Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimas

QUOTE(Gitatuka @ 2009 03 21, 17:29)
"Mamos kompiuteryje" yra tema "iš kur parsisiųsti Photoshopa" mirksiukas.gif

NA, parsisiunciau ax.gif Bet net neisivaizduoju, nuo ko pradet, o menuo jau tuoj baigsis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 03 22, 08:41)
NA, parsisiunciau ax.gif  Bet net neisivaizduoju, nuo ko pradet, o menuo jau tuoj baigsis blush2.gif

o ka norit daryt su nuotraukom? jei pati zinosiu, galesiu kazkiek pamokint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 03 22, 10:41)
NA, parsisiunciau ax.gif  Bet net neisivaizduoju, nuo ko pradet, o menuo jau tuoj baigsis blush2.gif

as pradejau nuo basic tutorials paieskos internete....tiek daug medziagos...imi pavyzdi ir darai..... mirksiukas.gif
Atsakyti
kazkaip tylu cia.....kur prapuolet?... g.gif

gal turite pasiulymu i koki idomesni remeli sia foto ilipdyt?... norisi kazko ir subtilaus ir idomaus.... biggrin.gif

labai lauksiu komentaru..aciu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 03 23, 14:14)
kazkaip tylu cia.....kur prapuolet?... g.gif

gal turite pasiulymu i koki idomesni remeli sia foto ilipdyt?... norisi kazko ir subtilaus ir idomaus.... biggrin.gif

labai lauksiu komentaru..aciu 4u.gif

user posted image

Labas, Cia rasi graziu remeliu, galesi papuosti nuotraukytes smile.gif Remeliai, sablonai Ten ir photosopo pamokeliu yra smile.gif Tik reikia prisiregistruoti
Atsakyti
o su kokia programa galima sujungt dvi foto į viena ir uždėt koki plonyti pvz balta rėmelį? rolleyes.gif
Atsakyti
labuka merginos, kreipiuosi į jus su dideliais klausimukais 4u.gif sakykit kaip atsiranda mėlyna juosta su X virš foto? g.gif nes kai aš atidarau photoshope savo foto, tai ji atsidaro be tos juostos tai niekaip negaliu jos pajudinti iš vietos, o visur beveik pamokėlėse visos foto rodomos su ta mėlyna juosta, na tikriausia supratot ka norėjau pasakyti unsure.gif
beje dar vienas klausimukas, manyčiau kad jums ir žiauriai nusibodęs doh.gif
kai atidarau rėmelį, jį susitvarkau kaip reikia ir kai atidarau foto (kaip nurodyta pamokėlėje) tai man rėmelis dingsta? kame reikalas? 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 03 29, 15:48)
o su kokia programa galima sujungt dvi foto į viena ir uždėt koki plonyti pvz balta rėmelį?  rolleyes.gif

as naudoju Photoscape tokiem dalykam. man atrodo per google galima parsisiusti. ten labai lengva.

QUOTE(SaulesSpindulelis @ 2009 03 29, 18:08)
labuka merginos, kreipiuosi į jus su dideliais klausimukais  4u.gif sakykit kaip atsiranda mėlyna juosta su X virš foto? g.gif  nes kai aš atidarau photoshope savo foto, tai ji atsidaro be tos juostos tai niekaip negaliu jos pajudinti iš vietos, o visur beveik pamokėlėse visos foto rodomos su ta mėlyna juosta, na tikriausia supratot ka norėjau pasakyti  unsure.gif
beje dar vienas klausimukas, manyčiau kad jums ir žiauriai nusibodęs doh.gif 
kai atidarau rėmelį, jį susitvarkau kaip reikia ir kai atidarau foto (kaip nurodyta pamokėlėje) tai man rėmelis dingsta? kame reikalas?  4u.gif  verysad.gif

paspauskit ta kur apibraukiau, ir pasidarys ax.gif
user posted image

del kito klausimo, nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 03 29, 18:20)
as naudoju Photoscape tokiem dalykam. man atrodo per google galima parsisiusti. ten labai lengva.
paspauskit ta kur apibraukiau, ir pasidarys  ax.gif
user posted image

del kito klausimo, nezinau  ax.gif

aciu labai ir už tiek bigsmile.gif bigsmile.gif

viskas liuks gavosi ta juosta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaulesSpindulelis: 29 kovo 2009 - 18:36
QUOTE(SaulesSpindulelis @ 2009 03 29, 20:08)
kai atidarau rėmelį, jį susitvarkau kaip reikia ir kai atidarau foto (kaip nurodyta pamokėlėje) tai man rėmelis dingsta? kame reikalas?  4u.gif  verysad.gif

tai gal tavo remelis tokio pacio dydzio kaip ir foto...tada ir uzsidengia su foto...jei taip, tai image>canvas size... padaryk bent po 110 percent...
Atsakyti
Gal kuri zinot kokia programa, su kuria galima butu padaryti nuotraukas zerincias? Na pvz. jei matosi auskaras, kad padaryti ji tarytum svytinciu, blizganciu. na nezinau ar supratot ko noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kameron @ 2009 03 30, 16:57)
Gal kuri zinot kokia programa, su kuria galima butu padaryti nuotraukas zerincias? Na pvz. jei matosi auskaras, kad padaryti ji tarytum svytinciu, blizganciu. na nezinau ar supratot ko  noriu blush2.gif

jei teisingai supratau, tai nori tokio efekto...

su photoshopu galima bet ka padaryti mirksiukas.gif sekmes 4u.gif

dar zvilgtelk cia gal ka pritaikysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deiido: 30 kovo 2009 - 21:44