Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimas

As butent iki jos ir neprieinu. Gal gali nurodyti ka tiksliai paspausti, kad atsidarytu lentele g.gif
Atsakyti
Na jei tau ji neissoka iskart, pabandyk virsutiniame kairiajame kampe paspausti "File", tada "Open". Turetum patekti i ta lentele.
Atsakyti
Labai aciu, viskas gavosi wink.gif
Atsakyti
viskas būtų gerai,tačiau ar galit paaiškint kaip sumažinti nuotrauką šioje programoje.Labai didelė gaunasi
Atsakyti
Gal kas galit patarti, kaip iš raudonų akių nuotraukoje padaryti mėlynas? Kaip su photoshopu tai daroma?
Atsakyti
Turiu tokia gera programele akims nunaikint raudonoms.Bet ziuriu kad dabar ner kompo ekrane tos programos cry.gif cry.gif Tecio paklausiu turetu zinoti:)
Atsakyti
Pakoregavus nuotrauką - ją apkirpus taip, kad nesimatytų netinkamas fonas, išsiunčiau ją spausdinimui į Akropolį. 10x15 formatu. Ką gi jie padarė - nuotrauka buvo 10x15, bet vaizdas buvo per vidurį, o vietoj tų apkirpimų buvo baltos juostos blink.gif blink.gif blink.gif Nors apkirpau visai nedaug g.gif
Šiaip Akropoly man ir taip nepatinka kaip daro nuotraukas, o dabar tai iš vis. bent įspėtų sad.gif

dabar taip pat noriu truputį pakoregafus foną spausdinti nuotraukas Rimi, tai paklausiau ką daryti kad taip neatsitiktų. jie pasakė, jog jeigu nuotraukos faile yra palikti balti kraštai, tai taip ir bus nuotraukoje. ir dar paklausė su kokia programa apkirpu. Bet iš kur man žinoti ar yra tie kraštai?! g.gif
Dabar laukiu iš jų tolesnių nurodymų biggrin.gif

o apkerpu aš su paprasta peržiūrėjimo programa.
Gal žinote kokia programa tam tinka labiausiai? ir ką reikia daryti ? blush2.gif
Atsakyti
Scarlet man paskutinįkart tokį marazmą padarė su visai netvarkytom nuotraukom, formatas toks pat, kaip ir anksčiau (anksčiau jokių problemų nebūdavo dėl jokių juosteliu), bet matote nebeišeina (bet čia kaune). Suprantu, kad gali nevisai atitikti formatas, ale kodėl net prašomi gražiai apkirpt negali tai nesupratau. doh.gif
Atsakyti
tai gali but del pacios nuotraukos suspaudimo, t.y. tarkim irasymo i cd. o spausdinant pacia nuotrauka, tie krastai balti atsiranda todel , kad imamas pilnas kadras, o kad nebutu baltu krastu - kadras gerokai apsikarpo. na tose skaitmeninese labaratorijose tik tokios programos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nirmeda: 06 birželio 2005 - 22:08
QUOTE(nirmeda @ 2005 06 06, 23:06)
tai gali but del pacios nuotraukos suspaudimo, t.y. tarkim irasymo i cd. o spausdinant pacia nuotrauka, tie krastai balti atsiranda todel , kad imamas pilnas kadras, o  kad nebutu baltu krastu - kadras gerokai apsikarpo. na tose skaitmeninese labaratorijose tik tokios programos.

tai aš tikiu, tik kodėl anksčiau tokiu problemų nebuvo ir negi apkirpti sunku? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 06 06, 22:25)
tai aš tikiu, tik kodėl anksčiau tokiu problemų nebuvo ir negi apkirpti sunku?  doh.gif

a velnias zino g.gif su skaitmenine taip ir neteko padirbet, islekiau dekretan. ryt paklausiu.
Atsakyti
Shiaip skaitmeniniu fotoaparatu darytu nuotrauku formatas skiriasi, ta prasme pvz 7 mpix foto duoda 3072 x 2304 pikseliu, kas yra 4:3, tuo tarpu spausdinant ant popieriaus reikia santykio 3072 x 2048 t.y 3:2, todel priesh neshant nuotraukas spausdint, jas reikia apkarpyt arba turet fotoaparata, kuris fotografuoja santykiu 3:2.
Kiek neshiau apkarpytas nuotraukas, jokiu problemu nebuvo.
Karpymui naudoju tokia paprasta programele CropIT.
Atsisiusti galit ish cia.
Atsakyti