Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimas

QUOTE(Aistee:) @ 2009 04 20, 23:04)
Kaip grazu wub.gif    o su kokia cia programele daryta?

Aciu labai 4u.gif Su photoshopu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(deiido @ 2009 04 20, 23:13)
kaip saunu!!  thumbup.gif 
smagu, kad bent kazkas is pogrindzio islindo 4u.gif
ziuriu, ir tave ant zalumos patrauke... ax.gif  as irgi ant lapeliu, drugeliu pamisus dabar... blush2.gif  ax.gif  turbut pavasaris veikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image

Aciukas 4u.gif Aga,patrauke ant zalumos,pavasaris turbut veikia mirksiukas.gif
tavo darbai isvis nerealus,as dar taip nemoku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 04 20, 23:13)

Vau kaip grazu wub.gif thumbup.gif

o man dingo photoshopas, kai perinstaliavo pc, gal kas gali nuoroda duoti iskur parsisiusti?

Atsakyti
kad ir man dar mokytis ir mokytis.... umn.gif laiko vis irgi stoka....va, dabar sedziu ant liepsnojancios foto...vis nesigauna taip kaip noriu...gaila, kad mazai besidalinanciu cia savo patirtimi... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aistee:) @ 2009 04 21, 00:28)
o man dingo photoshopas, kai perinstaliavo pc,  gal kas gali nuoroda duoti iskur parsisiusti?

o kokios versijos nori?
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 04 20, 23:33)
o kokios versijos nori?

tai geriausia, kad iseitu kanors pabandyt kaip ir tu, nors man dar taip toli, bet pasimokyti noreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 04 20, 23:33)
kad ir man dar mokytis ir mokytis.... umn.gif  laiko vis irgi stoka....va, dabar sedziu ant liepsnojancios foto...vis nesigauna taip kaip noriu...gaila, kad mazai besidalinanciu cia savo patirtimi... g.gif

Nu cia tikrai mazai kas kuom dalinasi,as kitam forume daugiausiai sedziu,ten merginos draugiskos ir labai aktyvios thumbup.gif
Man kartais jei nesigauna kokia fotke,tai susinervinu ir metu,po kiek laiko vel bandau blush2.gif Ot kantrybes neturiu...
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2009 04 21, 01:39)
as kitam forume daugiausiai sedziu,ten merginos draugiskos ir labai aktyvios  thumbup.gif

o cia kur?... ax.gif 4u.gif ir as noriu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2009 04 21, 01:39)
as kitam forume daugiausiai sedziu,ten merginos draugiskos ir labai aktyvios  thumbup.gif

o cia kur?... ax.gif ir as noriu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
SOS SOS SOS help.gif
reikia pagalbos, arteja tevuko gimtadienis, noriu padaryti jam staigmena. eurokose daro puodukus su bet kokia savo nuotrauka.
o as noreciau, kad ant puoduko butu tevo mylimiausia grupe the beatles(nemirtingas ju fanas doh.gif ) ir salia ju stovetu jis pats bigsmile.gif
user posted image
ar imanoma, kad ir pvz toj nuotraukos (nebutinai si nuotrauka) salia tu keturiu veiduku imontuot tevo veida ir padaryti taip, kad atrodytu, jog buvo nufotkinti visi penki.tikiuos aiskiai paaiskinau rolleyes.gif

jei kas pagelbetu buciau labai dekinga, galeciau ir sumoketi 4u.gif nes tai man labai svarbu ax.gif
jei kas sutiktu pagelbet - lauksiu az.
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 04 21, 07:34)
o cia kur?... ax.gif  ir as noriu 4u.gif  4u.gif

Idedu nuoroda to forumo,tik butina registracija,bet manau nepasigailesi uzsukus mirksiukas.gif Iki pasimatymo ten 4u.gif
CIA
Atsakyti
deiido dabar daug darbo turiu kol viska isstudijuosiu, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistee:) @ 2009 04 22, 17:33)
deiido  dabar daug darbo turiu kol viska isstudijuosiu, aciu 4u.gif

i sveikata aciuks.gif

tik jau nepasididziuok pasigirti savo darbeliais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 04 22, 19:07)

tik jau nepasididziuok pasigirti savo darbeliais  mirksiukas.gif

jei kas iseis tai tikrai parodysiu blush2.gif