Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimas

QUOTE(TomaKa @ 2010 08 10, 14:35)
Aha, man irgi reikia nereikalingus zmones pasalinti bet kad lieka baltas plemas nuo trintuko...... Koks kitas variantas yra? g.gif

pas mane cs5 photoshop. istrinu daiktus nereikalingus is nuotraukos taip:
pvz su Quick Selection Tool pazymime daikta, kuri norime istrinti;
spaudziame Shift + Backspace (PC);
atsidariusioje Fill lenteleje pasirenkame Content -Aware ir spaudziame Ok.
daiktas nereikalingas dings, o jo vietoje uzsipildys fonas, tai kas turetu buti jam uz nugaros neistrynus.
galima dar paretusuoti nelabai vykusiai naujai atsiradusias vietas su Spot Healing Brush Tool ar kitais tam skirtais dalykiukais.
Atsakyti
nuotrauka iš internetinio albumo įsikelia į forumą visai mažutė.ką daryti? doh.gif
Atsakyti
Mergaites, gal zinot kaip gali sutvarkyti nuotrauka, kad priekyje esantis vaizdas butu ryskus o toliau esantys daiktai tokie kaip per migla, nuo ko cia reik pradeti?padekit zaliai g.gif
Atsakyti
gal žinot kaip sumažinti nuotraukų dydį, kad būtų galima atsiųsti emailu?
Atsakyti
Turiu ir aš bėda, netiesiogiai susijusią su kompiuteriu unsure.gif
Prijungus fotoaparatą prie kompiuterio, kompiuteris jo "nemato" - tame kataloge, kuriame būdavo nuotraukų pakatalogis, yra tik nuoroda į tą pakatalogį tokiu pat pavadinimu, bet jis, žinoma, neatsidaro... Mėginau nuotraukas perkelti į 2 skirtingus kompiuterius, rezultatas tas pats, tad kaltę suverčiau ne kompiuteriui, o fotoaparatui... Dar dieną prieš tai nuotraukas sėkmingai perkėliau, o dabar - nebe doh.gif . Gal kas žinot, kas čia galėtų būti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(456123 @ 2010 08 30, 03:25)
Turiu ir aš bėda, netiesiogiai susijusią su kompiuteriu  unsure.gif
Prijungus fotoaparatą prie kompiuterio, kompiuteris jo "nemato" - tame kataloge, kuriame būdavo nuotraukų pakatalogis, yra tik nuoroda į tą pakatalogį tokiu pat pavadinimu, bet jis, žinoma, neatsidaro... Mėginau nuotraukas perkelti į 2 skirtingus kompiuterius, rezultatas tas pats, tad kaltę suverčiau ne kompiuteriui, o fotoaparatui... Dar dieną prieš tai nuotraukas sėkmingai perkėliau, o dabar - nebe  doh.gif . Gal kas žinot, kas čia galėtų būti?  unsure.gif

Jau susitvarkiau smile.gif
Atsakyti
labas
pamokykite mane nemoksa,kaip sumazinti nuotraukeles dydi? na kad maziau ten tu kb butu g.gif g.gif buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 09 02, 12:59)
labas
pamokykite mane nemoksa,kaip sumazinti nuotraukeles dydi? na kad maziau ten tu kb butu g.gif  g.gif  buciau labai dekinga

Labas, įsikėlus tą foto į photoshop, saugok iš naujo per ,,save as" nurodžius jpeg formatą, jei tinkamas jis ir tada išmes lentelę automatiškai pasirinkti kokios kokybės foto nori, jei slankiklį paslinksi, kad prastesnės, automatiškai sumažins ir kb, ten gali kiek nori pasimažint, bent jau man tas variantas pats priimtiniausias g.gif
Atsakyti
kaip padaryti nuotrauka juodai balta be fitochopo?
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2010 09 13, 13:05)
kaip padaryti nuotrauka juodai balta be fitochopo?

žiūrint per kokią programą pas tave rodo nuotraukos, pas mane bent jau per IrfanVieW, tai renkies image ir tada renkies convert to grey scale ir viskas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,kaip nuotraukoj su photoshopu padaryt mirksiukus?Pas mane yra nuotrauka su nemirksinčiom žvaigždėmKaip padaryt,kad jos miksėtų.Jei galima išsamiau atsakykit,nes dar aš naujokė blush2.gif
Atsakyti
laba diena,
ikeliu i skelbimu lenta nuotrauka is savo fotki, ir ji isikelia tokia dydzio, kad oi oi, kaip sumazinti ? nuotrauka jau turi buti ikelta sumazinta i fotki,ar nebutinai? kaip tai padaryti?
kazka zinau,kad fotoshopa reik tureti sumazinimui, bet jo neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristaite25: 06 spalio 2010 - 13:13