Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimas

QUOTE(Lavandera @ 2009 03 14, 17:50)
bandau ieskot tu script-u,na niekaip negaliu rasti schmoll.gif  Gal kas padetumet zioplai mociutei g.gif ,aciu

padesim tai mociute... drinks_cheers.gif

prasom paieskoti sau tinkamu cia cia cia ir dar cia ir cia

tikiuos, kad padejau.... mirksiukas.gif ar viskas dabar gerai?....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deiido: 14 kovo 2009 - 17:11
vauuu!daug tai tikrai daug bigsmile.gif ,bet va,kad zioplai mociutei nedaeina,kaip cia pasitvarkyt? g.gif Jei nesunku,gal galite smulkiau paaiskint,labai buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavandera @ 2009 03 14, 21:22)
vauuu!daug tai tikrai daug bigsmile.gif ,bet va,kad zioplai mociutei nedaeina,kaip cia pasitvarkyt? g.gif  Jei nesunku,gal galite smulkiau paaiskint,labai buciau dekinga  4u.gif

g.gif visu pirma, pradedame nuo to ar zinote kur jusu programoje tie visi brushes ir kt. dalykai yra?...manau, kad C diske...programose...photofiltre...surandate ten presets....po to brushes... va, tame folder reikia atsisiustus brushes issaugoti....jei viska gerai padarysite, tai atsidarius savo photofiltre rasite ir naujus brushes....esme tame, kas atsisiustus failus issaugotumet ten kur reikia.... mirksiukas.gif
nezinau ar cia jums ka padejau....pabandysiu vaizdines medziagos paieskot...as pati photoshopu dirbu, bet turetu buti tas pats.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deiido: 14 kovo 2009 - 20:30
bandykite uzmesti aki cia.... jei ir nedraugaujate su anglu k. turetu buti aiski esme....
Atsakyti
didelis aciu Tau uz patarimus,taciau man kazkaip nesigauna...siunciu teptukus i c diska>program files>photofitre>brushes bet kai atidarau-brushe folder yra tuscias,o atsisiunte i photofiltre>compatibility files.Kitus bandziau issisaugot My documents>my PSP files>brushes,bet atidarius Photofiltre programa nera nieko,ka parsisiunciau ir kai paspaudziu ant "paintbrush tool" jo neatidaro.
Visiskas chaosas galvoje blink.gif ir nebesuprantu kame problema g.gif
Turbut esu visiskai z i o p l a !!!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavandera @ 2009 03 15, 16:35)
didelis aciu Tau uz patarimus,taciau man kazkaip nesigauna...siunciu teptukus i c diska>program files>photofitre>brushes bet kai atidarau-brushe folder yra tuscias,o atsisiunte i photofiltre>compatibility files.Kitus bandziau issisaugot My documents>my PSP files>brushes,bet atidarius Photofiltre programa nera nieko,ka parsisiunciau ir kai paspaudziu ant  "paintbrush tool" jo neatidaro.
Visiskas chaosas galvoje blink.gif  ir nebesuprantu kame problema g.gif

jei turite skype, prisijunkite...bandysiu padet.....gal taip greiciau bus...mano skype: deiido mirksiukas.gif

atsidarote savo photofiltre...spaudziate brushes....load brushes...susirandate savo naujus, atsisiustus brushes ir juos issisaugote...

nesinervuoti ir giliai kvepuoti....viskas gausis.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deiido: 15 kovo 2009 - 16:08
na siaip as viska lyg ir supratau,tik va mano photofiltre neatsidaro brushes,kad padaryt load....ir aplamai,galvoju,kad nereik man cia vargti,o paprasciausiai pabandyt parsisiust kita programa,galvoju,gal GIMPa pabandyt,o gal ka nors patarsite,kokia paprastesne naudojimui?
Tikiuosi nesu per daug ikyri smile.gif ir taip jau aciu uz kantrybe su ta mociute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavandera @ 2009 03 15, 15:35)
didelis aciu Tau uz patarimus,taciau man kazkaip nesigauna...siunciu teptukus i c diska>program files>photofitre>brushes bet kai atidarau-brushe folder yra tuscias,o atsisiunte i photofiltre>compatibility files.Kitus bandziau issisaugot My documents>my PSP files>brushes,bet atidarius Photofiltre programa nera nieko,ka parsisiunciau ir kai paspaudziu ant  "paintbrush tool" jo neatidaro.
Visiskas chaosas galvoje blink.gif  ir nebesuprantu kame problema g.gif

http://www.vlkk.lt/lit/329
Atsakyti
QUOTE(Lavandera @ 2009 03 15, 20:45)
na siaip as viska lyg ir supratau,tik va mano photofiltre neatsidaro brushes,kad padaryt load....ir aplamai,galvoju,kad nereik man cia vargti,o paprasciausiai pabandyt parsisiust kita programa,galvoju,gal GIMPa pabandyt,o gal ka nors patarsite,kokia paprastesne naudojimui?
Tikiuosi nesu per daug ikyri smile.gif ir taip jau aciu uz kantrybe su ta mociute 4u.gif

viskas gerai, "nesiparinkit" mirksiukas.gif 4u.gif ....paziurekit dar cia
jei jau keisit programa, tai siulyciau photoshopa....man ji pati fainiausia.... biggrin.gif
gaila, kad nera kitu patareju, gal greiciau issikapstytumem is tu brush'u.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vistiek tikiuosi,kad nenuleisit ranku mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Sveiki gal kuri mamytė man padėtų ir sumažintų nuotraukėlę vieną. Na niekaip man neišeina iki gero to dydžio. BŪTŲ LABAI DYDELIS AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2009 03 16, 15:01)
Sveiki gal kuri mamytė man padėtų ir sumažintų nuotraukėlę vieną. Na niekaip man neišeina iki gero to dydžio. BŪTŲ LABAI DYDELIS AČIŪ

sveika, galiu pagelbet mirksiukas.gif siusk skypu: deiido 4u.gif
Atsakyti
na ka,"suparino" mane tie brush-ai ir parsisiunciau da viena programele PHOTOIMPACT,gana idomi,dabar turiu ka veikt naktim biggrin.gif (nes dienom anukelis reikalauja sau demesio nestuke.gif ).Kaip pramoksiu,pasidalinsiu ispudziais.
Aciu Tau Deiido 4u.gif
Atsakyti