Gal patartumet, spausdinant nuotraukas savo printeriu, is kaires siaura balta juosta, is desnes stora, kaip nustatyti, kad tu juostu nebutu lygtai cia printerio nustatymai... tksliai nezinau, labai laukiu atsakymo nes laba skubiai reikia spausdinu su photo picturs wizard
Bulbulka, tai cia parastes, kaip Worde, reikia kai spausdini pasirinkti funkcija Full page ar ka nors panasaus...visur skirtingai.
QUOTE(vitlij@ @ 2010 06 09, 08:45)
Bulbulka, tai cia parastes, kaip Worde, reikia kai spausdini pasirinkti funkcija Full page ar ka nors panasaus...visur skirtingai.
tai vat ir nerandu kurioj vietoj nustatyt, visaip bandziau
QUOTE(Bulbulka. @ 2010 06 09, 00:28)
Gal patartumet, spausdinant nuotraukas savo printeriu, is kaires siaura balta juosta, is desnes stora, kaip nustatyti, kad tu juostu nebutu lygtai cia printerio nustatymai... tksliai nezinau, labai laukiu atsakymo nes laba skubiai reikia spausdinu su photo picturs wizard
Čia įtariu pačioj programoj,per kurią spausdini turi būti nustatymai,kad be paraščių spausdintų pas mane nusistato programoj.Pasirenku BORDERLES(full) ir atspausdina be baltų paraščių
QUOTE(Irce6 @ 2010 06 09, 11:31)
Čia įtariu pačioj programoj,per kurią spausdini turi būti nustatymai,kad be paraščių spausdintų pas mane nusistato programoj.Pasirenku BORDERLES(full) ir atspausdina be baltų paraščių
bet jei pasirenku BORDERLES tada formatas 10x15, o man reikia nat viso lapo
ne cia pataikiau
QUOTE(Bulbulka. @ 2010 06 09, 23:59)
bet jei pasirenku BORDERLES tada formatas 10x15, o man reikia nat viso lapo
Reikia pasirinkti A4,tikrai turi būti nustatymai,reikia atidžiai paieškoti programoj per kurią spausdinat,tikrai turi būti nustatymai.
Sveikutes
Gal galetumet man paaiskinti, kaip apdoroti paveiksliuka, kad spausdinant nebutu jokio fono, o tik pats paveiksliukas. Ar imanoma taip padaryti? Turiu photoshopa, bet nemoku su juo. Gal yra koks paprastesnis budas?
Gal galetumet man paaiskinti, kaip apdoroti paveiksliuka, kad spausdinant nebutu jokio fono, o tik pats paveiksliukas. Ar imanoma taip padaryti? Turiu photoshopa, bet nemoku su juo. Gal yra koks paprastesnis budas?
Sakykit su kokia programa reiktu padirbeti, kad nuotraukoj atmerktu akytes
Labutis, gal kas papasakotų kaip reikia dirbti su paint.net ? Mane itin domina kaip reik iškirpus is nuotraukos pvz. vaiką įdėti į kitą fona(į gėlės vidurį ar pan.), bandau bet niekaip nesigauna jau net žaliuoju iš pykčio, kad nemokša esu.
Labai ačiū jei atsiras , kuris pamokins ir jei galit man asmeniškai t.y į až parašykit.
Atradau nauja, super gera programa nuotraukom tavrkyt
Galima ir spuogelius pasalint, oda islygint, blizgesi pasalint, dantis isbalint
Labai lengva ir veiksminga programele - Photo toolkit (galima nemokamai parsisiust)
Galima ir spuogelius pasalint, oda islygint, blizgesi pasalint, dantis isbalint
Labai lengva ir veiksminga programele - Photo toolkit (galima nemokamai parsisiust)