Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimas

QUOTE(alfa @ 2004 01 04, 00:11)
Gal kas žinote kaip su Adobe Photoshop'u 7.0 nuimti raudonas akis is skaitmeninių nuotraukų. Padėkite visiškam čainikui  wink.gif
Ankstesnė tema

Kaip padidinti nuotraukų ryškumą

sveikute, Alfa,
kiek pamenu 7 PS neturi tokios funkscijos. Akis reikia nuiminet rankiniu budu. T.y. su magiska lazdele uzsizymet ir nuimti su IMAGE/ADJUSTMENTS/HUE-SATURATION. tIKIUOSI , suprantamai paaiskunau ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes gal zinote kokiu geru programeliu kur galima pagrazinti nuotraukas uzdeti yvairius templytus pvz kad butu kaip suglamzyta ar zurnalo virselyje ar kazkas panasaus ax.gif
Atsakyti
neiseina man ikelt normaliai tu nuotrauku. gaunasi arba labai dideles arba mazos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zurzuli: 21 sausio 2010 - 15:15
Sveiki,
gal kas zinote, ar su photoscape galima pagrazinti veido spalva, pvz. nuimti blizgesi ir pan? jauciu, kad ne, ane? g.gif ir dar klausimelis, ar photoscape programai galima parsisiust papildomu funkciju? toks jausmas, kad galimybes jau isnaudojau, o man ta programa labai patinka, tokia paprasta, susidraugavau su ja ax.gif o photoshopo bijau kazkodel, kazkaip sudetinga atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ziezirba1 @ 2010 01 21, 21:56)
Sveiki,
gal kas zinote, ar su photoscape galima pagrazinti veido spalva, pvz. nuimti blizgesi ir pan? jauciu, kad ne, ane? g.gif  ir dar klausimelis, ar photoscape programai galima parsisiust papildomu funkciju? toks jausmas, kad galimybes jau isnaudojau, o man ta programa labai patinka, tokia paprasta, susidraugavau su ja  ax.gif  o photoshopo bijau kazkodel, kazkaip sudetinga atrodo  blush2.gif

Kiek pati naudojau, tai tokios funkcijos tikrai neradau, nebent galima pazaist su Blur ir pan g.gif papildu kokiu parsisiust tai tikrai negirdejus g.gif
PS tikrai nera toks siaubingai sunkus, ypac kai dabar yra superiniu video pamokeliu, tiesiog turi viskas pavykt thumbup.gif o jei nepavyksta, visada yra supermamu kurios pades mirksiukas.gif As uz PS biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, gal kas mokat photoshopu istrinti is nuotraukos nereikalinga daikta, kad fonas nepakistu? Aciu kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistija: 28 sausio 2010 - 10:47
Nezinaua r as cia i sita tema pataikiau, bet pabandysiu jums isdestyti savo problemele, gal man padesit ax.gif Parsisiunciau neseniai PhotoScape programele ir noriu pabandyti padaryti eikete ant butelio: turiu sabllonele ir jaunuju foto, bet man neiseina

user posted image

kaip man panaikinti tuos baltus kampus? na nezinau ar as cia aiskiai parasiau kas man neisiena g.gif blush2.gif
Atsakyti
Be Photoshop'o kazin ar issiversit ax.gif
Su PhotoScape nelabai kas ir pavyks g.gif
Atsakyti
O gal zinot ar galima padaryt zmogaus seseli kaip nuo saules, kad butu istemptas ir kampu pasisukes..? smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnys @ 2010 02 01, 01:44)
O gal zinot ar galima padaryt zmogaus seseli kaip nuo saules, kad butu istemptas ir kampu pasisukes..? smile.gif aciu 4u.gif

Čia. Būdų yra ir daugiau, tereikia googlej paiešką paskelbti.
Atsakyti
o gal kuri iš geros širdelės, galėtų pakeist man vienai foto fona ? blush2.gif būciau labai dėkinga. 4u.gif birthday.gif
kuri norės padėt parašykit y az ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 03 vasario 2010 - 12:43
o kaip pasinaduoti tokiais sablonais?
noreciau taip pat pasiruosti 3 vaiku krikstynoms,tai visokiu smulkmeneliu savo rankomis noresi padaryti blush2.gif
va kiek ju taik nezinau kaip pasinauduoti
http://forum.kinozal...?t=4155&page=30
arba gal SM yra temele kur yra paiskinimai? buciau labai dekinga uz pagalba 4u.gif

QUOTE(Pievuzele @ 2010 01 30, 01:41)
Nezinaua r as cia i sita tema pataikiau, bet pabandysiu jums isdestyti savo problemele, gal man padesit  ax.gif  Parsisiunciau neseniai PhotoScape programele ir noriu pabandyti padaryti eikete ant butelio: turiu sabllonele ir jaunuju foto, bet man neiseina

user posted image

kaip man panaikinti tuos baltus kampus? na nezinau ar as cia aiskiai parasiau kas man neisiena  g.gif  blush2.gif

Atsakyti