Ar galima paryškinti "išplaukusį" veidą? (aplinka ryški, tik veidas "išplaukęs")
QUOTE(Ramuniukss @ 2009 05 03, 23:59)
Ar galima paryškinti "išplaukusį" veidą? (aplinka ryški, tik veidas "išplaukęs")
viskas galima....
Sveikutės ,labai noriu išmokti dirbti photoshopu,bandau padaryti montažiuką,viskas aišku,tik prašau patarkit kaip atidaryti 2 failus iškart?
Kai atsidarau kitą,ankstesnis kažkur dingsta
Help
Kai atsidarau kitą,ankstesnis kažkur dingsta
Help
Ačiū labai,tuoj pabandysiu
Papildyta:
Viskas liux ,Ačiū už paaiškinimą ,ir kaip aš pati nesusiprotėjau
Papildyta:
QUOTE(Indrė.R @ 2009 05 04, 13:56)
Ačiū labai,tuoj pabandysiu
Viskas liux ,Ačiū už paaiškinimą ,ir kaip aš pati nesusiprotėjau
O kaip sumažinti iškirptą ir į foną perkeltą objektą(skaičiau,kad reikia užlipti ant objekto, aplink jį atsiranda taškeliai, spaudžiant kambutyje ir tempiasi, didinam arba mažinam)tik man jie neatsiranda
Gal kas gali patarti kaip tai padaryti?
QUOTE(Indrė.R @ 2009 05 04, 16:05)
O kaip sumažinti iškirptą ir į foną perkeltą objektą(skaičiau,kad reikia užlipti ant objekto, aplink jį atsiranda taškeliai, spaudžiant kambutyje ir tempiasi, didinam arba mažinam)tik man jie neatsiranda
visu pirma persikelk ji su Move Tool....kai jau "uzlipa" ant kito paveikslelio, spausk Ctrl+T gali mazinti, didinti, pasukti.... ir visaip istampyti nuejus i Edit> Transform...
QUOTE(deiido @ 2009 05 04, 16:08)
visu pirma persikelk ji su Move Tool....kai jau "uzlipa" ant kito paveikslelio, spausk Ctrl+T gali mazinti, didinti, pasukti.... ir visaip istampyti nuejus i Edit> Transform...
Ačiū labai
Parsiusnciau Gimp programele,siaip daugiausia naudojau picasa,gal kas galit pasakyt ka su ja galima daryt,ir gal nuorodu i pamokeles,ieskojau bet nelabai randu,tik pagrindiniam programos puslapi yra,bet gal dar kur
QUOTE(marka100 @ 2009 05 07, 16:46)
Parsiusnciau Gimp programele,siaip daugiausia naudojau picasa,gal kas galit pasakyt ka su ja galima daryt,ir gal nuorodu i pamokeles,ieskojau bet nelabai randu,tik pagrindiniam programos puslapi yra,bet gal dar kur
Keleta radau Siaip as su photoshopu dirbu,nelabai ir zinau daugiau GIMP-ui gal tam forume daugiau kas zino
GIMP PAMOKOS
Gimp apie ją pirmą kartą girdžiu, dirbu su photoshopu naujausiu, su photoImpact. su ulaedu, na reikės ir Gimp pabandyti