Labux
Norejau paklausti, gal zinot ar imanoma su picasa ar photoscape padaryt kad nuotrauka butu juodai balta, o tam tikras daiktas spalvotas
Sveiki,
Esu pradedancioji gimp programos naudotoja. Tiesa pasakius-nieko dar su ja nedirbau.
Gal kas galetumet padeti-noriu ant vieno fono isdelioti daugiau nuotrauku.
Nezinau net nuo ko pradeti kad rezultatas gautusi mazdaug toks
Cia paemiau vienos mamytes darbeli, tai uztusavau vaikiuko veida
Esu pradedancioji gimp programos naudotoja. Tiesa pasakius-nieko dar su ja nedirbau.
Gal kas galetumet padeti-noriu ant vieno fono isdelioti daugiau nuotrauku.
Nezinau net nuo ko pradeti kad rezultatas gautusi mazdaug toks
Cia paemiau vienos mamytes darbeli, tai uztusavau vaikiuko veida
QUOTE(kabesita @ 2009 09 03, 20:16)
Labux
Norejau paklausti, gal zinot ar imanoma su picasa ar photoscape padaryt kad nuotrauka butu juodai balta, o tam tikras daiktas spalvotas
Nezinau ar tikslai supratau bet parasysiu,atsidarot Picasa ir norima nuotrauka spaudziat efektai ir Spalvota sritis (pas mane lietuviskas meniu programoj)Ir ten reguliuojat kokios srities spalvotumo jum reikia
kam reikia pagalbos su adobe photoshop ir adobe indesign programelemis, galite drasiai rasyti man i az( nes temukes nelabai seku, tik kartais uzsuku) arba susirasti skypu: fotoalias
kiek galesiu, pagelbesiu
kiek galesiu, pagelbesiu
QUOTE(marka100 @ 2009 09 12, 18:04)
Nezinau ar tikslai supratau bet parasysiu,atsidarot Picasa ir norima nuotrauka spaudziat efektai ir Spalvota sritis (pas mane lietuviskas meniu programoj)Ir ten reguliuojat kokios srities spalvotumo jum reikia
dekui vakare pabandysiu paeiskot
gal kas zinot kaip sumazint nuotrauka su PACASA3?
DEKUI
DEKUI
QUOTE(baltas_pienas @ 2009 09 06, 20:40)
gal kas zinote kaip Adobe Photoshop programoje teisingai pavarsi spalvota fotografija i juodai balta?
image--> adjustments--> desature
QUOTE(perlitap @ 2009 08 17, 17:47)
as ir nemoku ikelti i remelius foto
atsidarai nurauka kuria nori ikelti atsidarai remeli pasidarai kad dydziai butu vienodi abieju paveiksleliu tada paspaudi ant tos nuoraukos kuria nori ikelti select > all, tada edit>copy ir paspaudi ant remelio edit>paste tuomet dirbi su toolais su trituku aptrini krastus o su move tool(v) paveikseli pasidedi kur tau reikia
QUOTE(indreivile @ 2009 09 22, 08:57)
atsidarai nurauka kuria nori ikelti atsidarai remeli pasidarai kad dydziai butu vienodi abieju paveiksleliu tada paspaudi ant tos nuoraukos kuria nori ikelti select > all, tada edit>copy ir paspaudi ant remelio edit>paste tuomet dirbi su toolais su trituku aptrini krastus o su move tool(v) paveikseli pasidedi kur tau reikia
kitas budas atsidarai
abu paveikslelius vel pasidarai kad dydziai sutaptu tuomet ta vieta kuria nori ikelti apibrauki su magnetic lasso tool tuomet edit>copy ir nuspaudus ant to paveiksliuko i kuri nori ikelt edit>paste . Su move tool(v) pasidedi ten kur tau reikia ir su tintuku aptrini nelygumus
gal kas zinote kaip padaryti kazka panasaus?
Kaip paprasčiausiu būdu sumažint nuotrauką taip, kad ji užimtų mažai vietos, bet įdėjus į internetą būtų ne mini? Tikiuosi supratot klausimą