Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimas

sveikutes. labai uzsimaniau pagrazinti vaikuciu nuotraukytes. tik va beda, neturiu tam jokios programeles blush2.gif ir net neisivaizduoju kokia reiketu parsisiusti g.gif noreciau uzdeti ant nuotraukyciu kokius nors remelius, arba tarkim esu maciusi nuotraukyte kur vaikutis stovi ir ziuri i zolyte valganti bembi bigsmile.gif nu manau supratot apie ka as cia 4u.gif tai jei galit ka pasiulyti tai bukit gerutes parasykit blush2.gif is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Čia nežinau ar buvo, bet jei kam reikia paprastučių apdailinimų, pavyzdžiui darbelio nuotraukai uždėti rėmelį ir parašą, tai puikiai tiks puslapėlis http://www.picnik.com/ Pamokėlę rasite čia http://www.auksarank...i...sc&start=25 , 5 žinutėje nuo apačios.Taip pat rasite ir kitų pamokėlių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Spalvota_: 19 liepos 2010 - 15:49
Sveikos, norėčiau paklausti, kaip galima nutrinti žmogų per Photoshop'ą? Nu turbūt supratot mane.. doh.gif
Atsakyti
Turi galvoje nutrinti, kad vietoj jo matytusi tik baltas plėmas?Tai labai paprastai galima padaryti su paint'u.Nukopijuoji nuotrauką, iklijuoji (Edit -->paste) pasirenki trintuką, nutrni, išsaugai, ir toliau gali dirbti su fotošopu.
Atsakyti
Gal žinote iš kur galima parsisiusti nemokamą photoshop?Nes mano dukrai reikia jai ten kažkur į kažkokį tinklapį keltį paveiksliukus ir reikia photoshop.
Atsakyti
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 22, 18:32)
Turi galvoje nutrinti, kad vietoj jo matytusi tik baltas plėmas?Tai labai paprastai galima padaryti su paint'u.Nukopijuoji nuotrauką, iklijuoji (Edit -->paste) pasirenki trintuką, nutrni, išsaugai, ir toliau gali dirbti su fotošopu.

Oi ne toj vietoj suliejamas vaizdas. blush2.gif
Atsakyti
Kaip per photoshop suklijuoti nuotraukas? mastau.gif frusty.gif
Ačiū happy.gif
Atsakyti
labas gal kas galite ideti nuoroda kaip sumazinti nuotraukas ir jas issaugoti ,susimazinu bet kaip issaugoti nemoku aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakė* @ 2010 07 22, 12:58)
Sveikos, norėčiau paklausti, kaip galima nutrinti žmogų per Photoshop'ą? Nu turbūt supratot mane..  doh.gif

Aha, man irgi reikia nereikalingus zmones pasalinti bet kad lieka baltas plemas nuo trintuko...... Koks kitas variantas yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2010 08 10, 13:35)
Aha, man irgi reikia nereikalingus zmones pasalinti bet kad lieka baltas plemas nuo trintuko...... Koks kitas variantas yra? g.gif

Su Clone tool, nuklonuoti koki kita objekta. Paspaudus kairej Alt pasirenkamas panasus fonas ir nuklonuojamas ant zmogaus ar kito daikto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2010 08 10, 14:50)
Su Clone tool, nuklonuoti koki kita objekta. Paspaudus kairej Alt pasirenkamas panasus fonas ir nuklonuojamas ant zmogaus ar kito daikto  mirksiukas.gif

O is kur ja geriausia siustis? nes kiek bandau tai mano antivirusine blokuoja.....
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2010 08 10, 18:57)
O is kur ja geriausia siustis? nes kiek bandau tai mano antivirusine blokuoja.....

Cia toks irankis Photoshope biggrin.gif prie teptuko.
Atsakyti