Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimas

QUOTE(MIKIENĖ @ 2010 09 29, 12:58)
Sveikos,kaip nuotraukoj su photoshopu padaryt mirksiukus?Pas mane yra nuotrauka su nemirksinčiom žvaigždėmKaip padaryt,kad jos miksėtų.Jei galima išsamiau atsakykit,nes dar aš naujokė blush2.gif

Niekas nepagelbės?Padariau,bet neina išsaugoti kad mirksėtų.Čia kaip suprantu turi būti gif formatas,bet neišsisaugo.Arba kai išsisaugo nemirksi.Vis vien kažką ne taip darau. g.gif Padėkit gi nu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena;

Ieškau paprastos programos nuotraukų įkelimui į koliažus 4u.gif ir koliažų šablonų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 10 11, 04:31)
Laba diena;

Ieškau paprastos programos nuotraukų įkelimui į koliažus  4u.gif  ir koliažų šablonų 4u.gif

nebloga programa yra sitam puslapyje imikimi.com. Ten daug remeliu, bet ne tradiciniu, o visokiu su vaizdais 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Bukit geros pagelbekit, parsisiunciau ir as jau photoshop'a, bet dabar iskilo problemele,sugalvojau uzrasyti teksta, o man meta tokia zinute doh.gif :

Could not complete your request because something prevented the text engine from being initialized

Bukit geros pagelbekit 4u.gif ka reik daryt, kad galeciau rasyt tekstuka?
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2010 07 09, 10:11)
Atradau nauja, super gera programa nuotraukom tavrkyt  thumbup.gif
Galima ir spuogelius pasalint, oda islygint, blizgesi pasalint, dantis isbalint  thumbup.gif
Labai lengva ir veiksminga programele - Photo toolkit (galima nemokamai parsisiust)
4u.gif

parsisiunciau,tikrai labai lengva ir kaip man nemokanciai. Tik noriu paklausti ar galima su sita programa,o gal reikia kitos pasalinti plaukus. T.y jei ant veido uzkrito plaukas,ar netvarkinga sukuosena ten koks plaukas nevietoj kaip tai pataisyti?
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2010 10 26, 12:57)
parsisiunciau,tikrai labai lengva ir kaip man nemokanciai. Tik noriu paklausti ar galima su sita programa,o gal reikia kitos pasalinti plaukus. T.y jei ant veido uzkrito plaukas,ar netvarkinga sukuosena ten koks plaukas nevietoj kaip tai pataisyti?

Bandykit isdidint nuotrauka ir pasalint su tuo paciu irankiu kaip spuogam naikint. Arba dar geriau tiks tas yrankis kur "lopas" parodytas biggrin.gif tiesiog nuklonuoti vieta be plauko. Na ir su Photoshop'u taip pat darytusi.
Atsakyti
Turiu klausima ar imanoma fotoshopu istatyti danti? Gal eina kazkaip nukopijuoti ar dar kaip nors ir kokia programa tai daryti? aciu
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2010 10 26, 14:18)
Turiu klausima ar imanoma fotoshopu istatyti danti? Gal eina kazkaip nukopijuoti ar dar kaip nors ir kokia programa tai daryti? aciu

...galima. Galima įstatyt, galima ir išmušt biggrin.gif

Va, labai greit ir nelabai kruopščiai padariau (per kelias min.), bet vis geriau nei buvo biggrin.gif :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 27 spalio 2010 - 06:54
...dar, tiesa, pamiršau su dantų pasta pavalyt smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Irmavi @ 2010 10 27, 08:11)
...dar, tiesa, pamiršau su dantų pasta pavalyt  smile.gif

user posted image

oi kaio fainai,gal galit programa parasyt kuria naudojat? gal eitu ja parsisiusti aciu.
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2010 10 27, 13:48)
oi kaio fainai,gal galit programa parasyt kuria naudojat? gal eitu ja parsisiusti aciu.

... išdykauju tik su Photoshop smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmavi: 27 spalio 2010 - 14:28
softas.in skyrelyje "grafika" radau labai geru lengvai suprantamu nuotrauku redagavimo programu, gal kam irgi reikejo butent to wink.gif be to ten pilna visko, ko tik gali prireikti jusu kompiuteriui. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NebeTa: 15 lapkričio 2010 - 16:05