Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimas

super darbeliai ir tema begalo pravers krikstynu ruosimuisi thumbup.gif
Saunuoles,darbekiai nerealus bigsmile.gif
Atsakyti
labai geras puslapiukas cia galima pasimokyti ne tik photoshopo, bet ir adobe indesign, after effects, fireworks ir pan....ir viskas vienoje vietoje... thumbup.gif
Atsakyti
Man nesigauna su tuo akiu raudonumo panaikinimu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte77 @ 2009 04 07, 22:38)
Man nesigauna su tuo akiu raudonumo panaikinimu  verysad.gif

Su kokia programa dirbi?
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2009 04 10, 20:24)
Su kokia programa dirbi?

http://download.com....tml?tag=lst-0-1 cia bandziau, kazko pas mane kompe truksta. o programos jokos neturiu, nes vaikai fhotosopa istryne doh.gif
Atsakyti
galima raudonas akis panaikinti ir su Windows Photo Galery, su kuria atidaro nuotraukas.
virsuj spaust Fix, ir sone atsiranda Fix red eye.
Atsakyti
QUOTE(mamyte77 @ 2009 04 10, 20:38)
http://download.com....tml?tag=lst-0-1 cia bandziau, kazko pas mane kompe truksta.  o programos jokos neturiu, nes vaikai fhotosopa istryne doh.gif

Su situo nzn.Dar su PICASA galima panaikinti,tik atsisiusti reikia,nemokama ir lengva programele mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos visas su sventemis 4u.gif wub.gif
Turiu klausima blush2.gif Turiu nelabai geros kokybes nuotrauka ir man reikia ja priartinus issiryskint tam tikras detales,kad aiskiai matytusi,nu pvz kad ir masinos numerius g.gif Ar imanoma ta padaryti kokia nors programa,ar as jau cia filmu prisiziurjusi esu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paul@ @ 2009 04 14, 08:34)
Merginos visas su sventemis 4u.gif  wub.gif
Turiu klausima blush2.gif  Turiu nelabai geros kokybes nuotrauka ir man reikia ja priartinus issiryskint tam tikras detales,kad aiskiai matytusi,nu pvz kad ir masinos numerius g.gif Ar imanoma ta padaryti kokia nors programa,ar as jau cia filmu prisiziurjusi esu doh.gif  blush2.gif

kaip filmuose rodo, tai abejoju ar net su photoshopu imanoma taip padaryt laugh.gif
paryskinti galima su Sahrp funkcija, turbut yra visose programose, tik kazkaip abejoju ar pades ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2009 04 12, 14:54)
Su situo nzn.Dar su PICASA galima panaikinti,tik atsisiusti reikia,nemokama ir lengva programele  mirksiukas.gif

4u.gif Aciu
reiks pabandyti ax.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kaip uždėti blakstienas, ant vienos akies uždedu, paskui kiek suprantu reikia tą pačią blakstieną pasukti į kitą pusę ir uždėti ant kitos akies - man ji nesisuka. Galiu uždėti tik ant vienos akies lotuliukas.gif
Jeigu kas mokat pasidalinkit. 4u.gif
Atsakyti
Ramuniukss spausk klaviaturoj F5 ir duos BRUSHU nustatymu lentele,tada ten spausk ant BRUSH TIP SHAPE ir kur tas toks "rutulys" ten su pele pasukinek ir keisis BRUSHO kryptis,turi kur ANGLE keistis skaiciai.Nelabai man sekasi paaiskinti,va idedu screena,gal bus aiskiau mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti