sveikutes. labai uzsimaniau pagrazinti vaikuciu nuotraukytes. tik va beda, neturiu tam jokios programeles ir net neisivaizduoju kokia reiketu parsisiusti noreciau uzdeti ant nuotraukyciu kokius nors remelius, arba tarkim esu maciusi nuotraukyte kur vaikutis stovi ir ziuri i zolyte valganti bembi nu manau supratot apie ka as cia tai jei galit ka pasiulyti tai bukit gerutes parasykit is anksto dekoju
Čia nežinau ar buvo, bet jei kam reikia paprastučių apdailinimų, pavyzdžiui darbelio nuotraukai uždėti rėmelį ir parašą, tai puikiai tiks puslapėlis http://www.picnik.com/ Pamokėlę rasite čia http://www.auksarank...i...sc&start=25 , 5 žinutėje nuo apačios.Taip pat rasite ir kitų pamokėlių.
Sveikos, norėčiau paklausti, kaip galima nutrinti žmogų per Photoshop'ą? Nu turbūt supratot mane..
Turi galvoje nutrinti, kad vietoj jo matytusi tik baltas plėmas?Tai labai paprastai galima padaryti su paint'u.Nukopijuoji nuotrauką, iklijuoji (Edit -->paste) pasirenki trintuką, nutrni, išsaugai, ir toliau gali dirbti su fotošopu.
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 22, 18:32)
Turi galvoje nutrinti, kad vietoj jo matytusi tik baltas plėmas?Tai labai paprastai galima padaryti su paint'u.Nukopijuoji nuotrauką, iklijuoji (Edit -->paste) pasirenki trintuką, nutrni, išsaugai, ir toliau gali dirbti su fotošopu.
Oi ne toj vietoj suliejamas vaizdas.
Kaip per photoshop suklijuoti nuotraukas?
Ačiū
Ačiū
labas gal kas galite ideti nuoroda kaip sumazinti nuotraukas ir jas issaugoti ,susimazinu bet kaip issaugoti nemoku aciu labai
QUOTE(Maniakė* @ 2010 07 22, 12:58)
Sveikos, norėčiau paklausti, kaip galima nutrinti žmogų per Photoshop'ą? Nu turbūt supratot mane..
Aha, man irgi reikia nereikalingus zmones pasalinti bet kad lieka baltas plemas nuo trintuko...... Koks kitas variantas yra?
QUOTE(TomaKa @ 2010 08 10, 13:35)
Aha, man irgi reikia nereikalingus zmones pasalinti bet kad lieka baltas plemas nuo trintuko...... Koks kitas variantas yra?
Su Clone tool, nuklonuoti koki kita objekta. Paspaudus kairej Alt pasirenkamas panasus fonas ir nuklonuojamas ant zmogaus ar kito daikto
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2010 08 10, 14:50)
Su Clone tool, nuklonuoti koki kita objekta. Paspaudus kairej Alt pasirenkamas panasus fonas ir nuklonuojamas ant zmogaus ar kito daikto
O is kur ja geriausia siustis? nes kiek bandau tai mano antivirusine blokuoja.....
QUOTE(TomaKa @ 2010 08 10, 18:57)
O is kur ja geriausia siustis? nes kiek bandau tai mano antivirusine blokuoja.....
Cia toks irankis Photoshope prie teptuko.