @ 2011 01 04, 19:35)
aš naudoju Photošop programą, jos interguotais įrankiais arba papildomais plaginais.
o Pfotoshop'ą galima nemokamai atsisiųsti?
Ir ten aš, niekada nebandžiusi, suprasiu ką nors?
Visuomet maniau, kad Photoshipž tai jau aukštasis pilotažas
QUOTE(Krituma @ 2011 01 04, 20:44)
o Pfotoshop'ą galima nemokamai atsisiųsti?
nemokama versija čia.
Nemanau, kad iškart ir gausis dirbt, mokslų reikės. Jei rimtai susidomėsit, tai po savaitės-kitos jau turėtumėt gan neblogai valdyt pagrindines funkcijas ir atlikt nedidelius darbelius.
QUOTE(Irmavi @ 2011 01 05, 00:34)
nemokama versija čia.
Nemanau, kad iškart ir gausis dirbt, mokslų reikės. Jei rimtai susidomėsit, tai po savaitės-kitos jau turėtumėt gan neblogai valdyt pagrindines funkcijas ir atlikt nedidelius darbelius.
Parsisiunciau sita programa. Tik nemoku nuotraukos isikelti Gal galit padeti
QUOTE(++++ @ 2011 01 07, 16:01)
Parsisiunciau sita programa. Tik nemoku nuotraukos isikelti Gal galit padeti
SPaukit File/Open ir susirandat nuotrauka