Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimas

QUOTE(Irce6 @ 2009 04 14, 21:39)
Ramuniukss spausk klaviaturoj F5 ir duos BRUSHU nustatymu lentele,tada ten spausk ant BRUSH TIP SHAPE ir kur tas toks "rutulys" ten su pele pasukinek ir keisis BRUSHO kryptis,turi kur ANGLE keistis skaiciai.Nelabai man sekasi paaiskinti,va idedu screena,gal bus aiskiau  mirksiukas.gif

user posted image

Oi, kaip tau ačiū, labai viskas aišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2009 04 14, 10:34)
Merginos visas su sventemis 4u.gif  wub.gif
Turiu klausima blush2.gif  Turiu nelabai geros kokybes nuotrauka ir man reikia ja priartinus issiryskint tam tikras detales,kad aiskiai matytusi,nu pvz kad ir masinos numerius g.gif Ar imanoma ta padaryti kokia nors programa,ar as jau cia filmu prisiziurjusi esu doh.gif  blush2.gif

foto didinimas priartinimu labai gadina vaizdo kokybe...geriau butu didinti, kad ir photoshopo pagalba, nes tuo metu galima issaugoti foto kokybe...ir dar ireminti norimas detales pvz. taip..... ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramuniukss @ 2009 04 14, 22:26)
Oi, kaip tau ačiū, labai viskas aišku  4u.gif

Nu ir saunu tada 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(deiido @ 2009 04 15, 19:03)
foto didinimas priartinimu labai gadina vaizdo kokybe...geriau butu didinti, kad ir photoshopo pagalba, nes tuo metu galima issaugoti foto kokybe...ir dar ireminti norimas detales pvz. taip.....  ax.gif

user posted image

Labai grazus tavo darbeliai,parase ziurejau,super mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2009 04 15, 21:06)
Nu ir saunu tada  4u.gif
Papildyta:

Labai grazus tavo darbeliai,parase ziurejau,super  mirksiukas.gif

O kaip padidinti nuotrauką nesugadinus kokybės? Aš kaip padidinu, man viskas susilieja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramuniukss: 16 balandžio 2009 - 11:52
QUOTE(Ramuniukss @ 2009 04 16, 12:52)
O kaip padidinti nuotrauką nesugadinus kokybės? Aš kaip padidinu, man viskas susilieja  g.gif

Sito ir as dar nemoku,gal kas pasidalins patirtim ar kokia nuoroda i pamokele idetu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
va cia viena pamokele yra su padidinimo efektu...
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 04 16, 14:02)

Aciukas butinai isbandysiu mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jau vargstu visa savaite, pati bandau mokintis savarankiskai bet sunkiai man sekasi, gal galit kas padeti: kaip padaryti tam tikrus tarkim tris obuolius spalvotus, o visa paveiksla nespalvotai? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2009 04 16, 15:39)
butinai isbandysiu  mirksiukas.gif  thumbup.gif

bandyk, bandyk... thumbup.gif ir pasirodyk ka padarysi mirksiukas.gif lauksim....
Papildyta:
QUOTE(amutex @ 2009 04 16, 17:00)
Jau vargstu visa savaite, pati bandau mokintis savarankiskai bet sunkiai man sekasi, gal galit kas padeti: kaip padaryti tam tikrus tarkim tris obuolius spalvotus, o visa paveiksla nespalvotai?  g.gif  doh.gif

bandyk, amutex, pasinaudoti sita pamokele... jei nesigaus, padesiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 04 16, 15:10)
bandyk, amutex, pasinaudoti  sita pamokele... jei nesigaus, padesiu... mirksiukas.gif

labai gera pamokele thumbup.gif bet man pvz patogiau padarius nespalvotai, su trintuku nutrinti norima spalvota vieta mirksiukas.gif tada nereikia apsivedzioti.
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 04 16, 14:02)

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 04 16, 19:56)
labai gera pamokele  thumbup.gif  bet man pvz patogiau padarius nespalvotai, su trintuku nutrinti norima spalvota vieta  mirksiukas.gif  tada nereikia apsivedzioti.

"ant greicio" galima ir taip....bet visada siulau ismokti dirbti sudetingiau ir nebijoti zaisti su layers...tada galima ir paseseliuoti ir kitokiu efektu atskiriems sluoksniams prikrauti.... ax.gif 4u.gif

Atsakyti