super darbeliai ir tema begalo pravers krikstynu ruosimuisi
Saunuoles,darbekiai nerealus
Man nesigauna su tuo akiu raudonumo panaikinimu
QUOTE(mamyte77 @ 2009 04 07, 22:38)
Man nesigauna su tuo akiu raudonumo panaikinimu
Su kokia programa dirbi?
QUOTE(Irce6 @ 2009 04 10, 20:24)
Su kokia programa dirbi?
http://download.com....tml?tag=lst-0-1 cia bandziau, kazko pas mane kompe truksta. o programos jokos neturiu, nes vaikai fhotosopa istryne
galima raudonas akis panaikinti ir su Windows Photo Galery, su kuria atidaro nuotraukas.
virsuj spaust Fix, ir sone atsiranda Fix red eye.
virsuj spaust Fix, ir sone atsiranda Fix red eye.
QUOTE(mamyte77 @ 2009 04 10, 20:38)
http://download.com....tml?tag=lst-0-1 cia bandziau, kazko pas mane kompe truksta. o programos jokos neturiu, nes vaikai fhotosopa istryne
Su situo nzn.Dar su PICASA galima panaikinti,tik atsisiusti reikia,nemokama ir lengva programele
Merginos visas su sventemis
Turiu klausima Turiu nelabai geros kokybes nuotrauka ir man reikia ja priartinus issiryskint tam tikras detales,kad aiskiai matytusi,nu pvz kad ir masinos numerius Ar imanoma ta padaryti kokia nors programa,ar as jau cia filmu prisiziurjusi esu
Turiu klausima Turiu nelabai geros kokybes nuotrauka ir man reikia ja priartinus issiryskint tam tikras detales,kad aiskiai matytusi,nu pvz kad ir masinos numerius Ar imanoma ta padaryti kokia nors programa,ar as jau cia filmu prisiziurjusi esu
QUOTE(Paul@ @ 2009 04 14, 08:34)
Merginos visas su sventemis
kaip filmuose rodo, tai abejoju ar net su photoshopu imanoma taip padaryt
paryskinti galima su Sahrp funkcija, turbut yra visose programose, tik kazkaip abejoju ar pades
QUOTE(Irce6 @ 2009 04 12, 14:54)
Su situo nzn.Dar su PICASA galima panaikinti,tik atsisiusti reikia,nemokama ir lengva programele
Aciu
reiks pabandyti
Nesuprantu, kaip uždėti blakstienas, ant vienos akies uždedu, paskui kiek suprantu reikia tą pačią blakstieną pasukti į kitą pusę ir uždėti ant kitos akies - man ji nesisuka. Galiu uždėti tik ant vienos akies
Jeigu kas mokat pasidalinkit.
Jeigu kas mokat pasidalinkit.